Home » Sportaza

A Sportaza bemutatása

A 2022-ben indult Sportaza az egyik legszínvonalasabb sportfogadási oldalnak számít mind a mai napig. A honlap színvilága egyedi, a kék, zöld és fehér színek keverednek a 3D-s animációs elemekkel együtt, amelyek az egész honlapon helyet kapnak. A Sportaza a Curacaói szerencsejáték-engedély birtokában működik, ami lehetővé teszi, hogy biztonságos és megbízható nyújtson a szerencsejátékosoknak. A kaszinó a Rabidi N.V. cég tulajdonát képezi.


A honlapon történő böngészés roppant egyszerű, mivel a tervezők gondoskodtak arról, hogy az összes szegmens stratégiailag jól legyen elhelyezve. A regisztrációs folyamat is gyerekjáték, a játékosoknak csak alapvető információkat kell felvenniük.

Sportaza

Ami a portfóliót illeti, a Sportaza kaszinó és sportfogadási részlegekkel rendelkezik. A kaszinó belül nyerőgépes, élő osztók által vezetett, asztali játékokat és jackpotos nyerőgépes játékok játszhatók. A sport részlegen olyan opciók állnak rendelkezésre, mint a virtuális sportok, élő és mérkőzés előtti fogadások, stb.

 

Bónuszok és promócios ajánlatok a Sportazán

 

A Sportazán kínált promóciós ajánlatok több mint kielégítőek, mindamellett, hogy nagylelkűek. Nem számít, hogy a játékosok kaszinó- vagy sportrajongók közé tartoznak, mindenki talál kedvére valót. Mindez annak köszönhető, hogy a honlap gondoskodik felhasználóiról, függetlenül attól, hogy melyik csoportba hajlamosabbak játszani. Most pedig nézzük meg a bónuszokat típusuk szerinti csoportosításban:

 

Sportaza Kaszinó bónuszok

 

Az üdvözlő bónusz a befizetés összegének 100%-át teszi ki, és az akár 150 000 forintot is elérheti. Ráadásul ezen bónusz még 200 ingyen pörgetést is biztosít. A befizetés minimális összege 6 000 forint, míg a maximális tét összege 2 000 forint. Az ingyen pörgetések napi rendszerességgel kerülnek jóváírásra az ügyfél bónuszegyenlegére. A pörgetések a befizetést követő első tíz napban 20 darabos tételben érhetők el. A megjátszási követelmény a befizetés és a bónuszösszegek esetében x35-ös. Másrészt az ingyen pörgetésekből származó nyeremények tekintetében x40-es megjátszási követelmény alkalmazandó. Ezen feltételek a Sportaza által felajánlott összes kaszinóbónusz esetében változatlanok.

 

A játékosok a Heti Reload Sportaza bónuszt egy legalább 6 000 forint értékben eszközölt befizetés esetén vehetik igénybe. Az adott ajánlat keretein belül 50 ingyen pörgetés is szerezhető, amely egy kiválasztott nyerőgépes játékban használható fel.

 

A hétvégi Reload bónusz egy fantasztikus promóció, amely feltételeinek teljesítése esetén 50%, akár 220 000 forint bónuszt és 50 ingyen pörgetést kaphat a játékos. Amennyiben a játékos csak az 50%-os bónuszt szeretné igényelni, a befizetés minimális összege 6 000 forint. Ha azonban az 50% mellé még az 50 ingyen pörgetést is szeretné birtokában tudni, a befizetés minimális összege ez esetben 15 000 forint.

 

A Heti 15% Cashback kizárólag a Sportaza 3 legmagasabb VIP-szintjén lévő felhasználók számára érhető el. Az adott bónusz jóváírását minden hétfőn kérhetik a játékosok, a bónusz minimális összege 1 500 forint. A bónusz összegének meghatározása a játékos által, a promóció igénybe vételére feljogosító időszakon belül eszközölt befizetések, a szerzett bónuszok és a kifizetések összértéke alapján történik. A cashback maximális összege 1 000 000 forint.

 

Az élő kaszinó rajongóknak is van esélyük egy bónuszt birtokolni! 10% Élő Kaszinó Cashback várja őket, amelyre a játékosok minden vasárnap tarthatnak igényt. Ez a promóció csak az Élő Kaszinó részlegen található játékok gyakorlása esetén érvényes. A bónusz minimális összege 1 500 forintot, a maximális pedig 45 000 forintot tesz ki.

 

Ezen promóciók folyamatosan a promóciók részlegen találhatók. Néhány exkluzív promóció azonban csak korlátozott ideig tart. Tehát a legjobb ellátogatni a Sportaza promóciók részlegére, és ellenőrizni az ajánlatok széles választékát.

 

Sportaza Sport Bónuszok

 

A fogásokat előnyben részesítő játékosok számára felkínált üdvözlő bónusz értéke a befizetés összegének 100%-át teszi ki, akár 30 000 forintig. A bónusz megszerzéséhez befizetés minimális összege 6 000 forint. Ez azonban nem minden. A játékosoknak a teljes befizetés összegét 1,5-nél nem kisebb szorzó mellett megkötött fogadások keretein belül kell eljátszani. Az adott bónuszt kizárólag a fennemlített feltételek teljesítését követően vehetik igénybe a játékosok.

 

Minden héten a játékosok 50%-os heti reload bónuszban részesülhetnek, amelynek összege elérheti az akár 150 000 forintot is. A befizetési összeg és a jogosultság megszerzésének feltételei ugyanazok, mint az üdvözlő bónusz esetében.

 

A 10% Sport Cashback egy másik jövedelmező promóció, amellyel a fogadáskötési folyamat egy újabb szintre emelkedik. A bónusz összege akár 500 forintig is terjedhet, a jóváírandó bónusz minimális összege pedig 6 000 forintot tesz ki. A bónusz összege a játékos a Sport részlegen a jogosultsági időszak alatt elszenvedett veszteségei teljes összegének 10%-ával egyenlő.

 

A kaszinó részleghez hasonlóan a sportrajongók számára is számos egyéb promóciót kínál a honlap. A Sportaza mindezeket a Promóciók oldalán foglalta listában, így a játékosok gördülékenyen böngészhetnek közöttük. Összességében az oldalon elérhető ajánlatok meglehetősen bőkezűek, és jelentősen növelik az ügyfelek játékegyenlegét.

 

Kaszinójátékok és szoftverszolgáltatók a Sportazán

 

A Sportazán elérhető kaszinójátékok száma meghaladja a 3 500-at. Ennek a számnak a többségét az online nyerőgépes játékok teszik ki, mivel ezeket kedvelik leginkább a rajongók. Az összes játék remekül van csoportosítva, lehetővé téve a zökkenőmentes böngészést a különböző kategóriák között. Az elérhető kategóriák a következők: Népszerű, Új, Legjobb, Nyerőgépes játékok, Élő kaszinó, Asztali játékok, Jackpotok és az Összes játék..

A játékosok a kiválasztott szolgáltatók segítségével is rákereshetnek az általuk kedvelt játékokra. A Sportazával együttműködő szoftverszolgáltatók kiemelkedő minőségű termékekkel rendelkeznek és lenyűgöző grafikával, csábító játékmenettel és dallamos filmzenékkel rendelkező játékokat készítenek. Játékaik sok esetben lenyűgöző funkciókkal rendelkeznek, mint például bónusz körök, kifizetések összegét növelő szimbólumos, kaszkád tárcsák és sok minden más. Minden egyes játék mobileszközön is futtatható, azonban egy külön Sportaza alkalmazás egyelőre még nem jött létre.

 

A Sportazán eléhető legjelentősebb játékok a következők: Joe Exotic, Gold Canyon, Buffalo Blitz, Gates of Olympus, Book of Dead, Book of Champions, Retro Joker, Perfect Gem, Book of Sun, Night Roller, Crazy Time, Lightning Roulette, Infinite Blackjack, Craps, Dragon Tiger, American Blackjack, European Roulette, Treasure Nile, Wheel of Wishes, Mega Joker, stb.

 

Pénügyi tranzakciók a Sportazán

 

A Sportaza a fizetési lehetőségek széles skáláját kínálja, amelyeket a felhasználók használhatnak a be- és kifizetési tranzakciók lebonyolításához. A rendelkezésre álló banki szolgáltatók a játékos országától függnek. A támogatott pénznemek mennyisége sokféle, többek között euró, rubel, forint, norvég korona és mások. A befizetések feldolgozási ideje szinte azonnali, míg a kifizetések akár 3 munkanapot is igénybe vehetnek. Minden banki tranzakció titkosított, aminek köszönhetően a banki adatok nem kerülhetnek harmadik fél birtokába.

 

Ezenkívül, a Sportaza kaszinó elfogadja a kriptovalutákat, beleértve a Bitcoin-t, a Litecoin-t és az Ethereum-t. A játékosok jutalékok lerovása nélkül tölthetik fel egyenlegüket vagy kifizetéseket eszközölhetnek a fent említett fizetési lehetőségek segítségével.

 

A kifizetési limitek az ügyfelek nagy része számára létfontosságú kérdés, mivel ezen tényező befolyással lehet a szerencsejáték oldal kedvezőségére. A kifizetések megbízhatósága és kényelme sok játékos számára vonzó lehet. A Sportaza esetében a minimális kifizetési összeg, amit egy játékos kiutalhat bankkártyájára vagy elektronikus pénztárcákra, 6 000 forint, míg a maximális havi kifizetési limit elérheti az akár 6 000 000 forintot is. Ettől eltekintve a minimális befizetés mindössze 3 000 forintot tesz ki.

 

A Sportaza ügyfélszolgálata

 

A Sportaza legfontosabb szempontja a felhasználó kényelmének biztosítása. Az ügyfélszolgálat munkatársai az eddig tapasztaltak közül azok a nem sok ügynökök közé tartoznak, akik bármikor és bármilyen kérdésben az ügyfél segítségére sietnek. Kapcsolatba léphet velük e-mailben, és biztos lehet benne, hogy a lehető legrövidebb időn alatt választ kap kérdésére. A honlap egy nemzetközi telefonvonallal él, a +35680062513 minden nap 10:00 és 20:00 (GMT+3 időzóna) között hívható. Az ügynökökkel történő kommunikáció legkényelmesebb formája azonban az élő chat marad. Az élő chat ablakát a játékosok az oldal jobb alsó részén található piros ikonra kattintva hívhatják elő. Ezen kívül a Sportaza egy meglehetősen átfogó GYIK oldallal is rendelkezik, ahol a legelterjettebb kérdésekre találhatunk választ.

 

Sportazáról keltett benyomások

 

A Sportaza Kaszinó és Sportfogadási oldal egy praktikus és szórakoztató webhely a kaszinójátékok és sportfogadáskötésre alkalmas mérkőzések kiváló választékával. Az ügyfelek kivételes ügyfélszolgálatot, szenzációs promóciókat, hűségbónuszokat és újdonságok széles választékát élvezhetik. A honlapon a játékosok sportfogadásokat köthetnek, bajnokságokon vehetnek részt, és még virtuális sportok eseményeit is nyomon követhetik. Látogasson el hozzánk, nézzen körül, és vegye igénybe a jövedelmező promóciós ajánlatok egyikét!

4,3 rating
Sportaza
4,3 rating
4.3/5