Külföldi Tippmix Oldalak

Home » Külföldi Tippmix Oldalak

Bemutatjuk a külföldi bukmékereket

Ebben a cikkben azokról az online sportfogadó oldalakról fogunk beszélni, amelyeket nem magyar operátorok üzemelnek. Ha rendszeresen foglalkozol sportfogadással, akkor biztosan tudod, hogy ilyen oldal viszonylag sok van a Magyarországról elérhetők között is, hiszen mindössze egy olyan sportfogadó oldalt ismerünk, amely Magyarországon van bejegyezve, ez pedig nem más, mint a Tippmixpro oldala.

De hogyan is alakult ez így?

A sportfogadó oldalak történetének rövid áttekintése

A sportfogadás történetének kezdete az emberiség emlékezetének homályába vész, nem tudjuk, ki kötött először fogadást, pláne nem, hogy ki kötött először sportfogadást. Annyi bizonyos, hogy az ókori Rómában már nagyon népszerű szabadidős elfoglaltság volt a sportfogadás, és napjainkhoz hasonlóan akkoriban is volt már politikai töltete is annak, hogy ki melyik csapatnak drukkol, melyiket tartja esélyesebbnek a kocsiversenyek megnyerésére.

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés

Ezekben az időkben, és utána még egy évezreden át az emberek csak egymás között fogadtak, a fogadás intézményesített rendszere a XVII. században, Angliában jelent meg. Ez azonban nem hozott különösebben nagy változást a fogadás világába, hiszen továbbra is csak a verseny, egészen pontosan a lóverseny győztesére lehetett fogadni.

Ezt a trendet változtatta meg a XVIII. században egy Henry Ogden nevű angol úriember. Ogden ugyanis nem elégedett meg azzal, hogy a lóversenyeken csak egyféleképpen lehet nyerni, ezért kialakított egy módszert, amellyel a futamban induló összes ló nyerési esélyét ki tudta számolni az addigi teljesítményeik alapján. Ahogyan már bizonyára kitaláltad, ezek az egyes lovak nyerési esélyeire vonatkozó számok az úgynevezett odds-ok: Ogden a kisebb eséllyel nyerő lovak győzelmére feltett összegekre magasabb nyereményeket ígért, így az addig sem éppen unalmas lóversenyt hihetetlen izgalmakkal színesítette.

Maga a bukméker kifejezés is innen származik, azokra a nagy könyvekre utal, amelyekben Ogden és kollégái vezették a fogadásokat, az ezekben a nagy könyvekben eszközölt feljegyzések alapján fizették ki a nyerteseket is.

Magyarországra a szerencsejáték és a lóverseny egyaránt gróf Széchenyi István közvetítésével érkezett, aki Angliában járva kedvelte meg a kaszinók és az ügetők utánozhatatlan hangulatát. A második világháború után azonban természetesen fel sem merült, hogy legyen az országban egy olyan hely, ahova az emberek a szocialista államformában működő munkahelyeiken megszerzett pénzüket szerencsejáték céljából hordják, ezért a kaszinókat megszűntették, bezárták. 

Az állam azonban mindig is szeretett profitálni a sportrajongók szenvedélyéből, az 1948-as londoni Olimpiára való felkészülés fedezetét is ebből a forrásból kívánta előteremteni. Ehhez alkotta meg 1947. októberében a Totót.

A Totó nem sokban különbözött a XVIII. század Angliájában divatos fogadási formától, hiszen mindössze a futballmérkőzések győztesére, valamint döntetlenre lehetett fogadni 1X2 rendszerben, de a sportfogadásra kiéhezett magyar munkásoknak nem is kellett ennél több: a Totó azonnal hallatlanul népszerű lett, mellette pedig a lóversenyek biztosították a fogadások rajongóinak a heti betevő izgalmakat.

A Totó népszerűségének nem más vetett véget, mint a Tippmix érkezése. Ez a fogadási forma messze több kombinációt, több sportot és magasabb nyereményeket, ennélfogva pedig jelentősen több izgalmat is kínált, mint a faék egyszerűségű Totó, nem csoda tehát, hogy népszerűségben nagyon hamar felülmúlta azt. Persze volt, akinek megfelelt a Totó is, ezért jó pár évig a Totó és a Tippmix egymás mellett, egymással párhuzamosan működött.

Ennek vetett véget az internet megjelenése és elterjedése. A világ kinyílt, már nem csak a sportújság alapján tudunk kalkulálni, hanem számos egyszerűen és kevésbé egyszerűen hozzáférhető forrás is a rendelkezésünkre áll. Megjelentek az internetes kaszinók és fogadóoldalak, a fogadható sportok között pedig olyan, korábban egzotikusnak számító mérkőzések bukkantak fel, mint a baseball, a krikett vagy éppen a kelta sportok.

Az új fogadási forma persze nem kerülte el az állam figyelmét sem, és jó szokása szerint azonnal meg is próbált profitálni belőle. Ezért önmagában még nem hibáztathatjuk, végülis valahonnan csak kell bevételt szereznie, de az, hogy a magyar állam megpróbálta monopolizálni a sportfogadások piacát, az egyszerű tippmixelő számára ha el ugyan nem is lehetetlenítette, de jelentősen megnehezítette az életet.

A különböző fogadóoldalak üldözése és tiltása természetesen nem hozott átütő eredményt a szerencsejáték korlátozásában, mindössze a tüköroldalak és alternatív linkek burjánzását segítette elő. Ráadásul a legtöbb sportfogadóoldal üzemeltetője sem nézte jó szemmel, hogy nagy gonddal készített oldalát, amely ráadásul rendelkezik a megfelelő engedélyekkel, kitiltják az Európai Unió egyik országából, ami erősen sérti a szolgáltatások szabad áramlásának, mint az Európai Unió egyik alapelvének szellemiségét. Ezért került a magyar szerencsejáték-szabályozás kérdése az Európai Bíróság elé.

Az Európai Bíróság pedig kimondta, hogy az Európai Unióban érvényes engedéllyel rendelkező sportfogadás- és szerencsejátékszolgáltatók Magyarországon is akadálytalanul szolgáltathatnak. Jelenleg éppen zajlik ennek a rendeletnek a gyakorlatba való átültetése, de addig is élvezhetjük, hogy az alternatív linkek vadászata és a tüköroldalak nyújtotta bizonytalanság már a múlté, és a legtöbb fogadóiroda felülete vagy igényesen le van fordítva magyarra, vagy legalább valamilyen fordítószoftverrel magyarítva van. Sőt, sok helyen már magyar nyelvű ügyfélszolgálat is várja a játékosokat.

A magyar tippmix

Mindemelett az online sportfogadó oldalak közül pillanatnyilag egyedül a magyar Tippmixpro az, ahol a magyar játékosok legálisan játszhatnak, az oldal maga is Magyarország egyetlen legális fogadóirodájaként hivatkozik magára. Mi tehát az igazság ezzel kapcsolatban?

Természetesen az egyszeri tippmixelő nem követ el törvénysértést akkor sem, ha nem a Tippmixpro oldalán köt sportfogadásokat, ami kétségtelenül jó hír sokak számára, mert bár a Tippmixpro egy kellemes kis oldal, de azért találunk nála sokkal jobban kivitelezett, jobb odds-okat kínáló oldalakat is.

Tehát az nem baj, ha valaki más oldalon is játszik a Tippmixpron kívül, de ha az egyszeri tippmixelő esetleg nyereményeket ér el ezeken a más oldalakon, akkor ezeket a nyereményeket fel kell tüntetnie az adóbevallásában, sőt, ha úgy alakulnak a számok, bizony le is kell adóznia. A Tippmixpro nyereményei, és minden olyan nyeremény, amelyet a Szerencsejáték ZRT. biztosít a játékosoknak, már adózott formában érkezik meg a számládra, de az összes többi oldal közül egyetlen egy sem nyújtja ezt a szolgáltatást.

És van itt még egy apróság, amelyre figyelned kell: azt írtuk, hogy az elért nyereményedet kell feltüntetned az adóbevallásodban, és ez igaz is, viszont ezt ne úgy értsd, hogy év végén összeszámolod a veszteségeidet és a nyereségeidet, és a (remélhetőleg pozitív) különbséget beírod az „Egyéb jövedelmek” rubrikába – nem. Az összes nyereményedet fel kell tüntetned, akármennyit is vesztettél az év folyamán, ha az összes fogadásodból csak egyet nyertél meg, akkor azt az egyet kell feltüntetned.

A számok nyelvére fordítva tehát ha feltettél 10 eurót egy német tippmix oldalon, és nyersz 30 eurót, akkor nem a 30 mínusz 10, tehát 20 eurót kell feltüntetned, hanem mind a 30 eurót. Világos? Ha nem, ne restellj segítséget kérni a könyvelődtől, nehogy kellemetlen kérdezősködéseknek és vizsgálatoknak kelljen kitenned magadat az adóhatóság részéről.

A német tippmix

Egyébként ez a fajta megkülönböztetés a külföldi tippmix oldalak között sem ritka. A német tippmix piacon például az Oddset iroda rendelkezik állami monopóliummal, egyben ez az egyetlen fogadóiroda, amelyet Németországban fizikailag is meg lehet látogatni. És persze a német állam sem mentes a nyereség hajhászásától: 2012. óta minden német állampolgár által vagy Németország területén megszerzett, sportfogadásból származó jövedelmet 5%-os adóval sújtanak.

A lakosság természetesen nehezen nyeli le a német tippmix 5%-os adóját, de ez egyben jó lehetőség az irodáknak is, hogy kimutassák a játékosok iránti elkötelezettségüket: a Bwin iroda például jó marketingérzékkel azt találta ki, hogy ezt az 5%-os német tippmix adót átvállalja a játékosoktól. Megkockáztatjuk, hogy ezzel a nemes lépéssel jelentősen nagyobb bevételre tettek szert, mint az 5%-ok befizetése.

A magyar és a német tippmix oldal összehasonlítása

A hivatalos magyar és a hivatalos német tippmix oldal között tehát az a hasonlóság, hogy mindkettő állami kézben van, a különbségeket pedig hosszasan lehetne sorolni.

A legnyilvánvalóbb különbség, hogy a magyar Tippmixpro magyarul van, a német tippmix oldala, az Oddset pedig németül, de ezen kívül is számos különbséget találunk. Kezdjük mindjárt azzal, hogy míg a magyar Tippmixpro egyszerűen természetesnek veszi, hogy a játékosok ezen az oldalon teszik meg a tétjeiket, a német tippmix oldal, az Oddset egy 100 eurós üdvözlőbónusszal várja a játékosait. 

A német tippmix oldal elrendezése könnyebb eligazodást biztosít még annak is, aki esetleg nem beszél németül, a mérkőzések és a sportok csoportosítása abszolút logikus, könnyen kezelhető és könnyen kereshető, ezzel szemben a magyar oldalon való navigálás néha még a magyar anyanyelvűeknek is kihívást jelent.

Funkcionalitásban nagyjából egyforma a két oldal, mindkettőn elérhető többféle kötés és élő fogadások is. Az élő fogadások terén a magyar oldal annyival jobb a német tippmix oldalánál, hogy van élő közvetítés. Ezen kívül meglepetten tapasztaltuk, hogy az Oddset nem kínál e-sportokat és virtuális sportokat fogadóinak, a Tippmixpro szerencsére igen.

És végül egy fontos különbség: a német tippmix oldalán valamivel több fizetési lehetőség érhető el, mint a magyar Tippmixpron. Az Oddset-fiókot ugyanis fel lehet töteni Visa, Master és Maestro bankkártyákkal, PayPal, Giropay és Sofort fizetési rendszerekkel és FastTransfer átutalással is, ezzel szemben a magyar játékosok számára csak a SimplePay, a PayPal és a banki átutalás elérhető (igaz, hogy a SimplePay-ben bármilyen kártyát el lehet menteni).

Feltűnhet még, hogy az Oddset oldalán feltűnő helyen szerepel és kattintás nélkül elérhető annak a szervezetnek az ingyenesen hívható telefonszáma, amelytől szerencsejáték-függés esetén segítséget lehet kérni.

Összefoglalva tehát elmondhatjuk, hogy a német Oddset lényegesen barátságosabban bánik a felhasználóival, mint a magyar Tippmixpro. Hasonlítsunk most össze egymással még néhány külföldi online sportfogadó oldalt.

Az online sportfogadó oldalak összehasonlítása

Természetesen nem szeretnénk most a világ összes online sportfogadó oldalát összehasonlítani, mert akkor olyan hosszú cikket kellene írnunk, amit nem is biztos, hogy érdeklődve tudnál végigolvasni, de azért néhány fontosabb oldal fontosabb jellemzőinek körbejárása és felsorolása erejéig talán még fenn tudjuk tartani az érdeklődésedet.

Bet365

A Bet365 nem először kerül fel a sportfogadó oldalakról összeállított listánk élére. Nem is csoda, hiszen ez az angol fogadóoldal szinte minden szempontból tökéletes. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a világszerte regisztrált 63 millió ügyfele.

Amellett, hogy a Bet365 oldalán találod a legtöbb elérhető sportot és a legtöbb fogadási piacot is, ráadásul még az odds-ok is a legmagasabbak közé számítanak. De az oldal nem csak a fogadásokban profi, hanem a játékosok kiszolgálásában is: itt juthatsz hozzá a pénzedhez a legrövidebb kifizetési időkel, rengeteg élő meccsközvetítést láthatsz, ráadásul meglepően jó minőségben, és ami szintén nagyon fontos: sok bónusz, köztük, ha először regisztrálsz, akkor egy rendkívül kedvező regisztrációs bónusz is vár rád.

Egyetlen hátrányt tudunk felsorolni a Bet365 oldalánál, éspedig a régies kivitelű kezelőfelületet. Ezt talán egy kicsit ellensúlyozza a tény, hogy a telefonodon viszont nem kell ezzel bajlódnod, mert az oldalhoz letölthető applikáció is tartozik. 

Unibet

Az Unibet a maga 10-11 millió felhasználójával kisebb közönséget tudhat ugyan magáénak, mint a Bet365, mégis általában ezt tekintik Magyarország kedvenc külföldi sportfogadó oldalának. Nem is csoda, hiszen a legmegbízhatóbb külföldi tippmix oldalak közé tartozik, márpedig a magyar játékosoknak a megbízhatóság kifejezetten fontos szempont. Az Unibet megbízhatóságát jelzi az is, hogy a viszonylag komoly feltételekhez kötött, Malta Gaming Authority által kiállított engedéllyel rendelkezik, valamint emellett még számos független ellenőrző szervezet hitelesítő pecsétje is megtalálható az oldalon.

Az Unibet szintén rengeteg sportot kínál magas odds-ok mellett, és az élő fogadásokhoz itt is sok élő közvetítést találsz. Az oldal magyar nyelven is elérhető, ráadásul letölthető alkalmazást is készítettek hozzá, így útközben is problémamentesen fogadhatsz, és igénybe veheted a cash-out funkciót is. A be- és kifizetéshez igénybe veheted a Mastercard és Visa kártyádat, a PayPal vagy az ApplePay szolgáltatásokat, valamint a Skrill és a Neteller szolgáltatásait. Ami pedig különlegessé teszi az oldalt, az az, hogy elérhetők ázsiai és európai odds-ok is. Ha még nem ismered ezeket a fogadási formákat, érdemes velük megismerkedni, és az Unibet oldalán begyakorolni őket.

Mostbet

A Mostbet egy világszerte elismert angol fogadóiroda, amelyet egy nagyon érdekes szolgáltatása tesz kifejezetten különlegessé: a Mostbet ugyanis létre hozott egy fogadási tőzsdét, vagyis egy olyan felületet a saját működési keretein belül, amelyen az ügyfelek kínálhatnak olyan odds-okat, amilyeneket akarnak, a többi játékos pedig fogadhat a kínált odds mellett és ellen is. Talán emiatt, talán más miatt, de gyakran a Mostbet oldalán találhatók a legmagasabb odds-ok is.

Ezen kívül a Mostbet sportfogadási tevékenysége is figyelemre méltó. A kiváló odds-ok mellett vonzerőt jelenthet az élő streaming, a magyar kezelőfelület, a letölthető alkalmazás, a 34 különféle sportág és az azonos meccs multi is. A Mostbet megbízhatóságát is független szakértők garantálják.

Mr Play

A Betfairhez hasonlóan a Mr Play is angol fogadóiroda, de a Betfairtől eltérően a Mr Play nem fordíttatta le az oldalát, így ezt leginkább az angolul tudó fogadóknak tudjuk jó szívvel ajánlani. Persze a mérkőzéseket és az odds-okat nyelvtudás nélkül is kiválóan fogod érteni, viszont a fordítás hiányából következően nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálat sem, tehát ha bármilyen problémád támad, azt sajnos angolul kell megkísérelned megoldani.

VulkanBet

Nem csak angol fogadóirodák vannak azonban jelen Magyarországon, itt van a lengyel illetőségű VulkanBet is. Mivel a lengyel nyelv kicsivel kevésbé elterjedt, mint az angol, és jóval kevesebb óraszámban is tanítják, az VulkanBet felületét szerencsére lefordították magyarra. Ez eleve nagy jó pont az oldalnak, de emellett még letölthető alkalmazással és ázsiai hendikep lehetőséggel is kedveskedik a játékosainak. Sajnos az élő fogadásokat nem tudod majd az oldalon követni, mert nincs élő közvetítés. Ezt más forrásból kell majd megoldanod.

22bet

A ciprusi engedéllyel rendelkező 22bet szintén népszerű külföldi fogadóiroda. Népszerűségét elsősorban annak köszönheti, hogy egy meglehetősen szokatlan lehetőséget kínál játékosainak: itt ugyanis nem csak egy esemény bekövetkezte mellett lehet fogadni, hanem az ellen is. Ez természetesen fantasztikus kombinációkat tesz lehetővé, de ha valakinek ez még így mindig nem elég, annak ázsiai hendikep lehetőség és dupla esélyek is a rendelkezésére állnak.

A 22bet is kínál letölthető applikációt, ezen kívül kifejezetten erős e-sport-kínálattal, magyar nyelvű oldallal és magyar nyelven elérhető ügyfélszolgálattal is kedveskedik a játékosainak – élő közvetítéssel azonban sajnos nem. A ki- és befizetési lehetőségek kínálata is meglehetősen széles.

20bet

A 20bet a 22bet egyik aloldala, vagyis ugyanaz a szolgáltató biztosítja az elérhetőségét, mint a 22betnek, de újabb oldal, mint a 22bet. Ez azért jó, mert így olyan irányba fejlődik az oldal, amilyet a mai, modern fogadók kívánnak, nem áll útjába akadályként egy már meglévő oldal, egy már kiépült rendszer. Ráadásul az új oldalak elületén mindig találsz valami izgalmasat, valami olyasmit, amivel be szeretné vonzani a játékosokat. A 20bet esetében ez az ázsiai és európai hendikepek és a gyorsan bővülő sportválaszték mellett a fogadási piacok rendkívül gazdag kínálata, szinte nincs is olyan lehetőség, amire ne lehetne itt fogadni.

De azért az új oldal sem fenékig tejfel, hiszen sok olyan dolog is hiányzik innen, amit más oldalakon már megszoktunk és megszerettünk. Ilyen például a letölthető applikáció, ami ugyan viszonylag kevés sportfogadó oldalhoz készült, de azért egy új oldaltól elvárható lenne, hogy az oldal fejlesztésével egyidejűleg alkalmazást is fejlesszen. Ennél is sokkal fájóbb a cash out funkció hiánya, hiszen az élő fogadások esetén ez akár életmentő is lehet. De az élő fogadások amúgy sem tartoznak a 20bet érdeklődésének homlokterébe, erre utal, hogy az oldalon live streaming funkció sincs. Cserébe viszont a magyar nyelvű kezelőfelület jól kezelhető és könnyen átlátható.

Hogyan választhat magának kedvenc oldalt egy tippmixelő?

Feljebb felsoroltunk jónéhány külföldi sportfogadó oldalt, amelyeket átolvasva biztosan megjött a kedved ahhoz, hogy egyet-kettőt kipróbálj közülük. Most pedig arra vonatkozóan fogunk neked tanácsokat adni, hogy mint hétköznapi tippmixelő hogyan válogass a rendelkezésedre álló oldalak szinte határtalan választékából.

A választási folyamat „nulladik lépése” mindenképpen az legyen, hogy ellenőrzöd az oldal engedélyének meglétét, érvényességét. Ehhez valószínűleg le kell majd görgetned az oldal láblécéhez, de ne lustálkodd el ezt a lépést, mert sok kellemetlen meglepetést takaríthatsz meg vele magadnak. 

Ehhez a nulladik lépéshez kapcsolódóan érdemes lehet körülnézni néhány sportfogadással foglalkozó fórumon és kérdezz-felelek oldalon is, hiszen itt is sok hasznos információt szerezhetsz be az oldalról, amelyekből gyakran már ki is derül, ha valami miatt nem érdemes őket választanod. Természetesen az emberek rengeteg mindenről panaszkodhatnak, valakinek nem tetszik az oldal háttérszíne, másvalaki hiányolja egy sportág élő fogadási lehetőségeit, de ha már öt-hat tippmixelő panaszkodik ugyanarra a dologra, például a fizetési rendszer hibáira, akkor nagyon is érdemes fontolóra venned, hogy megszavazod-e a bizalmat az oldalnak, vagy inkább keresel egy másik sportfogadó oldalt, ahol nem merülnek fel ilyen és ehhez hasonló problémák.

Ha a nulladik lépésben nem derült ki semmi olyasmi, ami eltántorítana attól, hogy kiválaszd az oldalt, akkor továbbléphetsz az első lépésre. Ennek folyamán még regisztráció nélkül nézz körül az oldalon, ismerkedj meg egy kicsit a rendszerével – könnyen kezelhető lesz-e, kézre állnak-e a funkciók, vagy minden fogadás előtt közelharcot fogsz vívni a számítógépeddel, mire sikerül feladnod a szelvényedet? Milyen nyelvű az oldal? Le van-e fordítva, ha nem is rendes emberi fordítóval, de legalább egy fordítószoftverrel? És ha ez a helyzet, akkor milyen a fordítás minősége? Értelmes, élvezhető szöveget alkotott a fordítószoftver, vagy inkább vicceset, de nehezen érthetőt? 

Ilyenkor esetleg letesztelheted az ügyfélszolgálatot is, a legtöbb oldalon regisztráció nélkül is feltehetsz nekik kérdéseket, a válaszaikból, főleg azok módjából és sebességéből pedig nagyon messzemenő következtetéseket is levonhatsz, hiszen, ha lassan, flegmán vagy egyenesen udvariatlanul válaszolnak, akkor bizony komoly segítséget igénylő probléma esetén sem kapsz majd érdemi segítséget.

Ha itt mindent rendben találtál, akkor ismerkedj meg a sportkínálattal és a téged legjobban érdeklő sportnál elérhető fogadási piacokkal is, hiszen hiába pompás az oldal, ha nem érhető el rajta az a sport, amelyet kívül-belül ismersz, vagy ha el is érhető, de csak annyira mellékesen kezelve, hogy szinte nem is köthetsz izgalmas fogadásokat rá. Mellesleg pedig azért is érdemes alaposan megismerni a fogadható sportágakat, mert nem tudhatod, mikor bukkansz kellemes meglepetésekre ebben a listában.

Ha szereted az izgalmakat, és bírod is őket, akkor feltétlenül ellenőrizd, hogy mi a helyzet az élő fogadásokkal. Elérhető-e ilyen a kedvenc sportodhoz? És ha igen, milyen feltételekkel? Van-e live streaming lehetőség, vagy statisztikai elemzések? És elérhető-e a cash-out funkció?

Érdemes még körülpillantani a Promóciók vagy hasonló elnevezésű szekcióban, ahol a bónuszok és bajnokságok, versenyek találhatók. Egyrészt ez a szakasz is tartogathat kellemes meglepetéseket, másrészt pedig itt tájékozódhatsz arról is, ha a regisztrációs- vagy az üdvözlőbónusz valamilyen feltételhez kötődik, például az első befizetést egy adott időn belül, vagy egy adott fizetési módon kell teljesíteni ahhoz, hogy részesülhess a bónuszból.

És végezetül, de természetesen nem utolsósorban, érdemes megismerned a fizetési lehetőségeket is. Azt már bizonyára tudod, hogy a legtöbb oldal úgy teljesít könnyen és fennakadások nélkül kifizetést, ha olyan fiókra indítod, ahonnan már teljesítettél befizetést, ezért feltétlenül érdemes ellenőrizni, hogy az adott oldal fogad-e mind be-, mind kifizetéseket az általad preferált megoldással. Ellenőrizd azt is, hogy ha megtetszett egy bónusz, nincs-e kizárva a kedvenc fizetési módod a bónusz igénybevevőinek köréből.

Ha pedig minden stimmel, indulj el boldogan az új fogadóoldal felfedezésére.

Összefoglalás

Ebben a cikkben áttekintettük a sportfogadás rövid történetét, kitérve a magyar szabályozásra és a nehézségekre, amelyekkel a magyar játékosok szembesülnek, majd ezt összevetettük a német tippmix iroda rendszerével. Ez után összehasonlítottunk néhány külföldi fogadóoldalt, majd arra vonatkozó tanácsokat adtunk, hogy hogyan ismerkedj meg egy új sportfogadó oldallal. Reméljük, hogy találtál a cikkben érdekes és hasznos információkat. 

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Akár 25%-ot Többhetes Szelvénycsomaggal
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
600,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
875,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 99 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 150 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
€600
bónuz csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF