Home » Rolling Slots

Rolling Slots ismertető

Ismerje meg a Rolling Slots kaszinót! Ebben a tesztben bemutatjuk ezt a különleges, rock zenei témára épülő szerencsejáték oldalt. Szó lesz a szolgáltató megbízhatóságáról, a felhasználói élményről, játék kínálatról, fizetési módokról, bónuszokról, és még sok másról. Tartson velünk és tudjon meg mindent a Rolling Slots kaszinóról!

Ha még nem találkozott korábban a Rolling Slots névvel, az azért lehet, mert a kaszinó nagyon fiatal, 2021-ben alapították. Ez azonban egyáltalán nem jelent hátrányt! A szerencsejáték oldal szakértőink számára meggyőzőnek bizonyult. Az online kaszinó neve önmagáért beszél, hiszen a „slot” szóból könnyen arra következtethetünk, hogy a szerencsejátékok középpontjában a nyerőgépek állnak. A nyerőgépeken kívül azonban bőven találunk más típusú RNG játékokat is. Rulett és blackjack fajták, kaparós sorsjegyek, keno és bingó fajták, csak hogy néhányat említsünk. A Rolling Slots élő kaszinó szolgáltatást is kínál, és a remek bónuszok és promóciók mellett a Hűségklun nevű, lépcsőzetes VIP tagsági rendszert is használja.

Rolling Slots megbízhatóság

A megbízhatóság nagyon fontos kérdés az új kaszinók számára. Fiatal kora miatt talán kevesebb felhasználói értékelést és véleményt találunk a régebbi oldalakhoz képest. Azonban nincs tudomásunk semmilyen negatív felhasználói véleményről, és tudomásunk szerint minden, ami ebben a kaszinóban történik, helyénvaló és a szabályoknak megfelel, semmilyen módon sem sérti a játékosok érdekeit. A szakértői tesztelés során kiderült, hogy az üzemeltető minőségi biztonsági programot használ, és teljes mértékben megfelel a piaci biztonsággal kapcsolatos elvárásoknak. Nézzük meg közelebbről!

Licenc és engedély

A Rolling Slots online kaszinó teljesen biztonságos, használata Magyarországról is legális. Az oldalt birtokló cég, a GBL Solutions N.V. Cipruson van bejegyezve, a kaszinó curacaoi engedéllyel üzemel. Ez az engedély népszerű az online kaszinók világában, sok kaszinó rendelkezik ilyen engedéllyel. A curacaoi licenc tehát nemzetközileg elismert, és magas szintű szolgáltatásokat fémjelez. A megszerzéséhez arra van szükség, hogy a kaszinó teljesen fair módon működjön, szigorú szabályzatoknak megfeleljen, és szabályozó szervek folyamatos ellenőrzése alatt álljon. Vagyis az engedély már önmagában biztosíték arra, hogy az oldal megbízható.

Adatvédelem, biztonság

A biztonság érdekében az oldal a legújabb SSL titkosítást használja, így nem kell aggódnia, a pénze nem kerül rossz kezekbe. A felhasználói adatok teljes biztonságot élveznek a titkosított szervereken, amelyeket átfogó tűzfal-rendszer véd. A Rolling Slots HTTPS protokollt használ a biztonságos adatkapcsolatokhoz. Ez a szokásos eljárás az e-kereskedelmi webhelyek és szolgáltatások esetében, amelyeknek bejelentkezéseket és tranzakciókat kell lebonyolítaniuk. A kaszinó biztonsági okokból külön számlán tartja a befizetett  pénzt.

Felelősségteljes szerencsejáték

A Rolling Slots támogatja a felelősségteljes szerencsejátékot. A felelősségteljes szerencsejáték előtérbe helyezése érdekében a kaszinók hozzáférést biztosítanak a játékosoknak olyan eszközökhöz, amik segítenek kordában tartani a szerencsejáték iránt érzett szenvedélyt. Ennek során olyan funkciókat használhatunk, amelyek segítenek megelőzni a szerencsejáték-függőséget, vagy szükség esetén segítik a játékosokat abban, hogy visszaszerezzék a játék felett az irányítást. Az ügyfélszolgálati személyzet szintén jól képzett ezen a területen, és mindig készen áll arra, hogy segítsen mindenkinek, aki túl sokat fogad, vagy nem tud időben megállni.

Rolling Slots felhasználói felület

Az oldal kinézete nagyon modern, az elrendezés kissé szokatlan, de logikus. A teljes design a rock zenére épül, ahogyan a név is a híres rock bandára utalhat. A grafika stilizált, letisztult. A fekete és a kék színek dominálnak.

Legfelül egy stílusos grafikát láthatunk, alatta pedig egy horizontális menüt. Ez lényegében játék kategóriákat jelöl, mint például “élő”, “nyerőgépek”, vagy éppen “blackjack”. Találunk még itt egy “népszerű” kategóriát is, ha esetleg nem tudnánk, hogy éppen milyen játékot válasszunk. A menüsor alatt már játékokat láthatunk, ezek az előbb említett kategóriákba vannak rendezve, és minden kategóriából néhány ajánlott, javasolt játékot találunk meg a főoldalon. Különlegesség, hogy van külön karácsony kategória!

A bejelentkezéshez, profillal kapcsolatos műveletekhez, hűségklubhoz egy külön menüben férünk hozzá, ami folyamatosan a bal felső sarokban található. Így hiába görgetünk lefelé az oldalon, hiába navigálunk különböző helyekre a weblapon, a fő funkciók mindig ugyanott maradnak, elérhetőek.

Rolling Slots bónuszok

Új oldal lévén ennek a kaszinónak mindent meg kell tennie, hogy meggyőzze az új játékosokat. Természetesen ennek egyik legerősebb eszköze a jó bónuszok és a vonzó ajánlatok. Az üzemeltető számos lehetőséget kínál arra, hogy bónuszokkal támogassa fogadóit. A Rolling Slots promóciós ajánlata több kaszinó bónuszt tartalmaz, amelyek mindegyike elérhető a magyar felhasználók számára. A Rolling Slots nem csak az új ügyfelek iránt érdeklődik. Tehát az első bónusznak számító üdvözlőajánlaton kívül vannak olyan promóciók, amelyeket a korábban regisztrált játékosok, de van VIP rendszer is a kitartó felhasználóknak. Lássuk az ajánlatokat!

Üdvözlő bónusz

Az első promóció, amivel egy frissen regisztrált játékos szemben találhatja magát az üdvözlő bónusz. Fontos az első benyomás, így ennek az ajánlatnak meggyőzőnek kell lennie ha a kaszinó sikeres akar lenni. A Rolling Slots ezt szem előtt tartja, és 200%-os bónuszt ad az első három befizetésre, akár 500 EUR értékben. Ezen felül még 100 ingyenes pörgetést is felkínál az oldal.

Az első befizetésre 100%-os bónusz vonatkozik, maximum 100 EUR értékben. A befizetett összegnek legalább 20 Eurónak kell lennie. 50 Eurótól még 50 ingyenes pörgetést is kapunk. A második és harmadik befizetésre legalább 20 EUR esetén 50% bónusz jár, maximum 200 Euró értékben. A harmadik befizetés mellé még 50 ingyenes pörgetést is kaphatunk.

Hogyan igényelhetem az üdvözlő bónuszt?

  1. Regisztráljon a Rolling Slots oldalán
  2. Fizessen be a promóció feltételeinek megfelelően
  3. Kérje a bónusz aktiválását az ügyfélszolgálattól
  4. Használja a bónusz összeget és teljesítse a megforgatási követelményeket

Üdvözlő bónusz – megforgatási követelmények

Ahhoz, hogy megtarthassuk az üdvözlő bónuszt, bizonyos követelményeknek meg kell felelni. A bónusz összeget 45-ször meg kell forgatni az oldalon, erre 7 nap áll a rendelkezésre. Ha ennyi idő alatt ez nem sikerül, akkor elvész a bónusz összeg. A megforgatási követelmény teljesítéséhez különböző játékok különböző mértékben  tesznek hozzá. A nyerőgépek például 100%-ban, míg a baccarat nem számít. A pontos részleteket az oldal “promóciók” menüjében találja meg.

Rolling Cashback – hétfő

Hétfőnként 10% pénzvisszatérítést szerezhetünk akár 200 EUR értékben is. Ehhez az előző héten legalább 50 Eurós befizetést kellett megtenni. Ennél kisebb összeg esetén nem vehető igénybe ez a bónusz. Hétfőnként lehet igényelni az ügyfélszolgálatnál. A bónusz összegre 30-szoros megforgatási követelmény vonatkozik, aminek teljesítésére 7 nap áll rendelkezésre.

30% Újratöltési bónusz – szerda

Szerdánként lehet igénybe venni a 30%-os heti újratöltési bónuszt, maximum 300 EUR értékben. A legkisebb befizetés, amire igényelhető a bónusz: 20 EUR. Ezt az összeget 45-ször kell megforgatni 7 nap alatt. Ha ezt a feltételt nem sikerül teljesíteni, a bónusz összeg elvész. A promóciót az ügyfélszolgálat tudja aktiválni. Érdemes tehát befizetéseinket szerdára időzíteni, és még aznap igényelni a 30% bónuszt.

50% Újratöltési bónusz – hétvége

Jó hír azoknak, akik csak hétvégén érnek rá a pénzügyekkel foglalkozni: hétvégente 50% bónuszt igényelhetünk a péntek és vasárnap között történő befizetésekre. A maximális bónusz amit így szerezhetünk 250 EUR, amire 45-szörös megforgatási követelmény vonatkozik, amit 7 nap alatt kell teljesíteni. 20 EUR a minimum befizetés, amire kérhetjük ezt a bónuszt. A promóció aktiválásához keressük az ügyfélszolgálatot!

VIP – Hűségklub

A kitartó játékosokat egy VIP programmal igyekszik jutalmazni a kaszinó. A Hűségklub 5 szintből áll. Ezeket a szinteket úgy képzeljük el, mintha egy létra fokai lennének. Minél magasabbra jutunk, annál nagyobb ajándékokat kapunk. Az első szinttel kezdjük. A másodiktól már minden szinten kapunk ingyenes pörgetést, szintenként egyre többet. Ezen túl elérhetőek olyan ajándékok, mint a különleges versenyek, születésnapi ajándék, vagy VIP menedzser. A szinteket az oldal lemezekkel jelöli. Az első szint vinyl lemeznek, az ötödik platinumnak felel meg.

A Hűségklubban hűségpontok segítségével tudunk előre lépni. Minden 1000 EUR amit nyerőgépen elköltünk 1 pontnak felel meg. Azonban itt jön a csavar! Minden szinten egyre kevesebb pénzt kell költeni egy pontért. A harmadik szinten például 950 EUR jelent egy pontot, míg az ötödiken már csak 850 EUR értékben kell nyerőgépezni 1 pont megszerzéséért.

Rolling Slots regisztráció

A játék elindításához és a bónusz használatához először regisztrálnia kell. Szerencsére ez mindössze néhány percet vesz igénybe. Szükség lesz néhány adatának megadására és egy avatár karakter kiválasztására. Miután elfogadta a kaszinó szabályzatát, felhasználói fiókja készen áll a játékra. A fiók létrehozása teljesen ingyenes és magyar nyelven is megtehető. Az üdvözlő bónusz igényléséhez azonban be kell fizetnie a minimum összeget, ami 20 EUR.

Lássuk, hogyan működik a regisztráció folyamata!

  1. Kattintson a “Regisztráció” gombra a bal felső sarokban
  2. Adja meg e-mail címét, felhasználónevét és jelszavát
  3. Jelölje be a 18 évesnél idősebb jelölőnégyzetet, és fogadja el a szabályzatot
  4. Adja meg a kért információkat
  5. Véglegesítse a regisztrációt
  6. Minden készen áll a játékra!

Rolling Slots játék kínálat

Nagyszerű hír a nyerőgép-rajongók számára, hogy a Rolling Slots immár több mint 1000 kiváló minőségű online nyerőgépből álló kínálattal rendelkezik. A nyerőgépek között élvonalbeli video gépeket, tematikus alkotásokat és retró “gyümölcsös” játékokat talál bőven. Az online kaszinó nyerőgépeken kívül más típusú RNG-játékokat is kínál, mint például a video póker, több rulett változat, rengeteg blackjack játék, lenyűgöző kaparós sorsjegyek, keno és bingó változatok, és baccarat. A Rolling Slots nyerőgépeket és egyéb játékokat kínál olyan jól ismert fejlesztőktől, mint például a Betsoft, NetEnt, Evolution, iSoftBet, vagy a Microgaming. A játékok kategorizálva vannak a könnyű eligazodás érdekében. Lássuk a főbb kategóriákat!

Nyerőgépek

A nyerőgépek nagyon népszerűek szoktak lenni, nem véletlen, hogy miért nyújt belőlük ekkora kínálatot ez a kaszinó is. Az újabb nevek mellett találhatunk klasszikusokat is. Érdemes figyelni az új megjelenéseket, ugyanis néha igazi ritkaságokra találhatunk. Ilyen például a kaszinó saját slot játéka, a Rolling Slots Spin & Win, amit akár demo módban is kipróbálhatunk. Érdemes még kiemelni a karácsony szekciót is, amiben karácsonyi tematikájú játékok sorakoznak.

Asztali játékok

Sokan a kicsit összetettebb játékokat keresik, ők sem fognak hiányt szenvedni a Rolling Slots kaszinóban. Számtalan asztali játékot találunk az oldalon, az ismert asztali játékok rengeteg változatát láthatjuk itt. Póker, blackjack, rulett, és még sok más. Érdemes szétnézni a kínálatban, nem valószínű, hogy bármiben is hiányt szenved a szerencsejátékos, aki itt próbál szerencsét.

Élő kaszinó játékok

A Rolling Slots élő kaszinó szekciójára nem lehet panaszunk, mindenféle élő játékot tartalmaz, ráadásul nagy számban. Léteznek izgalmas kártyajátékok élő osztókkal is, mint például a baccarat és különféle élő pókerfajták, például a Texas Hold’em és a Caribbean Stud. Továbbá, ha rulettezni szeretne, az alap amerikai, francia és európai verziókon kívül számos más rulett változat is a rendelkezésére áll. Az élő krupiék szakképzettek és remek munkát végeznek.

Rolling Slots fizetési módok

Befizetésnél több a választási lehetőség, mint kifizetésnél. Jelenleg Skrill, Paysafecard, egyenlegével is indíthat befizetést, minimum 20 EUR összegben. A szokásos banki átutaláson és a Visa/Mastercard opción kívül választhatja még a kriptovalutákat is, mint a Bitcoin. A heti fizetési limit 500 euró vagy havi 10 000 euró.

Rolling Slots befizetés

Fizetési mód Jóváírás Min-max befizetés Költség
Visa Azonnal 5 000 – 600 000 Ft 0%
MasterCard Azonnal 5 000 – 240 000 Ft 0%
Skrill Azonnal 5 000 – 1 000 000 Ft 0%
Kriptovaluta Azonnal 3 000 – 200 000 Ft 0%

Rolling Slots kifizetés

 

Fizetési mód Jóváírás Min-max befizetés Költség
Visa Azonnal 5 000 – 600 000 Ft 0%
MasterCard Azonnal 5 000 – 240 000 Ft 0%
Skrill Azonnal 5 000 – 1 000 000 Ft 0%
Kriptovaluta Azonnal 3 000 – 200 000 Ft 0%

Rolling Slots ügyfélszolgálat

Sajnos a GYIK szekció nem a legrészletesebb, elég kevés kérdésre adnak használható választ. Éppen ezért még fontosabbá válik az ügyfélszolgálat. Bármi kérdés, probléma esetén bizalommal lehet hozzájuk fordulni, valamint a bónuszok aktiválását is tőlük kell kérni. Az ügyfélszolgálat elérhető e-mailben és élő chat-en is. A főoldal aljára görgetve található meg a “lépjen kapcsolatba velünk” gomb, ahol látható mind az ügyfélszolgálat e-mail címe, mind az élő chat elérhetősége. Az oldalt nemrég fordították magyarra, így reménykedhetünk magyar nyelvű ügyfélszolgálatban is.

Összegzés

A Rolling Slots egyedi témájával, stílusos kezelőfelületével, és minőségi szolgáltatásava meggyőzőnek bizonyult. A működése teljesen legális és szigorúan ellenőrzött. Fizetési módok tekintetében azonban nem a legjobb, és mobil applikáció sincsen hozzá. Ezeket ellensúlyozzák az erős bónuszok és a hatalmas játék kínálat. Az új játékosokat az üdvözlő bónusszal támogatja az oldal, míg a régi, kitartó ügyfeleknek VIP programot kínál.

GYIK

Elérhető a kaszinó telefonról is?

Bár kaszinó app-ot nem kínál az operátor, mobilos böngészőből is elérhető a kaszinó oldala.

Megbízható a Rolling Slots?

Igen. Curacaoi engedéllyel működik, és felügyelő szervek ellenőrzése alatt áll. Az oldal legális és megbízható.

Létezik VIP program a Rolling Slots kaszinóban?

Igen, hűségklub néven elérhető ez a funkció. 5 VIP szint követi egymást, egyre nagyobb bónuszokkal.

Lehet Bitcoinnal fizetni?

Igen, lehetőség van Bitcoin alapú bankolásra is.

Megéri az üdvözlő bónusz?

Teljes mértékben megéri! Az első három befizetésre összes 200% bónuszt ad, valamint ingyenes pörgetéseket is.

 

5,0 rating
Rolling Slots
5,0 rating
5.0/5