Home » GreatWin

Nagy nyeremények a GreatWin kaszinóban? Utánajárunk!

Amikor a Rabidi N.V. 2022-ben megnyitotta a sokatmondó nevű GreatWin oldalát, biztosan sokmindenkinek felcsillant a szeme, hiszen a Great Win azt jelenti: nagy nyeremény, és mi másért jár az ember szerencsejáték- és sportfogadásoldalakra, ha nem a nagy nyereményekért, és persze a kiváló szórakozásért? Ebben a cikkben annak járunk utána, hogy mennyire váltja be a GreatWin a hozzá fűzött reményeket, mennyire biztosít nagy nyereményeket, és milyen szórakozásban lesz részünk az oldalon. Tartson velünk, ha szeretne megismerkedni egy új kaszinóval.

greatwin

Mit kell tudni erről az oldalról?

A GreatWin kaszinó- és sportfogadásoldalt üzemeltető Rabidi N.V. egy nagyobb vállalkozás, amely több kiváló kaszinót is üzemel. Ezen kaszinók mindegyike a Rabidi N.V. székhelyének államában, Curacaón van bejegyezve, és ez alól a GreatWin sem kivétel: az engedélyét a Curacaói Szerencsejáték-felügyeleti Hatóság állította ki. Így biztos lehet benne, hogy a GreatWin oldala legálisan és ellenőrizhetően folytatja tevékenységét, másrészt pedig a weboldal az Európai Unió területén legálisan hozzáférhető.

Fel is van készülve az oldal az uniós látogatókra, köztük a magyarokra is. A GreatWin magyar lokalizációja teljes, az egész felhasználói felület elérhető magyarul, a befizetésekhez pedig igénybe veheti kis hazánk hivatalos fizetőeszközét is.

Ráadásul, ha valamilyen problémája támad, még az ügyfélszolgálattól is magyar nyelven kérhet segítséget, ehhez az oldalon bárhonnan elérhető chat ablakot használhatja.

A GreatWin kaszinó nem rendelkezik letölthető alkalmazással, így, ha mobileszközről szeretne játszani például utazás közben, a munkahelyén vagy bárhol máshol, akkor a mobileszköz böngészőjéből kell belépnie az oldalra. Szerencsére itt a méretbeli különbségeket leszámítva nem fog nehézségeket tapasztalni az oldal futásában, mert a GreatWin oldala tökéletesen reszponzív.

Milyen szórakozásokat biztosít a GreatWin?

Lássuk, hogy érdemes-e igénybe venni ezeket a szolgáltatásokat, tekintsük át a GreatWin kaszinó- és sportfogadáskínálatát.

Általában jó jelnek veheti, ha egy kaszinó a szolgáltatók gazdag palettájával dolgozik, mert ekkor egyrészt a játékok választéka és összetétele nagyon gazdag lesz, másrészt pedig így biztos, hogy nem játszik össze a kaszinó és a szolgáltató, hiszen a nagy számú, főleg a jó hírű szolgáltatók jelenléte mellett ez szinte lehetetlen.

Ebből a szempontból nézve a GreatWin a maga 93 szoftverszolgáltatójával magasan megugorja a lécet, ráadásul a szolgáltatói között a jól ismert és szeretett nevek mellett, például a a Місrоgаmіng, a Spinomenal, a Рrаgmаtіс Рlау, a NеtЕnt vagy az Еvоlutіоn mellett olyan feltörekvő kisebb „szoftverbutikokat” is találunk, mint például аz Еlа Gаmеs, а Lеар, а GіvМе vagy a Spinberry. Így biztos lehet benne, hogy a játékok választéka széles, és remek grafikával, izgalmas cselekménnyel és kellemes, vagy egyenesen fülbemászó zenével várják a játékosokat.

A gazdag választék természetesen óhatatlanul vonja maga után, hogy számos ismeretlen játékkal is fog találkozni. Ne aggódjon: minden játék kipróbálható demó módban is, így, ha valamelyik felkelti érdeklődését, csak kattintson rá bejelentkezés nélkül, és már láthatja is, hogy érdemes-e fektetni a játékba vagy sem. (Tapasztalatunk szerint inkább az előbbi a jellemző.)

A kaszinójátékok mellett a GreatWin sportfogadásoldallal is kedveskedik azoknak, akik nem pusztán a szerencsére hagyatkozva szeretnék elérni a névben ígért „nagy nyereményt”. A sportfogadásoldalon a sportok gazdag választéka várja a fogadni vágyókat, a hazánkban felfoghatatlanul népszerű labdarúgás esetében is rengeteg bajnokságra fogadhat, köztük az NB I. meccseire is. De fogadhat más népszerű csapatsportokra, például kosárlabdára, kézilabdára vagy amerikai futballra, harcművészeti- és ökölvívó-mérkőzésekre, krikett- baseball- és pesapallo-meccsekre, valamint kerékpár- motor- és autóversenyekre is. Szezonban elérhetők a téli sportok is, köztük a biatlon, az alpesi sílesiklás és a jégkorong, valamint Egyéb fogadásokat is köthet az oldalon, ideértve a politika és a kulturális élet különféle eseményeit, valamint fogadhat e-sportokra és virtuális sportokra is.

A fogadásokat pedig nem csak pre-match, hanem in-play rendszerben is meg lehet tenni, tehát nem csak a mérkőzés kezdete előtt tippelheti meg a végeredményt, hanem játék közben is tehet fogadásokat számos piacon, ami a fantasztikus izgalmak mellett kiváló nyereményeket is eredményezhet.

Jól kiépített bónuszrendszer

A GreatWin oldala remek bónuszrendszerrel várja az első látogatóit, a visszatérőket pedig egy 5 szintű VIP-programmal, amelynek ötödik, legmagasabb szintjén már komoly cashback-garancia és egyéni számlamenedzser is jár a lelkes játékosnak.

Az bónuszok tekintetében a kaszinóoldal és a sportfogadásoldal játékosai elkülönülnek, a kaszinó üdvözlőbónusza egy 100%-os bónusz, amelynek legmagasabb összege 150 000 forint lehet, és 200 ingyenes pörgetés jár mellé. A sportfogadásoldal üdvözlőbónusza is egy 100%-os matchbónusz, ennek legmagasabb összege viszont csak 35 000 forint lehet.

Reload bónusz tekintetében a kaszinó oldalán heti 50 ingyen pörgetés jár a minimum 20 eurónak megfelelő összegű befizetéshez, a sportfogadásoldalon pedig 50%-os bónusz jár, amely elérheti akár a 150 000 forintot is. A kaszinóoldalon ezen kívül egy hétvégi bónusz is várja azokat, akik inkább a hétvégi kikapcsolódáshoz használják a játékokat: ez a bónusz minimum 15 000 forint befizetésével érhető el, egy 50%-os bónusz, amelyhez 50 ingyen pörgetés is jár.

Ami pedig a cashback bónuszt illeti, a sportfogadásoldalon ez 10%-os bónusz, amely elérheti akár a 150 000 forintot is, a kaszinó esetében pedig 15%-os bónuszról van szó, amelynek legmagasabb elérhető összege 1 000 000 forint.

A be- és kifizetési lehetőségek választéka

Most pedig tekintsük át, hogy milyen befizetési lehetőségek állnak rendelkezésre a GreatWin oldalán létrehozott játékosfiók feltöltéséhez, illetve milyen módszerekkel vonhatja ki a kaszinóból az elért nagy nyereményeket.

Ezzel kapcsolatban két dolgot érdemes szem előtt tartani. Az első, hogy mint a legtöbb kaszinóoldal, a GreatWin is olyan módon teljesíti a legkevesebb fennakadással a kifizetéseket, amilyen módon már kapott befizetést a játékostól, tehát lehetőleg érdemes olyan befizetési megoldást választani, amelyhez kifizetés is tartozik.

A másik fontos szempont, hogy az üdvözlő- és reloadbónuszok nem érhetők el minden befizetési móddal, tehát ha szeretne élni a bónuszok kínálta lehetőségekkel, akkor a befizetési mód választása előtt tájékozódjon ilyen tekintetben.

Most pedig lássuk végre a lehetőségeket.

Csak befizetéshez lehet igénybe venni a Visa típusú bankkártyákat, valamint a Revolut által kiállított kártyát is, a banki átutalás lehetőségét pedig éppen ellenkezőleg, befizetéshez nem, csak kifizetéshez lehet igénybe venni.

Ki- és befizetéshez is használható a Mastercard típusú bankkártya, a Skrill e-tárcát és a rapid banki átutalást, valamint többféle kriptodevizát: a Ripple-t, az Ethereumot, a Litecoint, és természetesen a kriptó ősatyját, a Bitcoint is.

Összefoglalás

Mindent egybevetve elmondhatjuk, hogy a GreatWin képében egy jól átgondolt és remekül használható kaszinóval lett gazdagabb az online játékok piaca. Valószínűleg nem fogja megbánni, ha úgy dönt, hogy ad egy esélyt az oldalnak.

 

 

 

5,0 rating
GreatWin
5,0 rating
5.0/5