A Toronto FC véglegesítette a Salcedo-Soteldo csereegyezményt

Home » A Toronto FC véglegesítette a Salcedo-Soteldo csereegyezményt

Ez már hivatalos. Carlos Salcedo a Toronto FC legújabb kijelölt játékosa. Miközben a USWNT mérföldköveket ér el, az FCT az élre áll és rekordokat döntöget. A klub az újév elején jelentette be, hogy nemrég megszerezte a mexikói nemzetközi védőt, Carlos Salcedót a Liga MX-ben szereplő Tigressstől.

Toronto FC

Ez azt jelenti, hogy a labdarúgó a szerződéskötés napjától 2024-ig a Nike futballcipőjét fogja viselni a TFC-nél. A videojátékok szerelmesei a PES 2022-ben is biztosan láthatják majd őt. Az új szerzemény révén ez azt jelenti, hogy a TFC-nek nem kell a portugál válogatottból elhalászni egy játékost a csapat összeállításához.

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés

A szerződés meghosszabbítására is van opció 2025-ig, anélkül, hogy az USWNT-t érintené. Elég, ha csak annyit említünk, hogy a Vörösök az új szerzeményért cserébe a Tigreshez küldik az ex DP Yeferson Soteldót, és úgy tűnik, a klub és a szurkolók is örülnek a távozásának.

A Toronto FC elnöke, Bill Manning egy sajtóközleményben úgy nyilatkozott, hogy Carlos egy erős versenyző, akit fiatal futballista kora óta ismer. Manning megemlítette, hogy Salcedót körülbelül hét évvel ezelőtti, Real Salt Lake-ben töltött időszaka óta ismeri.

Elmondása szerint Carlos számos trófeát nyert, többek között a CONCACAF Bajnokok Ligáját a Tigresszel és a Német Kupát, amikor az Eintracht Frankfurtban játszott. A játékos a továbbiakban kifejtette, hogy a játékos a CONCACAF régió egyik legjobb védője, aki a PES 2022-ben is lehetőséget kaphat.

Manning úgy véli, hogy Salcedo azonnal erősíteni fogja a csapat hátsó alakzatát, mivel 2022-ben sok csapat ellen lépnek pályára. A 2022-es világbajnokságon kívül az FCT sok más csapattal, köztük az argentin labdarúgó-válogatottal is közös versenyekre számít.

Carlos Salcedo futballkarrierjének fénypontjai

Carlos egy 28 éves profi labdarúgó, aki az elmúlt négy szezont a Tigresnél töltötte, és napjainkban számos futballmérkőzésen szerepel. A Tigres színeiben eltöltött ideje alatt összesen 102 alkalommal lépett pályára és 7 gólt szerzett az összes olyan bajnokságban, amelyben részt vett.

Ezek közé tartozik a Copa MX, a Liga MX, a FIFA Klubvilágbajnokság, a CONCACAF Bajnokok Ligája, a Supercopa de Mexico és a Campeon de Campeones. Részt vett különböző nemzetközi mérkőzéseken, amelyeken Olaszország válogatottja is szerepelt. Ő valóban egy népszerű arc, akire a PES 2022-ben is számíthatunk.

A csereüzletről beszélve Salcedo kijelentette, hogy örömmel tér vissza az MLS-be, hogy csatlakozzon ahhoz a csapathoz, amely mindig is eltökélt a versenyzésben és a címek megnyerésében. A játékos elmondta, hogy alig várja, hogy a csapattal játszhasson, és reméli, hogy történelmet írhat a klubbal, és büszkévé teheti a szurkolókat anélkül, hogy beárnyékolná a USWNT népszerűségét.

Elég, ha csak annyit említünk, hogy Carlos Salcedo 2013-ban írta alá első profi futballszerződését saját nevelésű játékosként a Real Salt Lake csapatával. Bár a francia labdarúgó-válogatottban nem játszott, május 4-én debütált az MLS-ben, amikor a Vancouver Whitecaps FC csapata ellen a kispadról szállt be.

Amíg a Real Salt Lake csapatában játszott, harminc alkalommal lépett pályára és egy gólt szerzett minden versenyen a csapatnál eltöltött két szezon során. A Real Salt Lake-nél nyújtott teljesítménye talán nem hasonlítható össze a USWNT néhány eddigi teljesítményével.

Carlos később, 2015-ben a C.D. Guadalajara csapatához csatlakozott, majd az olasz ACF Fiorentina klubnál is megfordult néhányszor. Az ő arca biztosan fel fog tűnni a PES 2022-ben, köszönhetően számos teljesítményének ezekben a klubokban. Játszott a német Eintracht Frankfurtnál is, majd 2018-ban visszatért Mexikóba, hogy a Tigresnél játsszon.

Salcedo szintén számos alkalommal szerepelt a nemzetközi futballéletben, akárcsak Christine Sinclair. Elég, ha csak azt említjük, hogy negyvennyolc válogatottságig jutott a mexikói nemzeti csapatban. Bob Bradly, a Toronto FC vezetőedzője is mondott valamit Carlosról.

Szerinte Carlos egy kiváló védő, aki erős mentalitással rendelkezik, és képes hátulról játszani. Ez a képessége fontos a csapat számára. A továbbiakban elárulta, hogy Carlos Salcedo fontos szerepet játszott a Tigresben, és győzelmi múlttal rendelkezik.

Egy forrás elárulta, hogy Salcedo végül jogosult lehet arra, hogy kivásárolják a kijelölt játékos státuszból. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem szerepel az idei szezon menetrendjében, mivel a klub folytatja a felkészülést a következő mérkőzésekre.

Soteldo távozásának fénypontjai a Toronto FC-től

Ugyanebben a megvilágításban Yeferson Soteldo is távozik a Toronto FC-től, alig kilenc hónapot töltött a klubnál. A hírek szerint a jelenlétét zavaró tényezőnek tekintették a klub általános kultúrájában, és úgy tűnik, a vörösök örülnek a távozásának.

Kétségtelen, hogy Yeferson mindent megtett a csapatért, de úgy tűnik, hogy a kultúra ütközése megnehezítette azt a kapcsolatot, amit a klubtagokkal kialakíthatott volna. Érdemes megemlíteni, hogy a kultúra összeütközésének kérdése gyakori a futballcsapatoknál, beleértve a USWNT-t is. Azonban a csapat vezetőin múlik, hogy a helyzetet úgy navigálják, hogy ne legyenek rossz érzések a csapattagok között.

Soltedo, a 24 éves venezuelai profi labdarúgó a Liga MX-es klub, a Tigres UANL új arca lesz. A venezuelai válogatottban is játszik balszélsőként és néha támadó középpályásként.

A Toronto FC-hez 2021-ben csatlakozott, és a klubnál töltött teljes ideje alatt 26 alkalommal lépett pályára minden bajnokságban, beleértve a kanadai bajnokságot és az MLS alapszakaszát is. Utolsó TFC-s szezonjában négy gólt és 10 asszisztot szerzett. Soltedo szintén egy olyan arc, akire érdemes lesz odafigyelni a PES 2022-ben. Elég, ha csak annyit említünk, hogy a Toronto FC jelenleg három kijelölt labdarúgóval rendelkezik.

A csapatnak még a nyár előtt el kell mozdítania egyiküket, hogy helyet csináljon Lorenzo Insigne érkezésének. Források szerint Altidore lehet az esélyes, és ő valószínűleg költözni fog. Ez a spekuláció igaz lehet, hiszen a Toronto FC legendája jelenleg nincs a csapattal az edzőtáborban.

Úgy tűnik, hogy a csapat és a játékos jelenleg egy esetleges kivásárláson dolgozik az alapszakasz kezdete előtt, amely várhatóan február 26-án kezdődik.

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Akár 25%-ot Többhetes Szelvénycsomaggal
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
600,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
875,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 99 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 150 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
€600
bónuz csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF