Online Kaszinójáték Játékos

Home » Online Kaszinójáték Játékos

Minden online kaszinójáték játékos szeretne jackpotot nyerni, akár online kaszinó alkalmazáson, akár asztali gépen játszik. Sajnos a legtöbben talán soha életükben nem jutnak közel a nyereményhez. A szerencsén túl a progresszív jackpotok speciális stratégiákat igényelnek, amelyeket a játékosoknak be kell vezetniük, hogy növeljék nyerési esélyeiket.

Online Kaszinójáték Játékos

Mi az a progresszív jackpot egy online játékkaszinóban?

A progresszív jackpotok leginkább a nyerőgépekhez és a videópóker játékokhoz kapcsolódnak. Ezek asztali és online kaszinóalkalmazásokban elérhetőek. Minden egyes alkalommal, amikor a játékos felteszi a tétet, addig nőnek, amíg valaki meg nem nyeri. A nyeremény után a progresszív jackpot visszaáll a kezdeti értékre, és újra elkezd gyarapodni.

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés

A jackpot értékét az online játékkaszinóban az határozza meg, hogy az egyes játékosok milyen apró százalékkal járulnak hozzá a játékhoz. Érdemes megemlíteni, hogy az online szerencsejáték alkalmazásokban a legtöbb progresszív nyerőgépet más gépekkel egyesítik, hogy a jackpot értéke gyorsabban növekedjen.

Természetesen egyes kaszinójátékok az online kaszinóalkalmazások változataiban még mindig kínálnak önálló progresszív jackpotokat. A legjobb megközelítés a játékhoz az, ha lottójátéknak tekinted, aminek is tekinthetők. Az asztalnál a nyerési esélyek alacsonyak, de a nyeremények olyan hatalmasak, hogy megéri.

Ebben a bejegyzésben megosztunk néhány fontos tényt, amit talán még akkor sem tudtál eddig a progresszív jackpotokról, ha már egy ideje játszol online kaszinó valódi pénzes játékokkal. Kezdjünk bele a részletekbe.

A progresszív jackpotok az Ön javára fordíthatják az esélyeket

Amennyiben a jackpot elég nagy, egy progresszív jackpotos játék pozitív várakozást biztosíthat a játékosoknak, még akkor is, ha online kaszinó alkalmazáson játszanak. Bár a nyerőgépek jackpotjának tényleges méretét nehéz meghatározni, a játékban végzett tevékenységek alapján meghatározható a potenciális méret.

Más játékoknál nem kell emiatt aggódnia. Például a legjobb online pókeralkalmazáson könnyen kiszámíthatja a videopóker progresszív jackpotjainak nullszaldóját. Így könnyen meghatározhatja, hogy mikor érdemes játszani, és dönthet úgy, hogy akkor játszik, amikor a jackpot meghaladja a nullszaldós pontot.

A Megabucks a legnagyobb nyerőgépes progresszív jackpot

Az IGT által kifejlesztett Megabucks nyerőgép a legnépszerűbb progresszív nyerőgépes játék mind legjobb kaszinók alkalmazásban, mind asztali számítógépen. Emellett ez a legtöbbet játszott játék egész Nevadában, ami az elsődleges oka annak, hogy az államban nem találsz valódi lottót.

Tényleg, senkinek sincs szüksége lottóra, amikor ott van a Megabuck nyerőgépes játék. A Megabucks egyébként nem újdonság. Már néhány évtizede létezik, és sokan nyertek már dollármilliókat a játékkal. A játékot valódi pénzes nyerőgépes alkalmazáson vagy asztali számítógépen is játszhatod.

A játék egy dolláros gép, amely 3 érmés maximális téttel rendelkezik, tehát 3 dollárt kell feltenned. A jackpotra nem vagy jogosult, ha nem a maximumot teszed fel. Érdemes megemlíteni, hogy az online kaszinóalkalmazáson kívül csak Nevadában több mint 750 nyerőgép található több mint 125 kaszinóban.

Akárcsak az online szerencsejáték-alkalmazásokon, ezek a nyerőgépek ezekben a kaszinókban egyesítik a kis hozzájárulásokat, amelyek révén a 10 millió dolláros jackpot az elképzeltnél is gyorsabban nő.

A Megabucks nyerési esélye 50 millió az 1-hez, a nyereményt pedig járadék formájában fizetik ki, amely 25 éven keresztül éves részletekben érkezik. Választhatja a készpénzes opciót, amely a nyeremény 60%-át készpénzben adja.

Slot progresszív jackpotok a legrosszabb esélyek

Egy online játék kaszinó előnye a nyerőgépről az asztali és online kaszinó app verziókon a visszafizetési százalékkal mérhető. A megtérülési százalék kiszámítja azt az átlagos értéket, amelyet a játékos a nyeremény esélyei és a nyeremény értéke alapján idővel nyereményként kap.

Az online kaszinó alkalmazás online játékon a ház előnyét viszont a játékos által minden egyes téten elveszített pénz értéke alapján becsüljük meg. Ezért a magasabb megtérülési százalék jobb játékot jelent a játékos számára. A progresszív jackpotok alacsonyabb megtérülési százalékáért két tényező felelős.

Először is, minden online kaszinó valódi pénzes fogadásának egy bizonyos százaléka hozzájárul a jackpot méretének növeléséhez, és ez az összeg közvetlenül a játék visszafizetési százalékából származik. Másodszor, a visszafizetési százalék nagy részét a jackpotból származó kifizetés határozza meg.

Más szóval, ha egy játéknak 95%-os a visszafizetési százaléka, akkor az értéknek csak 5%-a teszi ki a jackpotot. Azonban egy olyan játék esetében, amely 1:50 millióhoz arányú nyerési esélyt kínál, a jackpot elérése előtti megtérülési százalék kevesebb, mint 95%. Ugyanez érvényes akkor is, ha egy online kaszinóalkalmazáson játszol.

Nem nyerhet progresszív jackpotot maximális érmék megjátszása nélkül

A nyerőgépeknek általában van egy címletük, amely a maximálisan feltett érméket tartalmazza. Természetesen a minimumnál alacsonyabb tétet is feltehetsz anélkül, hogy ez bármilyen negatív hatással lenne rád. Ha azonban progresszív nyerőgépekkel, például videópókerrel játszol, nem nyerheted meg a progresszív jackpotot, csak ha a maximális érmét teszed fel.

Nos, ez nem biztos, hogy gyakorlati különbséget jelent, mivel a progresszív jackpot megnyerésének valószínűsége a játékban jelentősen alacsony.

A Mega Moolah a legjobb progresszív jackpotról szól

A Mega Moolah progresszív nyerőgép csak online érhető el. Játszható online kaszinó alkalmazáson vagy játék online kaszinón keresztül. A játék 25 nyerővonallal és öt tárcsával rendelkezik, a hanghatások és a szimbólumok afrikai témájúak. Témájaként leginkább zebrákat és elefántokat használ.

A Microgaming kiadta a Mega Moolah-t, ez maradt a legjobb játék minden valódi pénzes nyerőgépes alkalmazáson, és számos milliomost tett már milliomossá. A játék nyereményei 5 millió dollártól 13 millió dollárig terjedtek, utóbbi a világ legnagyobb online jackpot nyereménye.

Az önálló progresszív jackpotoknak jobbak az esélyei

Ha progresszív nyerőgépekkel játszol egy élő kaszinóalkalmazáson, három különböző típusú gépet találsz. Ezek az önálló progresszívek, a széleskörű progresszívek és a helyi progresszívek. Az önálló progresszív nyerőgép olyan játék, ahol a játékosok egy adott, hozzá tartozó gépen nyerhetik meg a jackpotot.

A jackpot azonban csak az adott nyerőgépen emelkedik. Általában az önálló játék jackpotjának mérete a valódi pénzes nyerőgép-alkalmazások Androidra kisebb, mint a más típusú gépeké. A legjobb esélyeket azonban az önálló progresszív jackpoton lehet megtalálni, mivel a mérete kisebb, és nem jelent nagy veszélyt a játék online kaszinó platformjára.

A széles területű progresszív jackpot olyan, mint amilyen a Megabucksban van, amikor valódi kaszinóalkalmazáson vagy asztali gépen játszol. Ez több gépet tartalmaz különböző helyszíneken, és ezek a helyszínek és gépek hozzájárulnak a jackpotokhoz.

A széles területű progresszív jackpotok mind az asztali számítógépeken, mind a valódi pénzes kaszinóalkalmazás változataiban általában a legnagyobb méretűek. A helyi területű progresszív viszont egy kaszinón belüli gépek hálózatát jelenti.

A jackpotok általában nagyobbak, mint az önálló progresszívek, de nem olyan nagyok, mint a széles területű progresszív jackpotok. Ha növelni szeretné a nyerési esélyeit anélkül, hogy törődne a jackpotok méretével egy élő kaszinóalkalmazáson, akkor gyakran az önálló progresszív jackpot a legjobb, mert ez rendelkezik a legjobb esélyekkel. Ezeket a játékokat egy valódi kaszinóalkalmazáson találod.

Egyes online játék kaszinó platformok csak progresszív jackpotokat kínálnak

Az online kaszinóipar növekedésével és a valódi pénzes kaszinóalkalmazás használatával számos kaszinóplatform próbál rést kialakítani magának. Néhány ilyen kaszinó azzal szerzett magának nevet, hogy csak progresszív jackpotokat kínál különböző eszközökön, beleértve a valódi pénzes kaszinó Android alkalmazást is.

Ez azt jelenti, hogy akár a kaszinó asztali verzióján játszol, akár az online kaszinóalkalmazás online játékát használod, csak progresszív jackpotokat találsz a különböző játékokra kiterjedően. Progresszív jackpotokat találsz a blackjackeken, a videópókeren, a nyerőgépeken és más választott játékokon.

Lényeges megemlíteni, hogy a kizárólag jackpotos kaszinókban minden játékban ugyanazok a progresszív jackpotok vannak, ami nagyobb méretű nyereményt jelent. Ezeknek a kaszinóknak a működésében az a fő hátrány, hogy csak korlátozott számú játékot kínálnak. Ez azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy nem találod meg a kedvenc játékaidat a platformon.

Emellett nem játszhatsz közönséges játékokat anélkül, hogy ne játszanál jackpotra. Ha csak a progresszív jackpotra vágysz, és nem bánod az egyéb játéklehetőségeket, akkor nem biztos, hogy rossz ötlet az Androidra készült valódi pénzes nyerőgépes alkalmazások egyikét választani a játékkalandodhoz.

Online Kaszinójáték Játékos Következtetés

A progresszív jackpotokhoz rengeteg adrenalinpumpáló szórakozás társul, függetlenül attól, hogy hol játszik, beleértve az online kaszinóalkalmazást is. Azonban tudnia kell, mire vállalkozik, mielőtt elkezdi a fogadást.

Érdemes elkerülni az alacsonyabb jackpotokkal rendelkező progresszív nyerőgépeket. Ennél is fontosabb, hogy tartsa magát a bankrolljához, amikor progresszív jackpotot játszik egy valódi pénzes kaszinó Android alkalmazásán vagy bármely más eszközön.

Alapvető fontosságú megérteni, hogy a progresszív jackpot megnyerésének esélye alacsony, még a legjobb online pókeralkalmazáson is. Ezért ne kövesse el azt a hibát, hogy többet tesz fel, mint amennyit szívesen elveszítene.

 

 

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
2.000€
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
Akár 275%-os bónusz
Üdvözlő csomag
+ 75 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
300,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Akár 25%-ot Többhetes Szelvénycsomaggal
4,3 rating
4.3
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF