Puttó

Home » Puttó

Bevezető a Puttó játékról

Mi az a Puttó játék?

A Puttó egy izgalmas szerencsejáték, amely számos játékos számára nyújt szórakozást és nyerési lehetőséget. A játékban a cél, hogy két mezőn található számokat tippeljünk meg: az “A” mezőn 20 számból 8-at és a “B” mezőn 4 számból 1-et. A nyeremény megszerzéséhez legalább 5 helyes számot kell eltalálni az összes megjátszott 9 számból. Ötpercenként kerül sor sorsolásra, ami azt jelenti, hogy napi szinten számos alkalommal van esélyünk nyerni. A maximális Puttó nyeremény, amit elérhetünk, akár 17,5 millió forint is lehet.

Puttó előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Gyakori sorsolások: Ötpercenként kerülnek sorsolásra az eredmények, így a játékosok gyakrabban nyerhetnek, mint más szerencsejátékok esetében.
 • Egyszerű játékmenet: A szabályok könnyen érthetőek, nincs szükség különösebb stratégiára vagy tudásra.
 • Nyerési esélyek: A nyerési esélyek elfogadhatóak, és a helyesen tippelt számok arányával nő a nyeremény is.

Hátrányok

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
 • Kisebb jackpot: A Puttó játékban a főnyeremény nem éri el a lottójátékokéhoz hasonló összegeket.
 • Limitált lehetőségek: A Joker játékot nem lehet a Puttóhoz hozzáadni.

A Puttó nyerési esélyei nagyjából 1 az 50 000-hez, ami versenyképes a többi szerencsejátékkal összehasonlítva, bár fontos figyelembe venni a játékosok típusát és preferenciáit. A játék 2006 óta élvezhető a magyar piacon. Összességében, a Puttó egy izgalmas és könnyen érthető játék, amely gyors eredményekre és gyakori nyerési esélyekre vágyó szerencsejátékosok számára lehet meghatározó élmény.

Hogyan játsszunk Puttót?

A Puttó játék a Szerencsejáték Zrt. egyik népszerű játéka, amelyben a résztvevők két mezőből választott számokra tippelnek. Ez egy rendkívül izgalmas és könnyen érthető játék, ami teszi ezt a játékot az egyik legnépszerűbb szerencsejátékká.

A Puttó játék szabályai?

 1. Számok kiválasztása az “A” mezőből: Az “A” mező 20 számot tartalmaz. Itt 8 számot választanak a résztvevők. A puttó nyerőszámok számok kiválasztása ezen a mezőn történik először.
 2. Szám választása a “B” mezőből: A “B” mezőben 4 szám található. Innen csak 1 számot kell kiválasztani.

Ezután következhet a fogadások leadása. A számok kiválasztása után a résztvevőnek lehetősége van a tippjeit leadni. Fontos azonban megjegyezni, hogy a fogadások leadására csak az ötpercenkénti sorsolások közötti időben van lehetőség.

 1. Tippek leadása: A számok kiválasztása után a résztvevőnek lehetősége van a tippjeit leadni. Fontos azonban megjegyezni, hogy a fogadások leadására csak az ötpercenkénti sorsolások közötti időben van lehetőség. Az elküldött számok után kivárjuk a sorsolást.
 2. Eredmények ellenőrzése: Az eredmények ellenőrizhetők a sorsolás befejezése után. Ha a kiválasztott számok közül legalább öt megfelel a kisorsolt számoknak, akkor a résztvevő nyer.

Az egyszerű játékmenetnek köszönhetően a Puttót bárki könnyen meg tudja tanulni, a szerencsejáték tapasztalat nem szükséges ehhez. A Puttó tehát egy egyszerű, mégis izgalmas szerencsejáték, amely bárki számára élvezetes módot kínál az idő eltöltésére, miközben esélye van arra, hogy nagy nyereményekkel térjen haza.

Megjegyzendő, hogy a Puttó játékban két mező van, az “A” és a “B” mező. Az “A” mezőben a játékosoknak 8 számot kell választaniuk a 20-ból, míg a “B” mezőben egyet a 4 szám közül. A nyeremény nagysága attól függ, hogy hány számot találtak el a két mezőben.

Az alábbiakban látható a nyerőosztályok és a hozzájuk tartozó szorzók táblázata:

Találatok (A mező) Találatok (B mező) Nyereményszorzó
8 1 10.000
8 0 1.000
7 1 150
7 0 50
6 1 24
6 0 8
5 1 4
5 0 2
4 1 1

 

A puttó sorsolások nyomonkövetése és figyelése

A Puttó sorsolások hétköznapokon történnek, melyek során a játékosok választott számait összevetik a sorsolt számokkal. Közvetlenül a sorsolás után a Puttó hivatalos weboldalán, az SMS és email értesítő szolgáltatásokon, valamint a hírportálokon ellenőrizhetők az aktuális eredmények. Az eredmények nyomon követésének előnye, hogy azonnal megtudható, ha nyereményre jogosult a játékos.

A sorsolásokat általában a lottóüzemeltető székhelyén végzik, biztosítva a véletlenszerűséget és a számsorsolás tisztaságát. A Puttó hivatalos oldala részletes információt nyújt a sorsolások menetéről, valamint a korábbi sorsolások eredményeiről is, amelyek jó visszatekintési alapot jelentenek.

Nyomon követni a sorsolásokat sokféle módon lehet, például a hivatalos Puttó weboldalán, vagy akár az erre a célra létrehozott mobilapplikációk segítségével is. A Puttó sorsolások rendszeres nyomon követése javíthatja a játékosok rálátását a statisztikákra és az esélyekre, illetve elősegítheti a játék stratégiájának kidolgozását és finomítását, így érdemes időt szánni rá és hozzáértő módon nyomon követni a sorsolásokat.

Puttó tippek és javaslatok

A sikeres Puttó játékhoz az alábbi tippeket és stratégiákat érdemes szem előtt tartani:

 1. Számok kiválasztása: A számok kiválasztása során próbálj meg egyensúlyt teremteni a magas és alacsony számok között. Mindkét mezőnél érdemes használni páros és páratlan számokat is, hogy javítsd az esélyeidet a helyes találatokra.
 2. Régebbi sorsolások elemzése: A korábbi sorsolások eredményeit áttekintve kiszűrhetők mintázatok és tendenciák, amelyek javíthatják a játékosok számokra történő tippelési esélyeit. Jól megfigyelt minták a Puttó hivatalos weboldalán és a nyerőszám-archívumban találhatók.
 3. Próbálj ki rendszereket: Népszerű megközelítés a lottójátékban a feladatok és megoldások rendszermentessé tesztelése. Hasonlóképpen, a Puttóban is érdemes kipróbálni különböző rendszereket. Például, válassz ki egy meghatározott sorrendben lévő számhalmazt és játssz velük több alkalommal egymás után.
 4. Nyomon követés: A Puttó sorsolások eredményeinek nyomon követése nélkülözhetetlen a sikeres játékos számára. A friss puttószámok – mai nyerőszámok figyelésével rendszeresen ellenőrizd a sorsolásokat, és jegyezd fel a találatokat, hogy össze tudjuk hasonlítani a következő sorsolás eredményeivel és alkalmazkodhassunk az új információkhoz.
 5. Költségvetés kezelése: A Puttó játék sikere nem csak a helyes találatokon múlik, hanem a költségvetésed kezelésének képességén is. Csak olyan összeget költs a játékra, amit nyugodtan elveszíthetsz, és szabj meg egy költségkeretet, amelyet nem lépsz túl.
 6. Türelem: A Puttó játékhoz kritikus fontosságú a türelem, hiszen a nyerés idővel történik, és nem minden sorsoláson várható. Maradj kitartó, változtass a stratégiáidon, ha szükséges, és legyél felkészült az esetleges vereségekre.

Mindig emlékezz arra, hogy a Puttó játékban való részvétel legfőképpen szórakozásra szolgál, és ne csak a nyereményre koncentrálj. Kövesd ezeket a tippeket és stratégiákat, hogy növeld esélyeidet a sikeres Puttó játékban, de ne feledd, hogy a végeredményt mindig a véletlen dönti el.

Összegzés

A Puttó egy izgalmas játék, amely stratégiai gondolkodást és elemzést igényel a sikerhez. A játékosoknak különböző számok közül kell választaniuk, miközben egyensúlyt teremtenek a magas és alacsony számok között, valamint páros és páratlan számokat is használnak. Az eredmények előrejelzése érdekében érdemes figyelembe venni a korábbi sorsolások eredményeit, és különböző rendszereket ki kell próbálni. A sorsolások nyomon követése, a megfelelő költségvetés kezelése és a türelem éppolyan fontosak a sikerhez, mint a helyes számok kiválasztása. Bár a Puttó elsősorban szórakozási célú, a megfelelő stratégiákkal és módszerekkel a játékosok növelhetik nyerési esélyeiket. Ha a friss puttó számok – mai nyerőszámok az, amit keresel, akkor érdemes a hivatalos oldalon figyelni.

Content Protection by DMCA.com

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
40,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
235,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF