FREE BET

Home » FREE BET

Ingyen fogadás a sportfogadóoldalakon

Ebben a cikkben egy nagyon népszerű és sokak által kedvet bónusztípusról, az ingyen fogadás bónuszról lesz szó. Az ingyen fogadás bónusz gyakran a regisztrációhoz vagy az első befizetéshez kapcsolódik, de körülnézhetsz a minden oldalon megtalálható Promóciók szakaszban is, mert itt is gyakran találsz ingyen fogadás lehetőségeket. Sőt, egyes sportfogadó oldalak ingyen sms fogadás lehetőséget is biztosítanak játékosaiknak, erre a lehetőségre is kitérünk a cikkben.

Legelőször tekintsük át az ingyen fogadás lehetőségével kapcsolatban felmerülő, gyakran ismétlődő kérdéseket.

Ingyen fogadás befizetés nélkül – GYIK

Mi is az ingyen fogadás befizetés nélkül? Pontosan az, aminek hangzik: olyan online fogadás ingyen, amely nem terheli meg a játékosfiókod egyenlegét. Az ingyen fogadás általában fogadási kreditekben érhető el, amelyet az oldal bocsát rendelkezésedre. Ilyen ingyen fogadás lehetőséget kínálhat egy oldal a regisztráció során az új játékosoknak, vagy megújuló bónuszként a már régebben regisztrált játékosoknak is.

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés

Mire való az ingyen fogadás?

Először is felteheted a kérdést, hogy miért éri meg a sportfogadó oldalaknak az ingyen fogadás, miért kínálják fel ezt a lehetőséget a játékosoknak. A válasz erre természetesen nem az, hogy azért, mert nagyon szeretik a játékosaikat, bár biztosan ez is szerepel az okok között, de az online fogadás ingyen lehetőségét inkább azért szokták biztosítani, hogy a játékosok megismerkedjenek egy olyan sporttal, amelyet újonnan vett fel az oldal, vagy amely kevésbé népszerű az oldal felhasználói körében. Emellett pedig ott van a regisztráció során biztosított ingyen fogadás lehetőség is, ami elsősorban a játékosok becsalogatását szolgálja, a játékosoknak pedig lehetőséget biztosít, hogy kiismerjék az oldal működését anélkül, hogy a saját forrásaikat kockáztatnák.

Free bet – ingyen fogadás?

Ha több oldalt is használsz, vagy több oldalon is szeretnél regisztrálni, tapasztalni fogod, hogy az oldalak egy része az ingyen fogadás, más része a freebet kifejezést használja. Melyik a helyes tehát a free bet és az ingyen fogadás kifejezések közül? Van-e különbség köztük? 

Eláruljuk, hogy nincsen, ez a két kifejezés ugyanazt jelenti. A free bet ingyen fogadás angolul. Sok oldal nincs lefordítva, vagy a magyarítása olyan gépi fordítószoftverrel készült, amelynek munkáját nem ellenőrizte hivatásos fordító, ezért nincs a free bet ingyen fogadás formában jelen az oldalon. Erre azért érdemes odafigyelni, mert, ha az oldalon free bet formában utalnak az ingyen fogadásra, előfordulhat, hogy a GYIK-szekció, az adatvédelmi szabályzat vagy a bónuszok felhasználási feltételei sem lettek tisztességesen lefordítva, ezért sokkal nagyobb odafigyeléssel kell majd elolvasnod az ezekben foglaltakat.

Online tippmix fogadás ingyen

Milyen online tippmix fogadás ingyen lehetőségek érhetők el? Természetesen oldaltól függően különfélék, de általában minden oldal kínál vagy bizonyos nívósabb sporteseményekhez kapcsolódó, vagy egyes (valószínűleg az oldalon kevésbé népszerű) online tippmix fogadás ingyen lehetőséget, ezért érdemes alaposan körülnézni a téged érdeklő sportokra vonatkozó bónuszajánlatok között.

Az ilyen ajánlatok között szereplő ingyen fogadásbefizetés nélkül valósul meg, de általában feltételhez kötött: meg kell előzze egy másik, úgynevezett „kvalifikációs fogadás”. Ez egy olyan fogadás, amelyet a normál odds-okkal, a normál feltételeknek megfelelően kötsz, majd, ha nyersz, a nyereményed egy adott százaléka ingyen fogadás formában kerül fel a számládra.

Ingyen SMS fogadás online

Az ingyen sms fogadás online olyan lehetőség, amelyet csak a legjobb oldalak biztosítanak a játékosaiknak, és közülük se mindenkinek. Ebben az esetben az ingyen fogadás egy SMS-ben érkező kóddal valósítható meg. Ezt az SMS-t a sportfogadó oldal küldi azoknak a játékosaiknak, akik teljesítik az ingyen sms fogadás online feltételeit, amelyeket az oldal általában a regisztráció során közli. E feltételek között általában szerepel, hogy az ingyen sms fogadás feltétele az, hogy a játékos megadja az oldalon a telefonszámát, és engedélyezze az oldal számára az SMS-küldést.

Online fogadás ingyen a legjobb sportfogadó oldalakon

Most pedig ismerkedjünk meg néhánnyal az ingyen fogadás lehetőségét biztosító oldalak közül. Ne felejtsd el, hogy ez a felsorolás korántsem teljes körű, és a sorrend sem minősítő, egyszerűen csak kiválasztottuk azokat a sportfogadó oldalakat, amelyek számunkra szimpatikusak és kellemes feltételekkel kínálják az ingyen fogadás lehetőségét.

Bet365 ingyen fogadás

Bár azt mondtuk, hogy ez a lista nem minősítő sorrendben készült, de az első helyre kerülő a Bet365 ingyen fogadás ajánlata mégis messze a legjobb az összes ingyen fogadási ajánlat közül. Ezt ugyanis már a regisztráció után megkapod a frissen létrehozott játékosfiókodba, méghozzá 15 000 forint értékben, fogadási kreditek formájában. Ha a fogadási kreditekkel kötsz fogadást, és nyersz, a nyereményedet minden külön megforgatási követelmény nélkül felveheted – így a Bet365 ingyen fogadás valóban ingyen van, nem kötődik hozzá semmilyen feltétel, mindössze annyi, hogy legyen a bet365 oldalon egy aktív játékosfiókod.

Mr Play ingyenes fogadás

A Mr Play oldalán az ingyenes fogadás lehetőségét a Free bet szavak alatt keresd, mert az oldalhoz egyelőre nem készült magyarítás. Emellett a másik fontos tudnivaló, hogy a Mr Bet ingyenes fogadási ajánlata feltételhez kötött: a feltételeknek megfelelő, legalább 10 euró értékű, sikeres fogadás után veheted igénybe a 30 euró értékű ingyenes fogadási ajánlatot.

Unibet ingyenes fogadás

Az Unibet ingyenes bónusza azért különleges, mert sok más oldal ingyenes bónuszaitól eltérően nem az üdvözlő bónuszok között találhatsz rá, hanem a Promóciók között, gyakran bizonyos eseményekhez vagy sportokhoz kötve. Például kézilabdára elérhető egy 3000 forint értékű ingyenes fogadási lehetőség, amelyhez egy 3000 forint értékű fogadást kell teljesíteni.

Ingyen SMS fogadás: Bet365 ingyen fogadás

Van azonban még egy módja az ingyen fogadás bet365 oldalán való igénybevételének, mégpedig az ingyen SMS-fogadás. Ennek az ingyen fogadásnak van még egy előfeltétele is: a Bet365 oldalon való regisztrációd során fel kell iratkoznod a hírlevélre, és meg kell jelölnöd azt a lehetőséget is, hogy elfogadod, hogy az oldal promóciós anyagokat küldjön az általad megadott, hitelesítéshez is használatos telefonszámra.

Ha mindezt megtetted, akkor számíthatsz arra, hogy időnként SMS-ben lehetőséget kapsz az ingyen fogadás bet365 oldalán való igénybevételre egy kód formájában, amelyet be kell írnod a Bet365 oldalán a megfelelő helyre, majd már élvezheted is az ingyen fogadás nyújtotta lehetőségeket.

Összegzés

Áttekintettük tehát az ingyenes fogadásokra, angolul a free bet lehetőségekre vonatkozó legfontosabb tudnivalókat, és láttunk néhány oldalt, amelyeken ilyen lehetőséget találhatsz. Ne felejtsd el, hogy az ingyenes fogadás nagyon gyakran feltételekhez kötődik, és az így nyert nyeremény kiváltására is vonatkozhatnak megforgatási követelmények. Az ingyen fogadás éppen olyan bónusz, mint az összes többi: tudatos játékot és körültekintő felhasználását igényel, ha azonban okosan használod, nagyon sok kellemes órát és gazdag nyereményeket biztosít.

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
100%
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
200,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 150 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 20 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 300 ingyenes pörgetés
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
160,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 250 ingyenes pörgetés
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
200,000Ft
+150 IP
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
70,000Ft
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
37,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
4,0 rating
4.0
Bónusz legfeljebb:
300,000Ft
5,0 rating
5.0
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
360,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
+ 170 Ingyen Pörgetések
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
+ 170 Ingyen Pörgetések
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
120,000 HUF
+ 100 Ingyen Pörgetések
5,0 rating
Bónusz:
20% napi cashback
+ 100 ingyenes pörgetés
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
1 BTC
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
120,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés