A Legjobb Tippmix Oldalak

Home » A Legjobb Tippmix Oldalak

A fogadás, különösen a sportfogadás rendkívül népszerű szabadidős tevékenység. A legjobb online fogadóirodák között igen nagy a verseny, ami nekünk, fogadóknak csak jó, hiszen így a fogadási oldalak egyre jobb ajánlatokkal, szolgáltatásokkal és egyebekkel állnak elő, hogy maguk mellé csábítsanak minket – nekünk tényleg csak annyi dolgunk maradt, hogy kiválasszuk a kedvencünket a legjobb fogadóirodák választékából.

Ehhez azonban nem árt először alaposan megismerni a sportfogadás oldalak kínálatát, bár nyilván nem a teljes kínálatát, hiszen erre talán egy emberélet is kevés lenne. Elég, ha az online sportfogadó oldalak közül csak azokat ismerjük meg, amelyek számunkra a legjobbak. De honnan is tudjuk pontosan, hogy melyik fogadó oldalak felől érdemes tájékozódni?

Ebben a cikkben ezeket a kérdéseket fogjuk áttekinteni. Megnézünk néhány szempontot, amelyek alapján elvégezheted a fogadási oldalak értékelését, és persze bemutatunk néhányat az általunk jónak ítélt sportfogadás oldalak közül is. A legjobb online fogadóirodák listájának összeállítására viszont nem vállalkozunk, mert itt fokozottan igaz, hogy „az egyiknek étek, a másiknak méreg”: azaz előfordulhat, hogy az általad legjobbnak tartott fogadó oldalaktól még a legjobb barátodat is kirázza a hideg, mert egyik sem rendelkezik ázsiai hendikepp opcióval, vagy éppen strandröplabda élő piacokkal – emiatt azonban kár megszakítani egy barátságot. Egyezzünk meg abban, hogy a legjobb online fogadóirodák kiválasztása egyéni preferencia kérdése, mi csak ahhoz nyújtunk segítséget, hogy pontosan meg tudd határozni a preferenciáidat, és talán ahhoz is, hogy a sportfogadó oldalak közül melyiket érdemes egyáltalán kipróbálnod.

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés

Milyenek a legjobb fogadóirodák?

Kezdjük azzal, hogy mi különbözteti meg a legjobb fogadóirodák halmazát a többi fogadóirodától.

Az online sportfogadó oldalak engedélyei

Az első szempont, ami alapján eldöntheted, hogy egy fogadóoldal a legjobb tippmix oldalak közé tartozik-e, teljesen objektív: a legjobb online fogadóirodák ugyanis legálisak. Ez azt jelenti, hogy rendelkeznek olyan engedéllyel, amelyet egy világszerte (így az Európai Unióban is) elismert, nemzetközi ellenőrző szervezet állít ki. A gyakorlatban ez a szervezet lehet a Curacaói Szerencsejáték-felügyelet, a Malta Gaming Authority, a Ciprusi Szerencsejáték-felügyelet vagy Nagy-Britannia Szerencsejáték-felügyelete.

Ezek közül a legutóbbit tartják általában a legmagasabb nívójúnak, de a többi is éppen elég megfelelő, hiszen mindegyik engedély kiadása egyben azt is jelenti, hogy a fogadóiroda teljesíti a független és tisztességes játék feltételeit, megfelel az internetes biztonsági előírásoknak és az adatbiztonsági előírásoknak, és elszámoltatható, számon kérhető módon végzi a tevékenységét – magyarul, a nekik megadott adataid nem landolnak adathalászoknál, a tippmix ajánlat reális számításokon alapul, és a neked járó pénzt mindig kifizetik. A legjobb online fogadóirodák egészen biztosan feltüntetik az oldalukon a hatóságtól nagy nehezen megszerzett engedélyüket, ha új fogadóoldalra tévedsz, mindig érdemes először ezt ellenőrizni.

Milyen be- és kifizetési lehetőségeket kínálnak a legjobb sportfogadó oldalak?

A következő dolog, amit feltétlenül érdemes megvizsgálnod amikor a számodra legjobb online fogadóirodák tulajdonságait vizsgálod, az a fizetési lehetőségek választéka.

A be- és kifizetéseket általában lehet teljesíteni átutalással, bankkártyáról, előre feltöltött kártyáról és e-pénztárcából, ezen felül pedig a legjobb online fogadóirodák kriptopénzes fizetési lehetőséget is kínálnak.

Ezek közül a fizetési lehetőségek közül érdemes kiválasztanod azt, amelyik számodra a legkomfortosabb, amelyik a legnagyobb biztonságot nyújtja és amelyiknek a kifizetési sebessége is megfelel az igényeidnek. Nehezítésképpen pedig nem minden oldal fogad el minden bankkártyát, van, amelyik csak a Visa, van, amelyik csak a Master típusú kártyákat fogadja, az e-tárcákról már nem is beszélve, hiszen abból tényleg nagy az összevisszaság az elfogadás terén. Fontos tudni, hogy ez nem minősíti sem a fizetési lehetőség szolgáltatóját, sem a fogadóoldalt: egyszerűen csak attól függ, hogy kivel kötöttek szerződést.

A fizetési feltételeknél két dolgot kell megemlíteni: az első, hogy érdemes arra is figyelned, hogy a legtöbb fogadóoldal könnyebben és gyorsabban teljesíti a kifizetést, ha olyan helyre igényeled, amelyről már teljesítettél befizetést. A második dolog pedig az, hogy a legtöbb fogadóiroda kínál bónuszokat – de ezek a bónuszok gyakran nem vehetők igénybe bizonyos fizetési módok használata esetén. Ezért, ha tudod, hogy szívesen használsz egy bizonyos bónusztípust, például a legjobb online fogadóirodák által előszeretettel kínált befizetési bónuszt, akkor mindenképpen ellenőrizd, hogy az adott fogadóirodában lesz-e lehetőséged ezt igénybe venni az általad preferált fizetési móddal. Sőt, az is előfordulhat, hogy kedvenc fizetési módod külön bónuszokat is vonhat maga után.

Milyen bónuszokat adnak a fogadó oldalak?

És ha már a fizetési módok között érintettük a bónuszokat, akkor szóljunk róluk részletesebben is.

Az üdvözlőbónuszok ma már nem a legjobb magyar fogadóirodák privilégiumai, minden fogadóoldal kínál ilyet, a kérdés csak az, hogy mekkora ennek mértéke, és természetesen, hogy milyen megforgatási követelmények vonatkoznak rá.

A cashback bónusz, ami a sikertelen fogadások egy bizonyos százalékát juttatja vissza a fogadónak, már nem ennyire magától értetődő, ezt tényleg csak a legjobb online fogadóirodák kínálják – mármint akkor a legjobbak, ha téged érdekel ez a lehetőség. Mert, ha nem, akkor bizony neked ezek a fogadóirodák nem lesznek a legjobbak.

Sok oldal kínál még befizetési bónuszokat is, amelyek lehetnek hétvégi vagy hétköznapi, sőt, akár a hét egy megjelölt napjára, például keddre vagy szerdára vonatkozó befizetési bónuszok. Ezeket is érdemes olyan szemmel megvizsgálnod, hogy mikor töltesz inkább időt a legjobb online fogadóirodák felületén, érdemes-e valamelyik lehetőséget választanod.

A legjobb magyar fogadóirodák körében ismert bónusztípusok még az oddsnövelő és a nyereménynövelő bónusz, ezek főleg akkor lehetnek érdekesek számodra, ha van olyan sport, amit az átlag sportbarátoknál lényegesen jobban ismersz, így a kalkuláltnál magasabb odds-okkal is merhetsz fogadni, vagy gyakorlatilag szinte biztos vagy benne, hogy nyerni fogsz, hiszen olyan bennfentes információk birtokában vagy, amihez a nagy átlag nem jut hozzá.

Tehát amikor a legjobb online fogadóirodák választékában keresed a kedvencedet, mindig nézd meg a bónuszok választékát is (ezt általában a „Promóciók” oldalon találod), és ha találsz olyat, amiről tudod, hogy kedveled, vagy szimpatikusnak tűnik, akkor ne mulaszd el megtekinteni a felhasználási feltételeket, vagyis a kijátszási követelményeket is, hiszen a túl szigorú kijátszási követelmények megfosztanak a bónusz örömétől is.

Milyen a tippmix ajánlat?

És végül, de korántsem utolsósorban természetesen azt is nézd át, hogy milyen a tippmix ajánlat az oldalon, amivel ismerkedsz: milyen sportokat és ezeken belül milyen piacokat kínál az oldal.

A labdarúgás természetesen meglehetősen alap, de ezen belül is megnézheted, hogy milyen bajnokságok mérkőzéseivel foglalkozik a sportfogadó oldal, hiszen, ha te a Budnesliga vagy éppen a Serie A meccseiről tudsz minden apróságot és részletet, akkor hiába vannak kiváló piacok az NB I-re, nem biztos, hogy ki tudod majd használni az ezek által nyújtott lehetőségeket.

Azt is érdemes megnézned, hogy az adott oldalon mennyire könnyen hozzáférhető a te kedvenc sportod, előfordulhat például (és sokszor elő is fordul), hogy a vízilabda az „egyéb” kategóriába kerül, az American Idol következő fordulójának kiesője alá. Ez a nehezen indokolható döntés például számunkra már elég is, hogy méltatlankodva elkattintsunk az oldalról, de ha te nem szereted a vízilabdát, vagy nem értesz hozzá különösebben, akkor ez téged nem kell elriasszon.

Egyébként pedig érdemes megtekintened az „Egyéb” kategóriát is, ha van, mert itt találkozhatsz olyan kincsekkel, amikre nem nagyon számítottál, például az American Idol vagy éppen a 2024-es elnöki választások győztesének megtippelésével. Ha érdekel a külpolitika vagy követed valamelyik amerikai vagy brit valóságshow eseményeit, akkor itt is kiváló lehetőségeket találhatsz a nyerésre.

A legjobb online fogadóirodák és a legjobb tippmix oldalak

Miután megmutattuk, hogy hogyan tudod felismerni a legjobb tippmix oldalak széles választékából azt, amelyik majd a te kedvenceddé válhat, bemutatjuk néhány ilyen oldal előnyeit és hátrányait, hogy egyből a csúcson kezdhess keresgélni.

Egyes online sportfogadó oldalak előnyeinek és hátrányainak részletes bemutatása

A tippmix fogadásra szolgáló oldalak előnyeinek bemutatását a Bet365 oldalával kezdjük, mivel jelenleg ez a legnépszerűbb oldal Magyarországon: itt a legnagyobb a sportkínálat, és itt a legmagasabbak az odds-ok is. Letölthető applikáció is elérhető, az élő fogadásokhoz pedig live streaming és cash-out funkció is rendelkezésre áll. Egyedül az róható fel az oldalnak, hogy a megjelenése kissé retró. Reméljük, egy napon modernizálják.

Következzen az Unibet oldala. Az Unibet különlegessége az ázsiai és a háromesélyes hendikep, valamint az egyedi fogadáskészítő. Az Unibet emellett meghökkentően sok licenccel és engedéllyel rendelkezik, jelenleg messze a legmegbízhatóbb oldal. Hátrányokat is próbáltunk találni az oldalon, de sajnos nem jártunk sikerrel.

A Betfair oldala azért kerül fel erre a listára, mert idén nagyon szép gesztust tett Magyarország felé: magyarul is elérhetővé tette az oldalát. Ennek nagyon örülünk, hiszen egyedül a Betfair oldalán érhető el sportfogadási tőzsde, vagyis olyan szolgáltatás, ahol nem a profi tippadók határozzák meg az odds-okat, hanem a játékosok. Emellett a Betfair esetében a fogadási piacok sokszínűségét érdemes még kiemelni. Hátrányként talán a kissé szűkös be- és kifizetési lehetőségeket tudnánk megemlíteni.

A 22bet sajátossága, hogy nem csak egy esemény bekövetkezte mellet, hanem az ellen is lehet fogadni, ezért mindenképpen helyet érdemel a személyes kedvenceink listájában. Az oldal mobilfelületre applikációként is letölthető, így menet közben is élvezhetjük az ázsiai hendikep-fogadásokat és a kombinált fogadási lehetőségek rendkívül gazdag választékát. Hátrányként azt említenénk, hogy az oldal használata igényel egy kis gyakorlást, mert elsőre kissé bonyolult lesz.

Nem így a Rabona, ami pont a végtelenül egyszerű kezelőfelülete miatt került fel a listánkra – na meg a hihetetlenül gazdag focikínálata miatt. Több mint 40 bajnokság mérkőzéseire köthetsz pre-match és in-game fogadásokat, de sajnos mindehhez applikáció nem áll rendelkezésre.

A kedvenceink középmezőnyéből kissé kiemelkedik a Campobet. Ezen az oldalon az utóbbi időben számos fejlesztés történt, a fogadási piacok kibővültek és a kifizetések is gyorsabbá váltak, de például live streaming még mindig nincs az oldalon, ezért az élő mérkőzések követését másképpen kell megoldanod.

A PowBet sportfogadó oldalt elsősorban az e-sportok rajongóinak ajánljuk, mert ezen az oldalon nem csak rengeteg e-sportot, de remek e-sport streaminget is találsz. Az oldal letölthető mobil applikációként is, ami nagy pozitívum, de sajnos bónuszok tekintetében nem kényezteti el a játékosait. Ha azonban neked nem annyira fontosak a bónuszok, akkor feltétlenül érdemes megismerkedned a PoweBet oldalával.

Hasonló a helyzet az 1bet oldalával is, ami a sok sport és a széleskörű fogadási piacok mellett a hendikepek választékával is igyekszik bekerülni a magyar játékosok kedvencei közé, és ehhez még magyar nyelvű oldalt is készített. Sajnos a bónuszok itt sem kényeztetik a játékosokat, az oldal az üdvözlőbónuszon kívül nem kínál különösebb bónuszokat. Emellett hátrány még a letölthető alkalmazás hiánya is.

A FezBet oldalt leginkább az autóversenyek rajongóinak érdemes felkeresniük, mert ezen az oldalon ez a sportágtípus kiemelt szerepet kap. Sok amerikai sport is elérhető, de a futball rajongói sem távoznak innen csalódottan, mert körülbelül 1000 futballesemény várja őket is. A FezBet oldal legnagyobb erőssége azonban mégiscsak az élő fogadások: ebből nem kevesebb mint 50 000 érhető el havonta az oldalon. Ehhez képest azonban se mobil alkalmazás, se live streaming nincs az oldalon, ami bizony komoly hiányosság.

A felsoroltakon kívül még természetesen töméntelen oldal várja a fogadókat, köztük téged is, mindegyiknek más és más az erőssége és a gyengesége: a Casinia például az e-tárácák használóinak lesz szimpatikus, a Powbet oldala a fogadásépítők és az interaktív kihívások kedvelőinek szívét dobogtatja meg, a Wazamba gyönyörű, igényes grafikája az erre érzékenyek szemét gyönyörködteti, a Librabet pedig éppen az egyszerűségében nagyszerű. Nézz körül, válogass, szemezgess, akár listát is írhatsz az egyes oldalak előnyeiről és hátrányairól, hogy kiválaszd a saját kedvenceidet.

A tippmix teljes kínálata legálisan: a legjobb magyar fogadóirodák

Érdemes külön megjegyezni azt is, hogy jelen pillanatban a tippmix fogadás Magyarországon egyedül a Tippmixpro oldalán legális, vagyis egyedül ez az oldal teljesíti a magyar állam legális online sportfogadó oldalának kritériumait. A madarak azonban azt csiripelik, hogy ez már nem sokáig lesz így, mert az Európai Bíróság döntése értelmében Magyarországnak a többi tippmix fogadás szolgáltatást kínáló oldal előtt is meg kell nyitnia a kapuját, és legálisan elérhetővé kell tennie a szolgáltatásaikat.

Ami a Tippmixpro oldalt illeti, korrekt játékválasztékkal és közepes piacokkal várja a sportrajongókat. Az oldalon elérhető élő fogadás is, valamint az ehhez elengedhetetlenül hozzátartozó élő közvetítés is kétféle formában. Fogadhatsz természetesen e-sportokra és virtuális sportokra is, valamint a hazai lóverseny-eseményeket is itt követheted.

Sportfogadás oldalak menet közben – tippmix mobil felületről

Ma már az is teljesen természetes, hogy a tippmix teljes kínálata elérhető a mobileszközök, tabletek és telefonok képernyőjéről is. Ez különösen fontos az olyan sportfogadások esetében, amelyek esetleg más időzónában zajlanak, ami egyáltalán nem ritka például az amerikai foci vagy a Forma-1 bajnokságai esetében, de akár az olimpiát vagy a labdarúgó világbajnokságot is megrendezhetik úgy, hogy a legtöbb mérkőzésre a munkaidő kellős közepén kerüljön sor. Ez pedig nem csak a mérkőzések követése miatt bosszantó, hanem az élő fogadások miatt is. Ha valakinek nincs letiltva a munkahelyi gépén a tippmix teljes tevékenysége, az bizony szerencsésnek mondhatja magát, a többieknek pedig marad a mobilfelületről való fogadás.

Mobilfelületről többféleképpen lehet fogadni. A legtöbb oldal nem foglalkozik azzal, hogy külön tippmix mobil felületet hozzon létre, egyszerűen csak egy reszponzív oldalt alkalmaznak, amely könnyedén felfekszik a tablet, vagy pláne a mobiltelefon jelentősen kisebb képernyőjére is. Manapság már annyira jók tudnak lenni ezek a felületek, hogy a méreten kívül tényleg semmi különbséget nem találhatunk a számítógép képernyőjén látottak és a mobiltelefon kijelzőjén megjelenő kép között.

A reszponzív oldalak tehát jók, de mégsem tökéletesek, ugyanis ezeket a telefon (vagy a tablet) böngészőjéből kell indítani, ugyanúgy, mint az asztali játék esetében az internetes oldalt. Ha tudatosan kezeled az online életedet, akkor pedig nem is maradsz bejelentkezve az ilyen oldalakon (ugye?), tehát valahányszor megnyitod az oldalt, mindig újra be kell jelentkezned. És mivel nehezen kitalálható jelszót használsz, amelyben nem csak betűk és számok, de egyéb karakterek is vannak (ugye, olyat használsz?), a jelszó beírása a kisebb felületen egészen komoly kihívásokba ütközhet (főleg, ha közben ráz a busz, vagy éppen a képernyőre tűz a nap).

Ezt a temérdek nehézséget remekül kiküszöböli, ha a tippmix mobil felületet a fogadóoldal egy alkalmazással váltja ki. Az alkalmazás, vagy idegen nevén az applikáció folyamatosan bejelentkezve tart, a képernyőről egyetlen kattintással megnyitható, és ami a legjobb: az alkalmazás használóinak gyakran külön bónuszok is járnak.

A sportfogadó oldalak alkalmazásait azonban a különféle ifjúságvédelmi és egyéb biztonsági okok miatt nem a szokásos alkalmazásáruházakba, a Google Playstore-ban és az Apple Store-ban találod meg, hanem magán az alkalmazást jegyző oldalon. Ha szeretnéd a kedvenc sportfogadó oldaladat mindig a zsebedben hordani, feltétlenül nézz körül az oldal fej- és láblécében a jól ismert Android és Apple logók után, mert ezekre kattintva töltheted majd le az alkalmazást a mobileszközödre.

A legjobb tippmix app

A legjobb tippmix app tekintetében ugyanaz a helyzet, mint a legjobb online fogadóirodák tekintetében, nem fogjuk tudni neked megmondani, hogy melyik lesz számodra a legjobb. Mindössze annyit tudunk tenni, hogy a teljesség igénye nélkül felsorolunk néhány olyan sportfogadó oldalt, amelyek vették maguknak a fáradságot, és applikációt hoztak létre, ráadásul folyamatosan frissítik is az applikációjukat, vagyis felsoroljuk a saját személyes kedvenceinket.

A legjobb tippmix app tehát nézetünk szerint a Bet365 appja, de nem sokkal marad el tőle az Unibet, a Betfair és a 22bet applikációja sem. Ezeket az appokat Android rendszerű telefonodra az oldalt a telefon böngészőjéből megnyitva töltheted le, majd a telefonod Letöltések mappájából futtatva telepítheted. iOS rendszerű telefonoddal sajnos ez nem lehetséges, mert az iOS nem engedélyezi a külső forrásból származó appok telepítését, így, ha iPhone-od van, annyit tehetsz, hogy a böngészőből megnyitott oldalt kirakod kezdőképernyőre, így egy afféle „kvázi appot” hozol létre.

És milyenek a nem jó fogadási oldalak?

Mostanáig a legjobb sportfogadási oldalak kiválasztása során figyelembe veendő szempontokkal foglalkoztunk, elengedhetetlen, hogy felsoroljuk azokat a szempontokat is, amelyek alapján a nem túl jó sportfogadási oldalakat választhatod ki. Röviden annyit is mondhatnánk, persze, hogy a nem jó fogadási oldalak a jó fogadási oldalak ellentétei, de ez így nem biztos, hogy teljes mértékben fedné a valóságot, ezért érdemes egy kicsit mélyebben is elmerülni a témában.

Először is, ha egy oldalon nem találod meg az oldal engedélyét, akkor valószínűleg nem tisztességesen működő oldallal van dolgod. Ez egy teljesen objektíven megítélhető dolog, amiről soha nem szabad megfeledkezned, ha új oldalra tévedsz. Ugyanilyen jel az oldal elérhetőségének: címének, telefonszámának és e-mail-címének jól látható feltüntetése is, ahol ez megvan, ott érdemes tovább nézelődni, ahol nincs, onnan érdemes elmenekülni.

Érdemes megvizsgálni a bónuszokat is. Naiv játékosok (vannak ilyenek?) hajlamosak lehetnek azt gondolni, hogy minél nagyobb bónuszt kínál egy oldal, annál jobb, de ez nem feltétlenül igaz – a nem jó sportfogadó oldalak irreálisan magas bónuszai vagy irreálisan alacsony kijátszási feltételei nem sok jót jelentenek. Tartsd észben, hogy a sportfogadó oldalak nem jótékonysági intézmények, nem az az érdekük, hogy te minél jobban járj. Egy jó sportfogadó oldal azt szeretné, ha hosszú távon éreznéd jól magad az oldal használata közben, ennek érdekében pedig nem hihetetlen magas bónuszokat és odds-okat kínál, hanem felhasználóbarát felületet, gyors kifizetéseket és korrekt működést.

Aranyszabály, hogy ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az valószínűleg nem igaz. A túl nagy bónuszok, a túl magas odds-ok valószínűleg csak arra szolgálnak, hogy a regisztrációdból az oldal megszerezze az érzékeny adataidat, amelyet aztán vagy saját sötét céljaira használ fel, vagy eladja olyanoknak, akik saját sötét céljaikra használják fel.

Nagyon jól jelzi egy oldal minőségét az ügyfélszolgálat is. Itt akár már regisztráció nélkül is feltehetsz kérdéseket, például, ha a „hogyan tudok regisztrálni?” kérdésre gyorsan és udvariasan válaszolnak, akkor valószínűleg jó oldalra kerültél. Ha viszont a válasz akadozik, lassan, vagy egyáltalán nem érkezik meg, esetleg udvariatlan, nem olyan, amire az ember egy profi ügyfélszolgálatostól számítana, kattints el az oldalról.

A tippmix fogadás veszélyei

Egy sportfogadó oldalt az is minősít, hogy mennyire vigyáz a játékosai jóllétére. Nem lehet eleget beszélni a szerencsejáték-függőségről, ennek valós veszélyét mindannyian ismerjük – bár igyekszünk róla nem tudomást venni.

A legjobb sportfogadó oldalak azonban nem ilyen nagyvonalúak, náluk biztosan megtalálod a szerencsejáték-függőség önvizsgálatára kialakított minitesztet. Ennek kitöltése a te felelősséged, és saját érdekedben biztatunk arra, hogy ezt ne mulaszd el időről időre megtenni. Egy rövid, pár perces kérdőív kitöltésével rengeteget tehetsz a saját lelki egészségedért, a családi és baráti kapcsolataidért és azért, hogy a játék kellemesen izgalmas élménye ne váljon a függőség szégyentől és titkolózásoktól terhelt, kellemetlen élnényévé.

A legjobb sportfogadó oldalakon megtalálod azoknak a szervezetkenek a nevét és az elérhetőségét is, amelyekhez fordulhatsz abban az esetben, ha akár a miniteszt, akár a környezeted szerint a sportfogadás szenvedélye már áthágta az életedben az egészséges mértéket. Ugyanígy a legjobb oldalakon találsz lehetőséget arra is, hogy akár ideiglenesen, akár véglegesen kizárd magadat az oldalról. Ez a lehetőség tökéletesen jelzi, hogy az oldal üzemeltetői mit tartanak fontosabbnak: a te életedet, vagy a saját meggazdagodásukat. Ahol tehát nem találsz ilyen lehetőséget, azt az oldalt nem érdemes a pénzeddel támogatnod.

Összegzés

Cikkünkben bemutattuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a saját kedvenc és az általad legjobbnak tartott sportfogadó oldalak kiválasztása során. Emellett még arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy maradj nyitott az újdonságokra, ha új oldallal találkozol, igyekezz minél jobban megismerni, hátha olyasmit tud, amit a már meglévő kedvenceid nem. Jó játékot kívánunk!

Content Protection by DMCA.com

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
40,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
235,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0