Home » 1Bet

1Bet kaszinó Magyarországon – bónuszok, sportfogadás és kaszinójátékok

Az 1Bet egy viszonylag új sportfogadás és kaszinó oldal, amely több mint 400 játékhoz való hozzáférést ígér játékosainak, a nyerőgépektől a pókerig. Az asztali és kártyajátékok mellett, élő osztós asztalokkal kiegészítve, több száz sporteseményre is lehet fogadni. Az UEFA Bajnokok Ligájától az ATP teniszig mindenféle nagy sportágat lefednek, az 1Bet pedig versenyképes oddsokat ígér. A befizetési lehetőségek széles skáláját, valamint néhány nagylelkű üdvözlő bónuszt is kínálnak, és úgy tűnik, hogy az 1Bet minden alapot lefedett.

1Bet kaszinó előnyök és hátrányok

Előnyök:

 • magyar nyelvű honlap
 • sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó és póker egy helyen.
 • jó bónuszok
 • gyors ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • viszonylag alacsony játékszám

Az 1Bet-ről

Az 1Bet egy igazán nemzetközi oldal, nem csak az általa lefedett sportágak, hanem az ügyfelek által lefedett területek miatt is. Az oldal több mint fél tucat nyelven érhető el, köztük görögül, spanyolul, románul és németül. A Bellona N.V. a honlapot üzemeltető cég. A Curacaói Szerencsejáték Bizottság által kiadott játékengedéllyel rendelkeznek. Az 1Bet leírása szerint a szórakozásra, a könnyű használatra, a megbízhatóságra és a biztonságra helyezi a hangsúlyt.

A sportfogadás az 1Bet elsődleges működési területe, több mint 20 sportágat kezel, a lehetőségek között szerepelnek a korai vonalak és az élő fogadások, különösen a labdarúgásra. Ha bármilyen kérdése van, az e-mail és a chat az Ön lehetőségei az ügyfélszolgálat képviselőjével való beszélgetésre. Van egy GYIK is, amely a fogadási szabályokkal, befizetési lehetőségekkel és hasonlókkal foglalkozik.

1Bet bónusz és promóciós ajánlatok

Az 1Bet értékeléseinek egyik legfontosabb szempontja az elérhető bónuszok listája, és ugyanez vonatkozik erre az útmutatóra is. Gondoskodunk róla, hogy minden lényeges információ a rendelkezésére álljon, mielőtt bármilyen ajánlatot igényelne az oldalon.

Hogy rámutassunk az 1Bet bónuszajánlatok jelentőségére és előnyeire, elhozzuk az elérhető promóciók listáját:

 • Üdvözlő fogadási bónusz
 • Ingyenes fogadások
 • Kaszinó regisztrációs ajánlat
 • Cashback bónuszok
 • Heti versenyek

Az 1Bet vélemények között ritkák azok az oldalak, amelyek ilyen előnyös eSport fogadási bónuszokat kínálnak. Az ingyenes fogadások nagyszerű módja a fogadási utazás megkezdésének az oldalon, míg a kaszinójátékok üdvözlő bónusza ugyanígy működik. Mindezek a bónuszok az új játékosok számára is elérhetőek az oldalon, ami még inkább alkalmassá teszi őket a kezdők számára. Emellett a már meglévő játékosok is igénybe vehetik a havi versenyeket, és egyéb újratöltési promóciókat.

Az 1Bet kaszinó üdvözlő bónusza

Ez az üdvözlő bónusz már elég régóta fut, és már számos játékos igénybe vette az évek során. Egy nagyon egyszerű, 100%-os befizetési bónuszról van szó, amellyel maximum 200.000 Ft-tal növelhető meg a játékos kezdőegyenlege. Ehhez első lépésben el kell végezni a regisztrációt, majd elvégezni az első befizetést. A befizetésnél meg kell adni az 1Bet bónusz kódot is, amely jelen esetben: 1BWEL500. A minimum érvényes befizetés 20 dollárnak megfelelő összeg, a megforgatási követelmény pedig a befizetés és bónusz összegének 30-szorosa.

Egyéb bónuszok

Az 1Bet oldalán számos más bónusz is található. Érdemes lehet a regisztrációt követően a játékosoknak feliratkozni a hírlevélre, hiszen igy megeshet, hogy egy 1Bet kaszinó befizetés nélküli bónusz is a postaládájukban landol. Amikor ilyen bónuszokról van szó, érdemes megnézni a feltételeket, mert az 1bet befizetés nélküli bónusz elég jó lehetőségeket biztosíthat egy kis extra játékhoz.

1Bet magyar kaszinó regisztráció

A 1Bet Kaszinó regisztrációja a következő lépésekkel valósul meg: 

 1. Lépés: Nyissa meg a 1Bet böngészőablakot, és kattintson a “Regisztrálj” gombra.
 2. Lépés: Töltse ki az űrlapot az alapadatokkal (név, e-mail cím, jelszó stb.).
 3. Lépés: Ellenőrizze vissza az adatait az információ megerősítéséhez.
 4. Lépés: Az elfogadás elvégzését követően fogadja el szerződést, amelyben részletesen leírják az 1Bet kaszinó használatának szabályait és feltételeit. 
 5. Lépés: Erős ügyfélazonosítás: Feltölti vagy hitelesíti a személyazonosítási iratait (pl. személyi igazolvány fotó vagy más dokumentumok). 
 6. LÉPÉS: Visszaigazoljuk email-ben hitelesített felhasználói fiókjának létrejöttét.

1Bet áttekintés – fizetési lehetőségek

A fizetési módok sokat elárulhatnak az online fogadási és szerencsejáték oldalról. Tehát, az 1Bet legális, és az 1Bet biztonságos, ha a banki adatok védelméről van szó? Nos, az elérhető fizetési rendszerek listája alapján biztosan megbízható és biztonságos oldalnak tűnik. Íme az 1Bet által a játékosok számára engedélyezett fizetési lehetőségek listája:

A legtöbb ilyen opciót használhatja az 1Bet eSport fogadásokhoz és a kaszinójátékokra történő fogadások elhelyezéséhez. Az oldal másik izgalmas aspektusa az azonnali fizetési rendszer, amelyet egyes módszerek érvényre juttatnak, hogy Ön azonnal pénzt kaphasson egyenlegére. Az 1Bet fizetési lehetőségei fontosak az 1Bet vélemények szempontjából, mivel bemutatják a játékosok védelmét az oldalon történő fizetések során. A havi kifizetések maximális kifizetési limitje 25 ezer dollárra van beállítva.

Ügyfélszolgálat az 1betnél

Az online játékosok közül sokan felteszik maguknak a következő kérdést – az 1Bet legális, mint online fogadási és szerencsejáték oldal? Ha igen, biztonságos-e az 1Bet az online fogadók és a kaszinójátékok szerelmesei számára? Ezekre és sok más, az oldallal kapcsolatos kérdésre az ügyfélszolgálaton keresztül kaphat választ.

Az 1Bet bónuszkód, valamint a legjobb játékok és események megtalálása mellett, amelyekre fogadni lehet, az ügyfélszolgálat adatai is kulcsfontosságúak. Ez mindent megváltoztathat, amikor az 1Bet mint oldal végső megítéléséről van szó. Szerencsére ezt a szolgáltatást használhatja az összes releváns információ eléréséhez, mivel az 24/7-ben elérhető. Az ügyfélszolgálat leggyakrabban használt módszerei az oldalon az élő chat és az e-mail támogatás. Ezek az opciók a legtöbb játékos számára elérhetőek, így könnyen választ kaphat minden problémájára.

1bet licenc és biztonság

Ahogy azt sok meglévő 1Bet értékelés is megállapította, az oldal biztonságos helynek tűnik az új játékosok számára. Mégis, azért vagyunk itt, hogy teszteljük ezt a kijelentést, mivel megvizsgáljuk az oldal licenceit és biztonsági szintjét. Kezdjük azzal, hogy az oldal hivatalos curacaói szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik. Mivel ez az egyik legelismertebb licenc a területen, ez a tény önmagában is elég kell, hogy legyen a játékosok számára a biztonságuk garantálásához. Másrészt, az oldal SSL titkosítást használ, mint olyan módszert, amely teljes biztonságot nyújt a játékosok számára. Ez a fajta szoftver meglehetősen gyakori az online fogadási és szerencsejáték oldalak esetében, így nem éppen egy új ötlet. Ennek ellenére elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy az oldal megbízható és biztonságos legyen minden típusú játékos számára.

Összefoglalva

Összességében a 1Bet Kaszinó egy megbízható és teljes körű játékélményt kínáló online helyszín az online kaszinót kedvelőknek. Az oldal sokféle játékkal, hitelesített szoftverekkel, biztonságos fizetési módokkal és kivételes üdvözlő csomaggal rendelkezik. Mindezek alatt a felhasználók magabiztosan érezhetik magukat, hogy az 1Bet Kaszinóban nincsenek titokban tartott csalások vagy trükközés. A kaszinóban minden kaszinójátékos megtalálhatja a neki való játékot, sőt, a sportfogadás és póker kedvelőinek is jobbnál jobb lehetőségek vannak itt. 

 

 

 

5,0 rating
1Bet
5,0 rating
5.0/5