Home » Dachbet
ELŐNYÖK
Élvezze az elegáns és kifinomult felhasználói felületet zökkenőmentesen mind az asztali, mind a mobil platformokon.

Tapasztalja meg a labdarúgó lehetőségek végtelen választékát, hogy bármilyen fogadási preferenciának megfeleljen.

Tartson egy kis szünetet a sportfogadás világában, és kényeztesse magát online és élő kaszinó lehetőségeinkkel.

Széles sportválaszték remek odds-okkal: bemutatjuk a Dachbet oldalát

Ebben a cikkben egy viszonylag fiatal, ám fiatal kora ellenére nagyon is izgalmas és komoly fogadóoldallal, a Dachbettel fogunk megismerkedni. Annyit már elöljáróban elárulhatunk, hogy aki szereti a focit, annak különösen érdemes lesz elolvasni a cikket, majd átkattintani a Dachbet oldalára, de természetesen a többi sport rajongói sem fognak csalódni.

A Dachbet a számos más online kaszinót és fogadóoldalt is üzemelő Bellona N.V. tulajdona. A Bellona curacaói székhelyű, és kaszinói általában ilyen licensszel rendelkeznek. Nem kivétel ez alól a Dachbet sem, amely szintén a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélyét élvezi, így az Európai Unió teljes területén legálisan és biztonságosan használható.

Emellett, mivel viszonylag új oldalról van szó, a biztonsági rendszer is a legmodernebbek közé tartozik, 128 bites SSL-titkosítás gondoskodik arról, hogy adataid ne kerüljenek illetéktelen kezekbe.

Felhasználhatóság és megjelenés

A megfelelő engedélyek és remek biztonság mellett a Dachbet a felhasználhatóságot is fontos kérdésként kezeli, legalábbis erre enged következtetni, hogy egy rendkívül intuitív, jól kezelhető oldalt raktak össze nekünk. A letisztult és karakteres színek tovább erősítik az átlátható hatást, és természetesen sokat segít az is, hogy az oldal magyarítva van.

Az oldal aljára görgetve, a láblécben pedig a szokásos engedélyek és egyéb tájékoztatók mellet megtaláljuk a szerencsejáték-függőség megelőzésére és kezelésére létrejött egyesületek linkjeit, ami azt jelzi, hogy a Dachbet törődik a felhasználói jóllétével és mentális egészségével is.

Dachbet a mobilodon

Ma már nem túlzó elvárás egy sportfogadó oldallal szemben, hogy bármikor és bárhonnan elérhető legyen, vagyis álljon rendelkezésre mobilfelületen is. A Dachbet ezt nem letölthető applikációval oldja meg, hanem egy kiválóan használható, tökéletesen reszponzív felülettel, amelyet a mobileszköz böngészőjéből megnyitva is tökéletes játékélményben lehet részünk.

Milyen sportfogadásokat kínál a Dachbet?

Mindezek után tekintsük át, hogy mit is nyújt ez a kiválóan összerakott oldal – hiszen elsősorban mégiscsak a sportfogadás miatt látogatunk ide.

Amint már utaltunk rá, az oldal legerősebb sportpiaca a labdarúgás. Ez persze Európa közepén nem is meglepő, de az már annál inkább, hogy milyen választékban fogadhatunk a mérkőzésekre. Úgy tűnik, hogy talán nincs is olyan bajnokság a világon, amelynek a meccseire nem kínál eseményt a Dachbet. Nos, ez nyilván nem igaz, de tény, hogy az oldalon rengeteg ország mérkőzéseire fogadhatunk.

Persze a sportélet nem ér véget a labdarúgással. A Dachbet oldalán kosárlabda, tenisz, jéghoki, amerikai futball, baseball, kézilabda, golf, tollaslabda, pingpong, snooker, rögbi, krikett, netball, ausztrál foci, vízilabda, ökölvívás és MMA mérkőzésekre, valamint agár- és lóversenyekre, Forma-1-es versenyekre, motor- és kerékpárversenyekre is fogadhatunk, és természetesen nem kell lemondanunk az e-sportokról és a virtuális sportokról sem. Külön öröm, hogy a többi Bellona kezelésében lévő oldaltól eltérően a vízilabda nem az egyéb fogadásk közé került, hanem fel van sorolva az oldalsávban.

Ó, igen, hiszen egyéb fogadások is köthetők a Dachbet oldalán. Itt rejtőznek például a kelta sportok és a sakk, de meg lehet itt tippelni akár a 2024-es amerikai választások eredményét, akár a brit kormány tevékenységét, de a cikk írása időpontjában akár az Eurovízió végkimenetelét, és még néhány külföldi valóságshow győztesét is.

Élő fogadási piacok

A Dachbet oldalán természetesen nem csak a játék előtt lehet fogadni, hanem élő fogadások indítására is van lehetőség. Élő közvetítéssel ugyan nem szolgál az oldal, de remek grafikákkal, diagramokkal és táblázatokkal segíti elő az élő meccs közbeni tájékozódást, így szinte a végletekig fokozhatod a meccsnézés izgalmait.

Oddsok

A meccsek és a meccsfogadás izgalmaihoz járulnak hozzá az odds-ok is. A Dachbet ebben a tekintetben is mindent megtesz, hogy minél kellemesebben érezd magadat az oldalon: az odds-ai, ha nem is kiugróak, de teljesen megfelelnek a nagy átlagnak, néha egy picivel az átlag felett, néha egy pirinyóval alatta mozognak, ami normális, kiegyensúlyozott működést feltételez. Nagyon szívesen játszunk olyan oldallal, ahol ezt a hozzáállást tapasztaljuk!

A Dachbet csábításai – Bónuszok és VIP-program

Most pedig tekintsük át mindannyiunk kedvenc szakaszát, vagyis a bónuszokat.

Sok fiatal oldal él azzal a technikával, hogy hatalmas bónuszokkal csábítja magához a játékosokat, abban reménykedve, hogy a bónuszok kijátszása (vagy éppen kijátszhatatlansága) után is az ügyfelei maradnak. 

A Dachbet azonban nem él ezzel a csellel, az üdvözlőbónusza korrekt, de nem egetverő: 100%-os match bónuszról beszélünk, amelynek legfelső összege 40 000 forint. Erre a bónuszra tízszeres megforgatási követelmény vonatkozik, amelyre 30 nap áll rendelkezésedre – láthatod tehát, hogy nincsenek teljesíthetetlen követelései a Dachbet oldalának.

Természetesen nem csak üdvözlőbónusz vár itt rád, hanem újratöltési bónuszok, ingyenes fogadás és ingyenes fogadási tokenek is, mindezekről pedig a Promóciók fül alatt tájékozódhatsz. Érdemes ellátogatni ide, mert itt találod meg azokat a bónuszkódokat is, amelyek fejében a bónuszokhoz hozzájuthatsz.

A Dachbet VIP-programot nem kínál a játékosainak, de élni lehet a Bellona többi kaszinójából már ismert partnerprogrammal, amelynek keretében meghívhatod barátaidat az oldalra, és regisztrációjuk esetén jutalom üti a markodat – vagyis a játékosszámládat.

Ki- és befizetések

Egy sportfogadó oldal esetében nagyon fontos kérdés az is, hogy milyen módon teljesítheted a be- és kifizetéseidet. A Dachbet megfelelő választékot kínál a magyar játékosok számára. Használhatsz Visa és Mastercard bankkártyát, Skrill, Neteller, ecoPayz, Interac, Mifinity és PayRedeem szolgáltatásokat, valamint Rapid Transfer átutalást is. 

A befizetések legalacsonyabb összege 10 euró, a kifizetések legmagasabb összege pedig 5000 euró naponta. A befizetések azonnal megjelennek a számládon, a kifizetésekre a választott módszertől függően néhány munkanapot várni kell. Ne felejtsd el, hogy az első kifizetés előtt azonosítanod kell magadat, ami újabb kettő-öt munkanappal növelheti a kifizetés idejét!

Ügyfélszolgálat és ügyféltámogatás

Sok sportfogadó oldal bukik el ezen a ponton, vagyis azon, hogy nem nyújt megfelelő támogatást az ügyfelei részére. A Dachbet azonban ezt az akadályt is jól veszi, éjjel-nappal elérhető chatszolgáltatással várja a játékosok kérdéseit, ráadásul a chatablak beépített fordítómotorral is fel van szerelve, így a kérdéseidet nyugodtan felteheted az anyanyelveden, a vonal másik végén ülő, segítőkész ügyfélszolgálatos érteni fogja.

Az oldal láblécében találsz egy részletes GYIK-szakaszt is, ez azonban sajnos még géppel sincs lefordítva, így a böngészéséhez angol nyelvtudás szükséges.

Kaszinó

Ha éppen nincs a kedvedre való meccs vagy mérkőzés, a Dachbet oldalára kattintva akkor sem maradsz nyerési lehetőség nélkül, ugyanis izgalmas és színvonalas kaszinó is vár. A játékgépek, megaways gépek és asztali játékok mellett élő kaszinó és tévéjátékok is várnak, bátran nézz körül ebben a részlegben is.

Összefoglaló

Mindent figyelembe véve elmondhatjuk, hogy a Dachbet oldala teljesíti a korrekt, biztonságos és megbízható sportfogadó oldal kritériumait, ha itt próbálsz szerencsét, valószínűleg nem fog csalódás érni.

 

 

 

 

 

 

5,0 rating
Dachbet
5,0 rating
5.0/5