Home » Stargames
ELŐNYÖK

+ Kicsi, de ütős játékválaszték a Novomatictól
+ Kiváló honlap
+ Máltai licensz
KORLÁTOK

- Bezárt

A StarGames értékelése

A StarGames egy Málta által engedélyezett online szerencsejáték-oldal, amely a játékosok rendelkezésére bocsátja a kaszinójátékok, a bingó, a póker és az ügyességi alapú kártya- és kockajátékok valódi pénzért történő játékát. A Novomatic márkájú nyerőgépek legnagyobb online elérhető választékát kínálja, hagyományos kaszinójátékokkal és élő kaszinóasztalokkal együtt. Elvittem a StarGames-t egy körre, és felfedeztem, hogy van néhány nagyon egyedi funkciója, amivel még nem találkoztam online.

Stargames Előnyök és hátrányok

Előnyök:

  • Kicsi, de ütős játékválaszték a Novomatictól
  • Kiváló honlap
  • Máltai licensz

Hátrányok:

  • Bezárt

Szoftver és játékválaszték

A StarGames online kaszinó nyerőgépes szekciója a népszerű és jól ismert Novomatic nyerőgépfejlesztő cég játékainak nagy választékát kínálja. Ezek a játékok általában megtalálhatóak a szárazföldi kaszinókban Európa-szerte. Több más kaszinót is áttekintettünk, amelyek a Novomatic néhány játékát kínálják, de a StarGames messze a legnagyobb választékkal rendelkezik a nyerőgépeikből, amit egy helyen láttam. Néhány a legjobb játékok közül: Lord of the Ocean, Book of Ra, Lucky Lady’s Charm, Cleopatra Queen of Slots, Katana és Dolphin’s Pearl Deluxe. Még néhány David Hasselhoff témájú játékban is szerencsét próbálhatsz, mint például a Hoff Mania vagy a Hoff Meister. Mindezek a játékok közvetlenül a webböngészőben játszhatók, anélkül, hogy új szoftver telepítését igényelnék, és a kaszinóban töltött időm alatt nem volt észrevehető lag, szerverprobléma vagy hiba, ami lelassította volna a játékokat.

A StarGames bejelentkezés után elérhető játékainak webes felülete valójában egészen egyedülálló. Amikor kiválasztasz egy játékot a címek csempézett listájából, egy új böngészőablak nyílik meg, amely egy banknyi gépet jelenít meg, mint egy szárazföldi kaszinóban. A gépek egy része üresen áll, míg némelyiknél egy virtuális személy ül és játszik. Az egyik legmenőbb újítás, amit eddig láttam, hogy a gépére kattintva nézheted, ahogy valaki más játszik, és még azt is meg tudod állapítani, ha valaki nagy nyereményt vagy bónuszkört ért el, mert az avatárja egy olyan emberré változik, aki a kezét a levegőbe emeli az ünneplés örömére. Amint kiválasztasz egy üres gépet, elkezdhetsz játszani. Egy másik nagyszerű játékbeli funkció, amit meg kell említenem, az a visszajátszás gomb, amely lehetővé teszi, hogy visszamenjen és megnézzen egy pörgetést, amit esetleg kihagyott.

stargames

A StarGames játékok között találkozhatunk egy élő osztós kaszinó szekcióval, ahol Blackjack, Baccarat és rulett játékokat biztosít az Evolution Gaming. Ezeket az asztalokat egy stúdióból közvetítik, és sok különböző kaszinó között megosztva, így az asztalok szinte mindig foglaltak. Virtuális póker- és bingószobákat is kínálnak, de az oldal számomra érdekesebb területe az ügyességi játékok szekciója. Itt olyan ügyességi játékokban játszhatsz fej-fej mellett más játékosok ellen, mint a backgammon, a römizés, a Crazy Eights és a kártyás pasziánsz. Valójában elég sok időt töltöttem azzal, hogy fej-fej melletti pasziánszot játszottam más játékosok ellen, ahol mindkét játékos ugyanazt az osztást kapja, és a játék attól függően pontoz, hogy hány kártyát juttatsz fel a célhalomra. Ez meglepően szórakoztató volt.

Az oldal összes játékát az oldal minden részében lehet valódi pénzért, vagy szórakoztató játékpénzért játszani, amit az oldalon “Stars”-nak hívnak. Még ha a szórakoztató játékot választod is, akkor is nyerhetsz, veszíthetsz, és a Stars egyenlegedet játék közben is fenntarthatod, csakúgy, mint egy valódi pénzes számlán, ezért lehetséges, hogy elfogynak a Stars-ok. Hihetetlen, de az oldal lehetőséget kínál arra, hogy valódi pénzből további Starsokat vásárolj, de ezeket a Starsokat soha nem tudod visszaváltani valódi pénzre. Hogy ezt miért teszi bárki is, az számomra érthetetlen. Ha már valódi pénzt teszel fel a játékra, akkor adj magadnak esélyt arra, hogy nyerj valamit!

Banki és támogatási lehetőségek

A StarGames-nél lévő valódi pénzes számládra történő befizetés (vagy ha szeretnél még több játékpénzes Stars-t vásárolni magadnak) a szokásos hitel- és betéti kártyákkal, valamint olyan e-pénztárcákkal, mint a Neteller, a Skrill és a WebMoney. Minden befizetési módszer azonnal jóváírja a számlád egyenlegét, és a kaszinó lehetővé teszi, hogy 13 különböző pénznemben tartsd fenn a számládat. A pénzkivételeket vissza lehet fizetni a hitel- vagy betéti kártyára, ahol ez megengedett, vagy egy e-pénztárcára. Az oldal minden egyes kifizetésért egy kis díjat számít fel, jellemzően körülbelül 1 eurót. A Skrillre történő tesztkifizetésemet körülbelül hat nap várakozás után (ebből kettő hétvége volt) fizették ki, ami magában foglalta a személyazonossági okmányaim ellenőrzését is. Egy másik dolog, amire érdemes odafigyelni, hogy a nem VIP játékosok számára korlátozzák a kifizetések számát, ami havi maximum 2-nél kezdődik. Tehát összességében a kifizetés sebessége rendben van, de nem olyan gyors, mint amilyet szeretnék egy olyan oldal esetében, amelynek képesnek kellene lennie gyorsan fizetni az e-pénztárcákra.

A támogatás egy olyan terület, ahol szerintem a StarGames javulhatna. Bár az oldal rengeteg különböző nyelven elérhető, nincs élő szöveges chat opció, így vagy telefonon vagy e-mailben lehet kapcsolatba lépni velük. A telefonos ügyfélszolgálat minden nap reggel 8 és este 10 óra között elérhető, bár ha nem Németországban, Ausztriában, Máltán vagy Svájcban tartózkodik, akkor nemzetközi hívásdíjat kell fizetnie. Az e-mailes ügyfélszolgálat sebességét tesztelve a válaszidő változó volt. Az egyik megkeresésemre körülbelül 5 óra múlva kaptam választ, de egy másik megkeresésemre 48 órát is igénybe vett a válaszadás.

Biztonság és játék igazságossága

Amikor bejelentkezik a StarGamesnél, az oldal szervereivel folytatott minden további kommunikáció titkosított SSL-kapcsolat segítségével történik. Ez biztosítja, hogy a böngészés, a játék és az esetleges pénzügyi tranzakciók bizalmasak maradnak. Az oldal véletlenszám-generátorát, amelyet a játékok működtetéséhez használnak, egy független harmadik fél, a Technical Systems Testing tesztelte és tanúsította. A StarGames azonban nem teszi közzé a kaszinójában található játékok kifizetési arányára vonatkozó ellenőrzések eredményeit, és nem teszi közzé egyik játékának elméleti RTP-számát sem.

Következtetés

A StarGames egy nagyon jó kaszinó, néhány egyedi és hasznos funkcióval, amelyek valóban kiemelik a sok más “sütire vágott” online kaszinó közül. A Novomatic nyerőgépek nagyszerűek, és a szórakozást fokozza az a lehetőség, hogy nézheted mások játékát, vagy újrajátszhatod a nyertes pörgetéseidet. Azonban nem mentes a hibáktól, és mindenképpen javíthatna a támogatási lehetőségeken és a kifizetési sebességen.

 

Stargames Details

Eszközök:
4,8 rating
Stargames
4,8 rating
4.8/5