SMS Lottó Magyarországon

Home » SMS Lottó Magyarországon

Vodafone SMS Lottó Magyarországon

A Vodafone, mint vezető globális mobiltelefon-szolgáltató, olyan innovatív megoldást kínál, amely lehetővé teszi magyar ügyfelei számára, hogy az ország legnépszerűbb lottójátékaiban vegyenek részt SMS-ben, anélkül, hogy elhagynák az otthonukat. Ez a szolgáltatás a főbb lottójátékokkal is kompatibilis, mint az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Puttó és Totó (kombinációs játék).

A Lottó Szolgáltatás módja

Ahhoz, hogy bármelyik lottójátékban részt vehessen, először is meg kell értenie az alapvető lépéseket. Minden játék esetében a folyamat az alábbiak szerint zajlik:

 1. SMS küldése a megfelelő formátumban: Ez az első lépés arra, hogy részt vegyen bármelyik lottójátékban. Mindegyik játéknak megvan a saját formátuma, amely meghatározza, hogyan kell beírni a számokat az SMS küldése során. Az Ötöslottóból, Hatoslottóból és Skandináv lottóból származó számokat például enterrel kell választania, a saját számok beírásához pedig a „választható” opciót kell használnia.
 2. Válasz az “OK” szóval: Miután elküldte az első SMS-t, a rendszer elküld egy ellenőrző SMS-t a +36 70 763 0000-ás számról. Ezt az üzenetet 5 percen belül kell megválaszolnia az “OK” szóval. Az OK válasz arra utal, hogy jóváhagyja a szelvény vásárlását és a vele járó költségeket.
 3. Megerősítés és összefoglaló: Miután jóváhagyta a vásárlást, a rendszer elküld egy megerősítő SMS-t, amely tartalmazza a részletes információkat a vásárolt szelvényről. Ez az SMS megmutatja a megjátszott számokat, a játék típusát és az azonosítót – ezek adatait gondosan meg kell őrizni, mivel ezek kellenek a sorsolás lebonyolítása során és esetleges nyeremény átvételekor.

Szolgáltatás Igénybevétele

 • A szolgáltatás előfizetéses.
 • Szolgáltatást vehetünk igénybe SMS útján a 1756-os számra való kód és tippek küldésével, majd az ezt követő jóváhagyó SMS-re való válaszadással.
 • Sikertelen tranzakciónál válasz SMS-ben értesítést kapunk.
 • Vásárlás után visszaigazoló SMS-t kapunk, a játék érvényességéről és egyéb részletekről.

Szolgáltatás Felhasználási Feltételek

 • A szolgáltatás csak magyar havidíjas előfizetéssel vehető igénybe, mely utólag, havi mobilszámlával fizetendő.
 • A szolgáltatás feltöltőkártyás ügyfelek számára jelenleg nem elérhető.

Szolgáltatás Költségei

 • Az SMS-k küldése normál díjban történik.
 • A szolgáltatásdíj azonos a szelvényen történő feladáséval

Kis vagy több millió ft nyeremény? Így kérheted a kifizetést

 • Kisnyeremény esetén SMS-ben kapunk értesítést.
 • Nagy összegű nyeremények esetén egy 6 jegyű kódot kell beküldeni SMS-ben, ezt követően felvesszük a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt.-vel a nyeremény felvétele céljából.
 • A nyeremények átvételének határideje 90 nap, ennek teljesüléséről figyelmeztető SMS-t küld a Szerencsejáték Zrt.

Akkor lottó akkor jár pénznyereménnyel ha játsszuk is!

Szolgáltatás segítségével lekérdezhetünk információkat, újra megjátszhatunk tippelést, információt kaphatunk a nyereményekről és a fogadásokról. E műveletek megvalósításához különböző kódokat kell használni. Rajtuk keresztül lehetőségünk van bankszámla regisztrálására és nyereményfelvétel érdekében azonosító és jelszó lekérdezésére is. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan játszhatsz online lottót, és hogyan nyerhetsz akár több millió ft nyereményt is.

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!

A legjobb kaszinóbónusz a Magyarok számára ezen a héten!
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés

Ötöslottó

Ötöslottó játékot SMS-ben tudsz feladni, saját vagy véletlenszerű számokkal. L5 kód és számaid küldése a 1756-os számra elindítja a folyamatot. A vásárlást jóvá kell hagynod egy „OK” SMS-sel, majd egy visszaigazoló SMS-t kapsz. Több szelvény, Joker játék, öthetes és kombinációs játék is játszható hasonlóan, az adott kódok, számok, és specifikációk megadásával. Nyeremény esetén SMS értesítést kapsz a Szerencsejáték Zrt.-től.

Hatoslottó

Hatoslottó játékot SMS-sel lehet feladni, 6 szám tippelésével 1-től 45-ig. SMS-el küldj L6 kódot és számaid a 1756-os számra, ezt követően jóváhagyni kell az “OK” válaszüzenettel. A vásárlás után visszaigazoló üzenetet kapsz az SMS-ben. Több szelvényes, Joker, öthetes és kombinációs játék is fogadható ugyanezen a módszeren keresztül, megfelelő kódok és számok megadásával. A nyereményért SMS értesítést kapsz a Szerencsejáték Zrt.-től.

Skandináv lottó

A Skandináv lottón 7 számot tippelhetsz 35 számból. Legalább 4 találat kell nyereményhez. Csütörtök reggeltől szerda 18 óráig elérhető a játék. SMS vásárlás: küldd az “LS” kódot és tippjeidet a 1756-os számra, majd erősítsd meg az “OK”-val a +36 70 763 0000-as számra. 5 szelvényig lehet játszani, kombinációkat és öthetes játékot is választhatsz. Joker opció is elérhető a “J” betűvel.

Puttó

Puttón 8 számra tippelhetsz 20 számból, illetve egy számra 1-4 között. Hetente vasárnaptól szombat délutánig (17:30-ig) játszhatsz. SMS-ben is megvásárolható: a 1756-os számra küldd el a “PT” kódot és számtippjeidet, majd az “OK”-val erősítsd meg a játékot a +36 70 763 0000-as számon. Az SMS vásárlás jóváhagyására 5 perc áll rendelkezésre. Az ügyfelet nyeremény esetén SMS-ben értesítik.

Totó

Totó játékban 13+1 mérkőzés eredményére tippelhetsz; legalább 3 találatot kell elérned. Hetente hétfő reggeltől szombat délig játszhatsz. SMS-ben is megvásárolható: 1756-os számra küldd “TO” kódot és tippjeidet, majd erősítsd meg az “OK”-val a +36 70 763 0000-as számon. Jóváhagyásra 5 perc áll rendelkezésre. Visszaigazoló SMS tartalmazza megjátszott tippeket és játék típusát. Nyeremény esetén értesítést kapsz. Fizetési és játéklehetőségek ízlésednek megfelelően (normál vagy kombinációs) alakíthatóak.

Góltotó

A Góltotóban (GT) a Totóműsor 14 mérkőzéséből 6-ra tippelhetsz a csapatok góljainak számára. Legalább 4 találat után nyerhetsz. Játékidő: hétfő reggel 5-től szombat 13 óráig. Vásárolhatsz SMS-ben a 1756-os számra, “GT” kód és tippjeid megadásával. Visszaigazoló SMS-t kapsz játékadataiddal, ezt nyeremény esetén őrizd meg! Az “OK” válaszadási határidő 5 perc. Saját és véletlenszerű tippek adhatóak. Nyeremény esetén értesítést kapsz, részletekért a “Nyeremények kifizetése és átvétele” menüpontot látogasd meg.

EuroJackpot

Az EuroJackpotban (EJ) az „A” mezőben 5 számot (1-50), a „B” mezőben 2 számot (1-10) tippelhetsz. Sorsolások péntekenként 21 és 22 óra között Helsinkiben, legalább bruttó 10 millió eurós főnyereménnyel. A játék vasárnap reggel 5-től szombat 17:30-ig van. Az SMS-vásárláshoz küldd a “EJ” kódot és tippjeid a 1756-os számra. Küldj “OK” választ az érkező SMS-re a +36 70 763 0000 számra a fizetés jóváhagyásához. Egy visszaigazoló SMS-t kapva őrizd meg sorsolásig. Combinációs játéknál saját számokkal játszva több fogadás adódik. Nyeremény esetén értesítünk.

A Vodafone SMS lottó szolgáltatása: Kényelmes, gyors, és a zsebedben van

A lottó, bár felvet néhány kihívást, egy olyan hagyományos játék, amelynek örömeit sokan ismerjük és élvezünk. Vodafone útjára indított egy innovatív szolgáltatást, amelynek segítségével a játékosok SMS-en keresztül lottózhatnak – gyorsan, kényelmesen, és egyszerűen.

Az előnyök

 1. Kényelem: A szolgáltatásnak köszönhetően kevesebb időt tölthetsz a lottózóban, és több időd marad szabadidős tevékenységekre.
 2. Időmegtakarítás: Az SMS-lottó lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhol játszhatsz, anélkül, hogy sorban kellene állnod.
 3. Egyszerűség: Csak elküldöd a megfelelő kódokat a megadott számra, és már játszhatsz is. Az SMS-t könnyű összeállítani, és a visszaigazolás is azonnal megérkezik.
 4. Rugalmas fizetés: Az SMS-lottó költségeit a mobiltelefon-számládon keresztül rendezheted, ami további kényelmet biztosít.

Hátrányok

 1. Korlátozott elérhetőség: Jelenleg csak a Vodafone ügyfelei használhatják ezt a szolgáltatást, ami csökkentheti a hozzáférhetőséget.
 2. Személyes interakció hiánya: Az SMS-lottó használatával elveszítheted a lottózóban való részvétel tradicionális élményét.

A Vodafone SMS-lottó szolgáltatása új célt szolgál a lottózás terén, kényelmet és egyszerűséget biztosítva a játékosok számára. Annak ellenére, hogy vannak korlátai, ez a fejlesztés megérdemli a figyelmet, hiszen modernizálja a lottózást és időt takarít meg játékosainknak.

Content Protection by DMCA.com

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
40,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
235,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF