A Online Blackjack, amelyet néha csak 21-nek hívnak, az egyik legnépszerűbb játék, amelyet a kaszinókban játszhatsz, akárcsak a rulettezni, vagy pókerezni, vagy játékgépek.. Világszerte milliók játszanak vele, és ennek egyszerű okai vannak: a blackjack online, illetve a különböző live blackjack játékok könnyen megtanulhatók, és pörgős játékmenetet kínálnak mindenkinek. Érdemes előre megnézni, hogy hogyan működik ez a játék, és hogy milyen típusai vannak a hagyományos kiadáson kívül!

Online Blackjack

Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés

Live Online Blackjack legfontosabb szabályai

A játékot minden esetben egy előre meghatározott téttel tudod elkezdeni, ez a legtöbb online blackjack játékban minimum 0.5 dollár, és játékverziótól függően több tíz vagy akár több száz dollár is lehet. Mindig az osztás előtt lehet megtenni a téteket, amelyet „rossz lapjárás” esetén elveszítesz, ha nyersz, akkor a tét kétszeresét nyered vissza. A nyerésre vonatkozó esélyeket különböző blackjack stratégia segítségével lehet növelni. A játék célja, hogy a játékos 21, vagy ahhoz legközelebbi összeget érjen el az osztások és lapkérések során.

Blackjack Neo
Alf Casino Üdvözlő bónusz: 100% akár 150000Ft

A játékmenet a következő:

 • Osztás: az osztó lapot ad a játékosoknak, majd végül magának is, ezt pedig majd egy újabb osztási kör követi, tehát mindenki két-két kártyával indul neki a játéknak. A játékosok színnel felfelé, az osztónak csak az első kártyája kerül színnel felfelé az asztalra. Így a live blackjack játékosok nem láthatják, hogy az osztónak mi a második kártyája. Az első kártyára épül egyébként a legtöbb blackjack stratégia.
 • Döntési kör: a játék során a játékosok lapot kérhetnek, attól függően, hogy mekkora a kártyáik értéke (illetve milyen stratégiát követnek). Lehetséges megállni, illetve arra is van mód a black jack játék során, hogy a játékos az egyforma kártyáit két külön hand-re osztva (ugyanolyan téttel) folytassa a játékot. 
 • A játék vége: a játékos két esetben nyerhet. Az egyik az, ha eléri a 21-et és az osztó lapjainak összege nem 21. Nyerhet a játékos akkor is, ha megáll (pl.: 19-nél), és az osztó túllépi a 21-et. 

Az online blackjack játék kártyáinak értéke

A kártyák értékét nagyon könnyen össze lehet foglalni: 

 1. Az Ász (A): 11-et vagy 1-t érhet, attól függően, hogy melyik kedvező a játékosnak. Egy 7-es mellett például érhet 11-et (akkor 18 a kéz összege), vagy ha lapot kérünk és mondjuk 9-es-t kapunk, akkor csak 1-et (9+7+1=17).
 2. A figurás kártyák: a bubi (néhol jungen), dáma, a király 10-et ér. Az igazi blackjack az egy 10-es értékű lap és egy Ász kézből jöhet ki.
 3. A számértékű kártyák: ezek mind annyit érnek, amennyi rájuk van írva

Attól függően, hogy milyen kártyákat kapunk, szokás beszélni soft és hard hand-ről, ezek gyakran befolyásolják, az általunk folytatott blackjack stratégia következő lépését. Fontos, hogy mindig legyen kéznél egy olyan cheat sheet, aminek segítségével legalább alap szinten a saját „malmunkra” hajthatjuk a vizet”, és némi előnyre tehetünk szert az osztóval szemben.

Esély az osztóval szemben a live blackjack esetében

Az élő osztóval játszott online blackjack azért nagyon jó, mert itt nem keverik újra minden laphúzás után a paklit mint az RNG-alapú (véletlenszám-generátor) szoftveres játékoknál. Aki elég jól felkészül a black jack játék szabályaiból, némi előnyre is szert tehet a házzal szemben, akár 0,5%-ot is nyerhetünk, ami jelentős előnyt jelent a valóságban. Már többen kiszámolták, hogy milyen esélyek vannak arra, hogy a játékos vagy az osztó „túlhúzzon”, erre alapozva lehet stratégiát építeni. A túlhúzás, azaz a „bust” azt jelenti, hogy a lapkéréskor a játékos vagy az osztó 21 fölé kerül a kéz értékével.

A túlhúzás esélye egyenesen arányosan nő az első osztás során kiadott hand értékével: 11-nél 0% az esély a túlhúzásra (tehát mindenképpen lapot kell kérned), míg 20-nál már 92% biztossággal fogod túllépni a kívánt eredményt (tehát itt már érdemes megállni). Ha azt akarjuk megnézni, hogy mikor érdemes megállni, akkor alapszabály, hogy 18-ra már nagyon rizikós lapot húzni, soft 17-nél még meg lehet próbálni.

Az osztó kártyáit látva csak a felfordított lapra tudsz hagyatkozni. A live blackjack esetén az osztó a teljes leosztás után egy pillanatra megnézi a lefordított lapját, ha 10-et érő van felfordítva, és esetleg Ásza van, akkor az osztó már az első pillanatban nyer. Kétféle valószínűséget érdemes megjegyezni (és keresni erre egy táblázatot): annak valószínűsége, hogy az osztó 17-nél megáll, illetve annak a valószínűsége, hogy a dealer 17-re húz lapot.

Blackjack tippek

Az alábbiak a legjobb blackjack tippek, érdemes őket megszívlelni!

 1. Mindig legyen nálad egy alapvető stratégiát adó cheat sheet!
 2. Mindig nézd meg a játékszabályokat!
 3. Mindig ellenőrizd a kifizetési arányokat!
 4. Vigyázz a választható fogadási opciókkal (pl.: perfect pairs).
 5. Soha ne élj az insurance lehetőségével!
 6. Gyakorolj ingyenes demó verziókkal, vagy otthon, papírkártyával!

Live Blackjack előnyök és hátrányok

Az élő osztós blackjack egy nagyon izgalmas, pörgős játékverzió, amelynél a kezdő tétek egy kicsit magasabbak, mint a szoftveres blackjack játék esetében, de igazán jó nyereményeket tudnak kínálni. A live blackjack számos előnyt kínál:

 • Kényelmes, színvonalas játék, hiszen a jó minőségű videón keresztül tökéletesen jól láthatod az asztalt, a lapokat, és a kellemes küllemű osztókat is.
 • A biztonságot a játék során használt szoftver, a közvetítő helyiségben jelen lévő vezető is garantálja.
 • Te döntöd el, hogy a sok-sok felkínált lehetőségből melyik osztóval szeretnél játszani.

Persze nem minden fenékig tejfel, minden játéknak megvannak a maga hátrányai is.

A live blackjack hátrányai:

 • Lehetséges, hogy csúcsidőben nem találsz üres helyet még az online asztaloknál sem.
 • Gyakran lehet, hogy vontatottnak tűnik a játékmenet a tétlerakási várakozási idő miatt (általában 30-60 másodperc) és a veled együtt játékosok döntési ideje miatt (szintén 30 másodperc körül van).
 • Magasabbak a tétek, hiszen míg a szoftveresnél akár 50 centtel, az élő osztós játékoknál gyakran 2 dollárnál indul a játékban megtehető minimum tét. Jól feltöltött egyenleggel és jó egyenleg-menedzsmenttel kell nekifutni a játéknak.

Összefoglaló a live blackjack játékokról

Ma már számos kaszinójáték-szolgáltató kínál kiváló minőségű live blackjack játékokat, amelyek szinte bármely online kaszinóban előfordulhatnak. Ha szereted az izgalmakat, és nem zavar, hogy a szoftveresnél egy kicsit lassabb a játékmenet és magasabbak a tétek, akkor a legjobb kaszinók live blackjack asztalait neked találták ki. Kiemelten fontos, hogy megfelelően felkészülten merülj el a játékban, és hogy ismerd a különböző részletszabályokat, hogy ezáltal a legtöbbet hozhass ki! Ha érdekel a live blackjack, ne késlekedj, regisztrálj a legjobb kaszinóknál még ma, és zsebeld be a remek bónuszokat!

Online Blackjack

Content Protection by DMCA.com

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
40,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
235,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0