Ne várj a sorsolásra minden nap – Játssz kenó online és nyerj!

Home » Ne várj a sorsolásra minden nap – Játssz kenó online és nyerj!

A Kenó online játék előnyei

A Kenó akár többmillió forintos jackpotot is fizethet egy párszász forintos szelvényen. Könnyű belátni, hogy miért olyan népszerű a Keno. A Kenóval nagyon kis befektetéssel nagy pénzt lehet keresni. Ez egy lottó stílusú játék, a kifizetések is hasonlóan vannak felépítve. A másik ok, amiért a játék ilyen népszerű maradt, az az, hogy a Kenóhoz nem kell semmilyen szakértelem. Nincsenek bonyolult szabályok, amelyeket meg kell tanulni, vagy stratégiákat kell memorizálni. Ez egy olyan játék, amely kizárólag a szerencséből áll. Ez vonzó tulajdonság lehet azok számára, akik nem akarnak stratégiázgatni, hanem inkább csak pihenni és nézni, hogyan alakul a szerencséjük szerencsejáték közben.

A kenó nagyfokú rugalmasságot kínál a játékmód kiválasztásában. Megcélozhatjuk a magasabb nyereményeket alacsonyabb nyerési esély mellett. Azt is választhatjuk, hogy alacsonyabb számú számot játszunk meg, ezzel csökkentve a jackpotokat, de növelve a körönkénti nyereményeket.

Egy másik játéklehetőség, amely a Kenó játékosok rendelkezésére áll, az az, hogy videó Kenót vagy személyes élő Kenót szeretne-e játszani. Ez lehetőséget ad a játékosoknak a gyors vagy lassú játéksebességre. A videokenóban percenként körülbelül 16-19 kört játszhatunk. Hasonlítsuk ezt össze az élő Kenóval, ahol jellemzően 5-10 percenként egy forduló zajlik.

Keno szabályok

A Kenó játék során egy 1 és 80 közötti tartományból kell 1-10 számot kiválasztani. Ebből véletlenszerűen 20 számot húznak ki. Ha a kisorsolt számok megegyeznek az általadl kiválasztott számokkal, akkor nyersz. Az általad kiválasztott számok száma és az, hogy közülük hányat találtál el helyesen, határozza meg a nyeremény összegét.

A jackpot megnyeréséhez nem kell mind a 20 számmal egyeznie. Valójában ez szinte lehetetlen (1 a 3 535 316 142 212 174 336-hoz az esélyel). A jackpotot általában olyan 9 vagy 10 számot tartalmazó szelvényre ítélik oda, amelyben minden számot eltaláltak. Átlagosan az emberek 3-9 számot játszanak meg.

És ennyi az egész! A kenó egy nagyon egyszerű játék, és nem kell hozzá ügyesség. Csak óvakodni kell attól, hogy sok pénzt tegyél fel egy szelvényre, mert nagyon ritkán fogsz sokat keresni egyetlen szelvénnyel. Sok kenójátékos vásárol néhány szelvényt 200 vagy 300 forintért, és reméli, hogy a játékok során elég pénzt keresel, hogy megtérüljön a befektetésük.

Hogyan regisztrálj a Kenó online játékhoz

Ha még soha nem regisztráltál online kaszinóba, akkor lehet, hogy most egy kicsit kívülállónak érzed magad. De ne aggódj! Mert mi már több százszor átéltük ezt a folyamatot, így pontosan tudjuk, hogyan segíthetünk neked az úton. Használd ezeket a gyors lépéseket, hogy minél hamarabb elkezdhess kenózni!

  1. Hozd létre a fiókját. A legtöbb kaszinó megköveteli, hogy megadd a teljes neved, e-mail címed, születési dátumod, telefonszámodat és címedet.
  2. Erősítsd meg telefonszámod vagy email címed. A kaszinó küld neked egy e-mailt vagy egy SMS-t, hogy ellenőrizd, hogy az általad megadott információk helyesek.
  3. Válaszd ki a befizetési módot. Menj a pénztár vagy a banki oldalra, hogy megnézd, milyen banki lehetőségek állnak rendelkezésre. Válaszd ki azt, amelyik kényelmes neked, és állíts be egy költségvetést.
  4. Igényelj bónuszt. Mielőtt befizetnél, győződj meg róla, hogy igényled a bónuszt (vagy nem, teljesen rajtad múlik!) A legtöbb üdvözlő csomagot az első befizetés után érvénytelenítik, ha nem igényelted, szóval ne hagyd ki!
  5. Keresd meg a kenót. A legtöbb kenójáték a kaszinóban a speciális játékok között jelenik meg, a bingó és a video társasjátékok mellett.
  6. Válaszd ki a számokat. Az élő kenóval ellentétben, amelyeknek van sorsolási ideje, az online keno sorsolásra akkor kerül sor, amikor megnyomod a pörgetés gombot. Azonnal tudni fogod, hogy nyertél-e!
  7. Kezdeményezz kifizetést. Ha már jól szórakoztál, itt az ideje, hogy kiváltsd a pénzt. Ehhez valószínűleg meg kell adnod az online kaszinónak néhány további információt, például a hatósági igazolványod vagy útleveled másolatát, valamint a címed igazolását. Miután ezeket az információkat érvényesítették, kérheted a kifizetést az általad választott módszerrel.

Online és ingyenes Keno variációk

A Keno játéknak több módja van: élő kenó, mobil kenó, videó kenó. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Inkább személyes preferencia kérdése, hogy mit keresel a Kenó játéktól.

Video Keno

A videokenó egy sokkal gyorsabb tempójú játék. Ezek sokkal inkább úgy működnek, mint a nyerőgépek. Az eredményeket egy véletlenszám-generátor határozza meg, nem pedig a számozott golyók tényleges kihúzása a gépből.

A videokenónak számos változata közül lehet választani. Néhányukhoz bónuszjátékok is tartoznak. A Cleopatra Keno például ingyenes pörgetés bónuszt kínál, a Caveman Keno pedig extra szorzókat kínál a Keno fordulóihoz. Ha még tovább szeretndé fokozni a játék tempóját, akkor létezik a Four-Card Keno, ahol egyszerre négy különböző Keno szelvénnyel játszhatsz. A videokenónak általában alacsonyabb a házelőnye, mint az élő Kenónak. Mégis gyakori, hogy gyorsabban veszítesz, ha videokenót játszol. Ez azért van, mert óránként sokkal több leosztást játszol.

Élő 

Az élő osztós kenót egy földi kaszinó Kenó-szalonjában vagy egy online kaszinón keresztül játsszák. Az élő osztós kenó tempóját és szerkezetét tekintve inkább a bingóhoz hasonlítható. A kenószámokat egy virtuális kenó szelvény segítségével választod ki, és így teszed meg a téted. Egy kártyán általában több különböző tétet is megtehetsz A legtöbb kaszinóban 5-10 percenként új forduló kezdődik. Az élő Kenó játék egyik előnye a nagy jackpotok. Jellemzően a nagy pénzes jackpot lehetőségek az élő Kenó játékokon vannak. A progresszív jackpotok elérhetik az több tízmillió forintot is!

Az élő Kenot ijesztőlehet az új játékosok számára. Az élő Kenot helyszíneken különböző téteket lehet megtenni. Sokan nem tudják, hogyan tegyék meg ezeket a téteket, vagy hogy valójában hova tegyék meg a tétet. Ez okozza azt, hogy az emberek teljesen elkerülik az élő Kenót.

Mobil 

Mostanában az emberek minden eddiginél többet játszanak a telefonjaikon, tabletjeiken és okosóráikon. Bár valószínűleg még nem fogod tudni kiválasztani a szerencsés kenószámokat az okosórádon, de a telefonodon vagy a táblagépeden biztosan játszhatsz! A legtöbb online kaszinónak van mobilalkalmazása iOS és Android rendszerekre, vagy az oldalaik kompatibilisek a mobil böngészőkkel. Csak győződj meg róla, hogy jó WiFi vagy adatkapcsolatod van, mielőtt élő osztós játékokkal játszanál!

Összefoglalva

Láthatod, hogy az online játék egy nagyon izgalmas és szórakoztató játék. Ha már van kedvenc kaszinód, érdemes időnként ellátogatnod a virtuális vagy élő kenó szekcióba, hogy játssz néhány nyerőgépet. Ki tudja, lehet, hogy szerencséd lesz, és nagyot nyersz!

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
2.000€
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
Akár 275%-os bónusz
Üdvözlő csomag
+ 75 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
300,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Akár 25%-ot Többhetes Szelvénycsomaggal
4,3 rating
4.3
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF