Home » SlotsPalace
ELŐNYÖK
- Három különböző előnyökkel járó üdvözlő bónuszcsomag
- Jutalmazó promóciós ajánlatok
- Nem mindennapi előnyöket biztosító hűségprogram
- Gyors és biztonságos fizetési módszerek
- 24/7 üzemmódban működő ügyfélszolgálat

SlotsPalace online kaszinó értékelése

SlotsPalace kaszinó promóciós kód: 2022

A 2021-ben létrejött SlotsPalace egy olyan online kaszinó, amely egyedi játékfunkciókat kínál, amelyek már az első naptól kezdve elnyerték a játékosok tetszését. A magával ragadó tulajdonságokkal rendelkező SlotsPalace lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy eredményeket érjenek el és művészeti gyűjteményeket fedezhessenek fel. A játék során gyémántokat is szerezhetünk, melyeket a honlapon belül üzemelő boltban bónuszpénzre és ingyen pörgetésekre válthatunk be.

A kaszinó több mint 60 különböző fizetési lehetőséget kínál, tartalmát pedig több nyelven jeleníti meg, többek között magyarul, angolul, portugálul, olaszul és spanyolul.

 

Maradjon velünk, így megtudhat mindent erről az egyedülálló szórakozóhelyről, az általa kínált promóciós kódokról, valamint arról, hogyan lehet még élvezetesebbé tenni a játék minden egyes másodpercét.

 

Válasszon  SlotsPalace promóciós kódot 2022-ben

 

Mielőtt regisztrálna a SlotsPalace-ra, érdemes átnézni az oldalukon elérhető promóciókat, hogy meggyőződjön arról, hogy azok megfelelnek e a kellemes alkotott elképzelésének. Az összes felsorolt ajánlatot a bal felső sarokban található Promóciók fülre kattintva találja meg.

 

Milyen promóciós kódot biztosít Önnek a SlotsPalace 2022-ben? Jelenleg három különböző üdvözlő bónusz áll rendelkezésre a magyarországi felhasználók számára. A sikeres befizetés után, a számlára jóváírandó összeg akár 310 000 forint is lehet.

 

Így amennyiben játszani támadna kedve a SlotsPalace-nél, javasoljuk, hogy vegye igénybe az ott felkínált bónuszok valamelyikét. A bónuszok feldobják a játékélményt, meghosszabbítják a játékidőt, és növelik a nyerési esélyeket!

Gyors és biztonságos tranzakciók a SlotsPalace oldalon

 

A SlotsPalace elsődleges célkitűzése a játékosok, adataik és tranzakcióik biztonsága. Ez annak köszönhető, hogy a SlotsPalace egy Curacao-engedéllyel rendelkező projekt, ami azt jelenti, hogy szigorú szabályokat és előírásokat tart be a szolgáltatásai megbízhatóságát illetően. Ezenkívül innovatív SSL titkosítási rendszerrel rendelkezik, amely védi a játékosok bizalmas adatait, és nem továbbítja azokat harmadik félnek.

 

Most, hogy már tudja, hogy a SlotsPalace-nél biztonságos körülmények között játszhat, itt az ideje, hogy figyelmünket a honlap kínálta banki szolgáltatásokra fordítsuk. Nos, lássuk őket egy picit bővebben!

 

A SlotsPalace különböző fizetési lehetőségeket kínál ügyfelei számára:

 

 

Ezek több mint elegendőek, mivel a kínált lehetőségek mindegyike rendkívül népszerű, és a legtöbb ország területén működik. Egy másik nem kevésbé lényeges dolog, hogy a kaszinó nem számol fel díjat a be- és kifizetések végrehajtásáért. A kifizetési tranzakció feldolgozásának ideje akár 3 munkanap is lehet, kivéve a hétvégéket. Egy játékos legfeljebb három kifizetési kérelmet nyújthat be egyszerre. Ettől eltekintve minden felhasználó havonta 3 0000 6 000 000 forint értékben kezdeményezhet kifizetéseket, a felhasználói fiók szintjétől függően. A befizetések esetében ezen tranzakciók feldolgozási ideje azonnali, a befizetések minimális összege 3 000 forint, míg a maximális összeg 1 500 000 forintot tesz ki.

Biztonsági és törvényszerű szabályai

Mint minden egyéb tranzakcióval kapcsolatos ügyletnél, általában a pénzeszközök biztonságára kell gondolni. A SlotsPalace biztonságos hírközlési protokollt alkalmaz, valamint digitálisan, titkosított merevlemezeken tárolja adatait, ami további garanciát biztosít a személyes adatok biztonsága tekintetében. A honlap szerepel a honlapok azonosításáért felelős hatóságok nyilvántartásában, amely lehetővé teszi, hogy a böngészője a személyes adatok továbbítása előtt igazolja a személyazonosságát. Ezenkívül a SlotsPalace biztonságos szerverei fejlett tűzfal-technológiával védik a tárolt információkat. Minden játék rendszeres tesztelésen esik át az illetékes szervek által, mindamellett, hogy megfelelnek az engedélyes legújabb szabványainak.

Szerezz egy bónusz kódot vagy egy kaszinó bónuszt

A SlotsPalace által felkínált bónuszok extra ösztönzést és bátorítást biztosítanak ahhoz, hogy a játékosok könnyebben lépjenek be az online kaszinójátékok világába, és nagy nyereményeket szerezzenek. Rengeteg bónuszajánlat közül választhat, de kezdjük először az üdvözlő ajánlatokkal, hiszen minden játékos ezt a típusú bónuszt igényelheti a szerencsejáték-kaland elején. Az igényelhető ajánlatok a következők:

 • 100% bónusz akár 150 000 forintig
 • 75% bónusz 100 000 forintig
 • 50% bónusz akár 60 000 forintig és 50 ingyen pörgetés

A bónuszajánlatok bármelyikének igénybevételéhez a minimális befizetés összege 6 000 forint, míg a bónusz maximális értéke 310 000 forintot tesz ki.

Az üdvözlő ajánlaton kívül számos más promóció is szerepel a SlotsPalace kínálatában. Soroljuk fel őket röviden:

 • Heti Reload bónusz (50 ingyen pörgetés)
 • Hétvégi Reload bónusz (50% akár 220 000 forintig és 50 ingyen pörgetés)
 • 15% Heti Cashback (akár 1 00 000 forint készpénz-visszatérítés)
 • 25% élő kaszinó Cashback (akár 60 000 forint készpénz-visszatérítés az élő kaszinóban ért vesztegekért)

 

Online kaszinó szerencsejátékok és szoftverszolgáltatók a SlotsPalace honlapján

Ha olyan részleget kellene kiemelni, amire ez az online kaszinó büszke lehet, az egyértelműen a játékok hatalmas digitális gyűjteménye. Még a legigényesebb  játékos is talál magának fogára való szórákozási lehetőséget, mindez a játékok egyediségének és összehasonlíthatatlanságának köszönhető. Természetesen mindez a SlotsPalace-al partnerségben álló szoftverszolgáltatók nélkül nem lenne lehetséges. A játékszolgáltatók gondoskodnak arról, hogy a játékok megfelelően működjenek, lenyűgöző grafikával, magával ragadó játékmenettel és dallamos hanghatásokkal rendelkezzenek. Lehet, hogy már hallott is róluk nem is egyszer, de mindenesetre említsünk meg néhányat: Play’n GO, NetEnt, Pragmatic Play, Red Tiger, Quickfire, No Limit City, stb.

A SlotsPalace több ezer játékok tartamazó gyűjteménye minden szempontból megfelel a kaszinó elvárásainak, sőt mi több, a játékalkalmazások úgy mint asztali számítógépen, úgy mint laptopon egyaránt futtathatók, valamint különböző kategóriákba van csoportosítva, ami lehetővé teszi a zökkenőmentes böngészést és a keresett játék problémamentes megtalálását. Ezen kategóriák a következők:

 • Legjobb játékok: Twin Spin Megaways, Razor Shark, Book of Tribes, stb.
 • Új játékok: Gods of Kemet, Wild Depths, Frosty Charms, Lava Gold, stb.
 • Népszerű játékok: Primal Hunt, Buddha Megaways, Divine Fortune, stb.
 • Nyerőgépes játékok: Bigger Bass Bonanza, Stampede, Legacy of Dead, stb.
 • Élő Kaszinójátékok: Wheel of Fortune, One Blackjack, Roulette Lobby, stb.
 • Asztali játékok: Mega Ball, Baccarat, Red Queen Blackjack, stb.
 • Jackpotos játékok: Divine Fortune, Buffalo Trail, 40 Super Hot, stb.
 • Összes játék

 

A SlotsPalace honlapja az asztali eszközökön kívül mobileszközökön is tökéletesen működik. A játékok zökkenőmentesen futnak, aminek köszönhetően okostelefonjáról is igénybe veheti az összes funkciót.

A kaszinó ügyfélszolgálata által nyújtott szolgáltatás minősége

SlotsPalace online kaszinó általános értékelése

A SlotsPalace egy elismert online kaszinó és sportfogadási iroda, amely neves curacaói szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik. Óriási mennyiségű nagyszerű játékgyűjtemény áll rendelkezésre a piacvezető iGaming szolgáltatóktól. A bónuszok és promóciók változatos kínálata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy növeljék nyereményeiket. A támogatott fizetési módok széles palettája pedig előnyt biztosít a játékosoknak a tranzakciók során. A kaszinó a legújabb SSL technológiát alkalmazza, ami csúcsminőségű csatlakozási biztonságot nyújt, így harmadik fél általi személyes adatok megszerzésének lehetősége teljesen kizárt. Ezért a SlotsPalace egy előkelő szerencsejáték-platform, amely különleges szórakozási lehetőségeket kínál a játékosoknak. Szép, mégis interaktív elrendezéssel és figyelmes ügyfélszolgálattal jellemezhető. Kezdje el felfedezni a SlotsPalace minden zugát, vegye igénybe a nagylelkű üdvözlő ajánlatokat még ma és legyen részese egy felejthetetlen élménynek.

 

A SlotsPalace előnyei

 

– Három különböző előnyökkel járó üdvözlő bónuszcsomag

– Jutalmazó promóciós ajánlatok

– Nem mindennapi előnyöket biztosító hűségprogram

– Gyors és biztonságos fizetési módszerek

– 24/7 üzemmódban működő ügyfélszolgálat

 

5,0 rating
SlotsPalace
5,0 rating
5.0/5