NETELLER KASZINÓK

Home » Fizetési Módok » NETELLER KASZINÓK

A NETELLER KASZINÓK

A Neteller egy nagyon népszerű online fizetési mód, amelyet már számos online kaszinóban használhatsz. Magyar játékosok is aktívan alkalmazzák, mivel gyors és biztonságos, legyen szó akár befizetésekről, akár kifizetésekről. Mivel lényegében ugyanaz a cég üzemelteti mit a Skrill-t, így nincs szükség arra, hogy még egy olyan fiókot is nyiss. Egy hátránya a Netellernek az, hogy a magyar játékosok számára sok esetben a Netelleres befizetés nem jelent bónuszra feljogosító befizetést, függetlenül attól, hogy mekkora az összeg. Ha ezen túllépünk azonban, egy elég jó kis e-tárcát találunk. 

A legjobb 5 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
2 games
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
360,000 HUF
+ 220 Ingyen Pörgetések
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A Netellert az Optimal Payments Plc (ma Paysafe Group Limited) alapította 1999-ben Kanadában. Néhány hónapon belül világszerte megkezdte az online szerencsejátékokkal kapcsolatos fizetések feldolgozását. Rövid időn belül a megoldás a világ szerencsejáték-szolgáltatóinak 85%-a számára dolgozta fel a fizetéseket, ami a fizetési módszer bevételeinek 95%-át tette ki.

2004-ben a vállalat székhelye átköltözött az Isle of Man-re. A sokszínűségre törekedve a Paysafe Group felvásárolta a Skrill Groupot, amely Európa egyik legnagyobb digitális pénztárcás fizetési rendszere. Ma mind a Skrill, mind a Neteller uralja a legnépszerűbb online kaszinók e-pénztárcáit.

A NETELLER FIZETÉSI RENDSZERE ÉS AZ ONLINE KASZINÓK

A szerencsejáték-szféra egyik vezető fizetési megoldásaként a Neteller célja, hogy az emberek számára egyszerű lehetőséget biztosítson a kaszinókba történő fizetésre. A regisztráció egyszerű, és a fizetési módot széles körben elfogadják, így sokkal könnyebbé válik a csatlakozás és a játék megkezdése. Az alábbiakban a Neteller használatának követelményeivel, a díjakkal és a várható tapasztalatokkal foglalkozunk.

NETELLER ÚTMUTATÓ: HOGYAN LEHET NETELLER-REL BEFIZETNI EGY KASZINÓBA?

A legjobb online kaszinóüzemeltetők nagyra értékelik a biztonságot, az egyszerű tranzakciókat és a nagyszerű kiszolgálást. A fizetési vagy banki oldalakat ellenőrizve általában a Netellert találja, egyszerűen azért, mert ez a szolgáltatási megoldás megfelel a hozzáértő szerencsejátékosok igényes követelményeinek. A Neteller azonnal átutalja a pénzt a tagok számláira. A Netellert elfogadó kaszinók olyan kaszinók, amelyek arra törekednek, hogy ügyfeleiknek gyors kifizetési eljárásokat biztosítsanak egy biztonságos digitális környezetben. A pénz befizetése egy Neteller kaszinó oldalára egyszerű ügy, és néhány egyszerű lépésben elvégezhető.

 1. Regisztráljon egy számlát a Neteller kaszinóban, és jelentkezzen be a fiókjába.
 2. Menjen a Pénztár oldalra, és válassza ki a Netellert a Módszerek listából.
 3. Töltse ki a megfelelő adatokat (csak első alkalommal), hogy összekapcsolja Neteller számláját a kaszinó oldalával.
 4. Adja meg a befizetni kívánt összeget (először győződjön meg róla, hogy a pénzösszeg rendelkezésre áll a Neteller számláján), és végezze el a fizetést.
 5. Perceken belül észre fogja venni, hogy a kaszinó számlán az összeget jóváírják, és készen áll arra, hogy felhasználhassa bármilyen játékra, amit játszani szeretne.

NETELLER DÍJAK ÉS JUTALÉKOK

Amikor a Netellerrel történő befizetésekkel online kaszinójátékokat játszol, a befizetésed értékének 2,5%-ának megfelelő költséget kell fizetned. A díjakat csak akkor nem számítják fel, ha legalább 20.000 dolláros befizetést teljesítesz, ami a legtöbb esetben általában hallatlanul gyakori. Ilyen magas befizetéseket csak extrém nagy játékosok tudnak egy alkalommal teljesíteni.

A kaszinó kereskedőktől való pénzkivonás ingyenes, ami igazi húzóerő a termék használatához. A számlára történő átutalások azonban díjakkal járhatnak, amelyek a folyamat során használt fizetési módtól függően változnak.

NETELLER: PÉNZFELVÉTEL A KASZINÓBÓL

Ha a játékosok gyors kifizetéseket szeretnének a kaszinókból, akkor a Neteller kaszinók a megfelelőek. A Neteller a normál banki átutalásoknál tapasztalt 3-5 napos késedelmeket a digitális e-pénztárca platformján keresztül az azonnali kifizetésekhez hasonlóan gyors, legfeljebb 24 órás késedelmekre csökkenti. A Neteller számos biztonsági protokollal rendelkezik az ügyfélszámlák védelme érdekében.

A Neteller előnyei és hátrányai

Amikor bármilyen fizetési mód használatáról van szó a kaszinóhelyeken, ismernie kell az érintett előnyöket és hátrányokat, hogy kitalálja, hogy ez a legjobb Neteller kaszinó, amit használhat. Ezért vállaltuk magunkra, hogy felsoroljuk a Neteller online kaszinókban való használatának néhány kiemelt előnyét és hátrányát.

 • Ingyenes kifizetések
 • Gyors feldolgozási idő
 • Rendkívül biztonságos
 • Néha a bónuszok korlátozottak
 • Inaktivitási díjak
 • Korlátozott kifizetések

Különleges kaszinóbónuszok a Neteller használatával

Bár a kaszinók szabadon kínálhatnak online kaszinó befizetés nélküli bónuszokat a játékosoknak, akik bármelyik fizetési módot használják, beleértve a Netellert is, ez az egyik a két e-pénztárca közül, amely gyakran szerepel a bónuszok alól mentesített fizetési módok listáján.  Sok európai online kaszinó nem honorálja a bónusznyereményeket, ha a befizetés Neteller számláról történt, ezért mindenképpen olvasd el a bónuszfeltételeket az oldalon, mielőtt befizetnél ezzel a módszerrel.

Ügyfélszolgálat a Netellernél

A Neteller ügyfélszolgálata meglehetősen erős. Elérheti az ügyfélszolgálati oldalukat, ahol a gyakran ismételt kérdések átfogó listáját találja, amely a legtöbb kérdésére választ adhat. Ha azonban ezek nem adnak választ a kérdéseire, akkor más módon is kapcsolatba léphet velük. A Neteller ügyfélszolgálati telefonszáma a következő: +44 20 3308 9525 – Nemzetközi, 8:00 – 17:00 GMT (angol nyelvű)

A Neteller biztonsága

A legtöbb Neteller kaszinót élvonalbeli 128 bites Secure Socket Layer titkosítás (SSL), kétlépcsős hitelesítés és számos más biztonsági protokoll védi a játékosok adatainak és pénzének védelme érdekében. Ami magának a Netellernek a biztonságát illeti, az kétségtelenül biztonságos. A módszer 100%-ban megfelel az FCA előírásainak, ami azt jelenti, hogy a tagok minden pénzét egy különálló letéti számlán tartják, távol a vállalat működési tőkéjétől.

A Neteller használata szerencsejátékhoz

A Neteller jól alkalmazható az online szerencsejáték-iparban. Valójában kifejezetten erre tervezték, így mind a befizetés, mind a kifizetés gyors és kényelmes ügy a platformon, amiért is olyan népszerű a legnagyobb online kaszinók bármelyikében. Mivel a fizetési mód számos online kaszinóban elfogadott, Ön is élvezheti a gyors és egyszerű elérhetőség előnyeit. 

GYIK

Használhatom a Netellert az online kaszinókban?

A Neteller valószínűleg az egyik legnépszerűbb online kaszinó fizetési mód. A módszert kifejezetten a szerencsejáték-intézményekkel való szolgáltatások optimalizálására tervezték. Ennek eredményeként a Neteller kaszinók és sportfogadók száma nagy.

Ingyenes a Neteller használata a szerencsejátékokhoz?

A Netellerre való regisztráció kezdettől fogva ingyenes. Ha ezzel a banki módszerrel vesz ki pénzt egy online kaszinóból, szintén nem merülnek fel költségek. A költségek akkor jelentkeznek, amikor feltöltöd a pénztárcádat, hogy feltöltsd azt, és felkészülj arra, hogy befizess az említett kaszinóba. Itt a költségek a feltöltés módjától függően változnak. A tényleges befizetésed a befizetési összeg 2,5%-ának megfelelő költségekkel jár.

Mely országok fogadják el a Netellert?

A Neteller több mint 200 országban szolgálja ki a különböző iparágakat, és olyan nemzetek szerencsejátékaihoz használják, mint az Egyesült Királyság, Kanada, Svédország, Németország, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika, Svájc, Spanyolország, Szlovákia, Szlovénia, Lengyelország, Málta, Litvánia, Olaszország, Franciaország, Belgium és még sok más ország.

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
2.000€
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
Akár 275%-os bónusz
Üdvözlő csomag
+ 75 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
300,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Akár 25%-ot Többhetes Szelvénycsomaggal
4,3 rating
4.3
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF