Egyszerű, élvezetes és izgalmas – Ez a Baccarat!

Home » Egyszerű, élvezetes és izgalmas – Ez a Baccarat!

Baccarat útmutató

A baccarat egy izgalmas, mégis egyszerű kaszinó asztali játék. Sok nagymenőt vonz a Baccarat, az ázsiai stílusú játék, amely gyorsan nagy kifizetéseket kínálhat. A cél az, hogy fogadjunk arra, hogy a játékos vagy a bankár lapja nyer-e, vagy hogy a játék döntetlenre végződik.

Baccarat szabályok

A Baccarat, más néven “punto banco”, “játékos-bankárt” jelent. A név magyarázza, hogyan történik a játékban a fogadás. A játék célja, hogy a legmagasabb kézzel rendelkezzen a játékos vagy a bankár, a kilenc a lehető legjobb kéz.

Baccarat kézértékek

A baccarat minden fordulójának elején minden kéz két lapot kap. A kéz értékét a két kártya értékének összeadásával határozzuk meg. Csak a második számot használjuk, így a 10-es kártya “0” értékű; minden arcképes kártya “0” értékű. A számolás 9-nél folytatódik, vagyis egy 5 és egy 6 lap “1”-nek felel meg, nem pedig “11”-nek.

A magasabb lapokkal rendelkező játékos nyer. Ha döntetlen történik, a téteket visszaadják, kivéve azokat, akik a döntetlenre tettek. A legtöbb kaszinóban 1:1 a baccarat kifizetése a bankár vagy a játékos kezére, és 8:1 a döntetlenre. Néhány kaszinó 9:1 arányban kínálja a döntetleneket. Mindkét esetben rossz fogadásról van szó.

Hogyan kell bakkarátot játszani

Kövesd ezt a lépésről lépésre összeállított baccarat útmutatót, és kezdj el játszani ebben a klasszikus kaszinójátékban pillanatok alatt.

  1. Tét elhelyezése: Válassza ki, hogy a játékosra, a bankárra vagy a döntetlenre szeretne fogadni. Egy leosztásonként csak egy lehetőségre fogadhat.
  2. Ossza ki a kártyákat: A játékos és a bankár keze két-két kártyát kap, képpel felfelé osztva.
  3. A játékos harmadik lapja: Határozza meg, hogy a játékos keze kap-e harmadik lapot. A 0-5 kap egy lapot, míg a 6-9 nem.
  4. Bankár harmadik lapja: Meghatározza, hogy a játékos keze kap-e harmadik lapot. 0-5 kap egy kártyát, míg 6-9 nem.
  5. A tét feloldása: Összehasonlítják a kezeket, hogy megtudják, a három fogadás közül melyik nyer. A győztesek ekkor kapják meg a kifizetést.

Baccarat fogadási típusok

A baccarat játékosoknak három fogadási lehetőségük van a főjátékban, hogy minden leosztást elkezdhessenek. Választhat – a játékos, a bankár és a döntetlen tét közül. A legjobb választás a Player és a Banker fogadások, amelyeknek nagyjából azonos a ház előnye. A Bankár lapra jobb az esélye, de a nyeremények után 5%-os jutalékot kell fizetnie. A játékos kezének esélyei nem olyan jók.

Baccarat kifizetések

A baccarat kifizetései a shoe-ban használt paklik számától függően változnak. Minél több paklit használnak, annál magasabb a ház előnye. A legnagyobb különbségek az egy és a több pakliból álló baccarat között vannak. Az alábbi táblázat a baccarat három legnépszerűbb formája szerint mutatja be a ház előnyét.

Baccarat asztal felépítése

A baccarat asztal beállítása három tétet tesz lehetővé: Bankár, játékos és döntetlen. A baccarat játékosok valószínűleg háromféle baccarat játékkal találkozhatnak. A nagyasztalos baccarat a hagyományos Punto Banco, amelyben az egyik játékos a bankár szerepét tölti be.

A Mini Bajjarat a hagyományos baccarathoz hasonló, mivel a ház osztja a kártyákat a játék sokkal gyorsabb változatában. A játékosoknak lehetőségük van a Bankár vagy a Játékos kezére fogadni.

Bakkarat kaszinójátékok

Számos bakkarat játékváltozat létezik. Az online játéktervezők ezeknek a játékoknak a változatait fejlesztik ki akár letölthető, akár élő kaszinók számára, ezért a játékosoknak érdemes ezeket a kifejezéseket a baccarathoz társítaniuk.

  • Punto Banco:  Ezt a játékot a legtöbb amerikai kaszinó elkerített részlegében játsszák. A Punto Banco szabályok a baccarat szabályainak alapját képezik.
  • Chemin de Fer: Ezt a változatot Franciaországban és Monte-Carlóban játsszák. A Chemin de  Fer játékban van helye a stratégiának.
  • Mini Baccarat: A Mini Baccarat a Punto Banco szabályait használja, de osztóval játszik, így gyorsabb. A Mini Baccarat és a Punto Banco alapszabályai megegyeznek.

Hogyan játssz bakkaratot és nyerj?

A bakkarat stratégia minimális, bár a bölcs játékosoknak tisztában kell lenniük a pénzkezeléssel, a progresszív fogadások hátrányaival és a döntetlen tétek veszélyeivel. A bakkarat csalások, mint például az élválasztás, nem alkalmazhatók a kaszinószoftverek ellen, így a játékosoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a bakkaratban nem alkalmazhatók bizonyos stratégiák.

Kerüld a progresszív fogadásokat

A progresszív fogadások egy sokak által preferált módja annak, hogy legyőzzék a kaszinót, de valójában nem teszik. Ehelyett növelik annak az esélyét, hogy sok pénzt veszítesz. A Martingale fogadási technikák és a baccarat minta stratégiák exponenciális fogadásokat írnak elő, így sokkal nagyobb a kockázata annak, hogy elveszíted a teljes bankrollod.

Tartsd távol magad a döntetlen fogadástól

A döntetlen tét egy balek tét, rosszabb, mint a ház előnye bármelyik nyerőgépen, amivel valaha játszottál. Soha ne tegye meg a döntetlen fogadást, mert tízszer annyi pénzt veszít következetesen, mintha erre a feltevésre fogadna.

Mindig a bankárra fogadj

Ha egy egylépéses stratégiát szeretne a bakkarat fogadásokhoz, mindig tegyen a bankárra. A ház előnye kisebb, a kaszinónak fizetett jutalék ellenére.

Bankroll menedzsment

A játékosok a pénzkezelési technikák alkalmazásával, a veszteségek korlátozásával és a nyeremények maximalizálásával nyújthatják a bankrolljukat. A pénzkezelés nem ad a játékosoknak előnyt a kaszinókkal szemben, hanem olyan összegre korlátozza a fogadásokat, amely meghosszabbítja a játékidőt.

Hogyan játssz mobil bakkaratot 

Bakkaratot játszani iOS-on vagy Androidon? Igen, ez teljesen lehetséges és teljesen zökkenőmentes a legmodernebb szoftvereknek és futurisztikus technológiáknak köszönhetően!

A bakkarat mobilon való megjelenése teljesen forradalmasítja a szabadidő eltöltésének módját. Egyszerűen ez a legkényelmesebb módja a játék élvezetének, akár az ingázás, az ebédszünet, két megbeszélés között, egy találkozóra várva, vagy a kanapén pihenve este. A bakkarat mobilon való játék teljesen egyszerű dolog. Először is, ez a kártyajáték, mint a legtöbb más játék, szerencsejáték. Ez azt jelenti, hogy nem kell bonyolult stratégiákat tanulnod ahhoz, hogy sikerrel járj ebben a játékban. A baccaratot általában nyolc teljes pakli kártyával játsszák, és a variációtól függően egy baccarat asztal általában nyolc és 12 ülőhely között van. A földi kaszinókban a bakkarat asztalok általában a többi asztaltól elkülönített, félreeső helyiségekben találhatók. A kaszinónak ezt a részét általában “baccarat pit”-nek nevezik.

Összefoglalva

A baccarat egy nagyon egyszerű játék, amit bárki hamar elkezdhet játszani. Tudni kell azonban, hogy ennél a játéknál a mindenféle stratégiák nem fogják segíteni a játékodat. A legjobb optimalizálási lehetőség az, ha valamilyen bankroll menedzsment rendszert használ. Alapvetően a 3%-os szabály az, amit a legtöbb profi ajánl. Ez azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló egyenlegednek csak három százaléket teszed fel egy játékon, ami mondjuk 100 dollár esetén 3 dollárt jelent. Ehhez a képernyőn lévő poker zsetonok értékei közül az 1 dollárost kell kiválasztanod, és háromszor “letenni” az asztalra. Ezzel az oddszokat figyelembe véve akár 1000 játékkört is játszhatsz, ha a bankra fogadsz rendszeresen.

Content Protection by DMCA.com

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
40,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
235,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF