PAYPAL KASZINÓK

Home » Fizetési Módok » PAYPAL KASZINÓK

A PAYPAL KASZINÓK

A PayPal népszerűségének köszönhetően rengeteg kaszinó fogadja el a fizetési módot, ami megnehezíti a megfelelő szerencsejáték-oldal megtalálását. Szerencsére a keresésed itt véget ér. Csapatunk egy szigorú felülvizsgálati folyamatnak köszönhetően kézzel válogatta össze a legjobb PayPal kaszinóoldalakat a weben. Nézd meg szakértői listánkat az alábbiakban, válaszd ki a neked tetsző PayPal kaszinót, és igényeld az üdvözlő bónuszodat!

A legjobb 5 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
2 games
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
360,000 HUF
+ 220 Ingyen Pörgetések
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0

Ezen az oldalon egy útmutatót is találsz mindenről, ami a PayPal szerencsejátékkal kapcsolatos. Fedezd fel, hogyan működik a PayPal, miért olyan népszerű az online kaszinókban, hogyan fizethetsz be és vehetsz ki pénzt ezzel a módszerrel, és még sok minden mást.

Hogyan játszhatok igazi pénzért egy kaszinóban PayPallel?

Mielőtt a PayPal segítségével befizetnél egy online kaszinóban, először is létre kell hoznod egy PayPal-fiókot. A számla létrehozása ennél az e-pénztárcánál nem is lehetne egyszerűbb, és mindössze néhány percet vesz igénybe. Az alábbiakban lépésről lépésre útmutatót készítettünk a PayPal-fiók létrehozásához, hogy elkezdhesd az online szerencsejátékokat.

 1. lépés

Kattints a “regisztráció” gombra a PayPal weboldalán, regisztráld az e-mail címedet, és hozz létre egy jelszót.

 1. lépés

Tölts ki néhány alapvető adatot, például a nevet és a lakcímet, jelöld be a T&Cs négyzetet, majd kattints az “Elfogadás és fiók létrehozása” gombra.

 1. lépés

Tölts pénzt a számládra, vagy kapcsolj össze egy hitel- vagy bankkártyát az online fizetésekhez.

Ennyi is! Most már használhatod a PayPal-t, hogy készpénzt fizess be egy top online kaszinóban, és elkezdhess játszani.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

1998-as indulása óta a PayPal az elektronikus fizetési szolgáltatások vezető nevévé vált. Az ok? A PayPal számos előnyt kínál, különösen az online szerencsejátékok esetében.

Az alábbiakban összefoglaltuk, milyen előnyökre számíthatsz, ha a PayPal használatával játszol online kaszinókban:

 • A PayPal az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb befizetési lehetőség az online kaszinókban. Felejtsd el a 16 számjegyű kártyaszámok, a kártyatulajdonosok nevének vagy a lejárati dátumoknak a megadásával járó gondot. A PayPal befizetéshez csak a felhasználónevet és a jelszót kell megadni.
 • A befizetésekhez hasonlóan a PayPal-kifizetések is egyszerűek, és kevesebb mint huszonnégy órát vesznek igénybe, ami elég gyors.
 • A PayPal gyorsan és egyszerűen beállítható. A fiók létrehozásához mindössze egy aktív e-mail címre van szükséged, és percek alatt szinkronizálhatod a PayPal-fiókodat a bankszámláddal.
 • Az online kaszinó Paypal befizetés során a Paypal még egy extra szintű biztonságot is nyújt. Soha nem kell megadni semmilyen személyes banki adatot a befizetéshez. Pénzügyi adataid a PayPal védi, mivel azokat soha nem osztja meg a kaszinóval.
 • A PayPal számos biztonsági intézkedéssel is rendelkezik, beleértve a csalás elleni védelmet, a vásárlási védelmet és az SSL-adattitkosítást.

A PAYPAL FIZETÉSI RENDSZERE ÉS AZ ONLINE KASZINÓK

Mivel a PayPal nagy keresletnek örvend, az iparág legjobb nyerőgépes oldalai közül sokan elfogadják a PayPal-t befizetési és kifizetési lehetőségként. Ez azt jelenti, hogy a PayPal online kaszinókban elkényeztetett a választék.

A PayPalnak jóvá kell hagynia azt az online kaszinót, amelyik használni szeretné a szolgáltatásait, és ez garanciaként szolgál arra, hogy a szerencsejáték-oldal törvényes és megbízható.

PAYPAL DÍJAK ÉS JUTALÉKOK

Ha a díjakról beszélünk, szem előtt kell tartanunk a PayPal által a befizetésekért és a kifizetésekért felszámított díjak és a kaszinóhely által felszámított díjak közötti különbséget.

A PayPal-kaszinó oldaláról a befizetések általában ingyenesek, de ez oldalanként változik. Egyesek “befizetési díjat” számíthatnak fel, de ez ritka. A kifizetések esetében sok kaszinó szintén nem számít fel semmilyen díjat, ha a PayPal-t használja, bár előfordulhatnak kivételek.

Az Egyesült Államokban a PayPal nem számít fel semmilyen díjat, ha a meglévő egyenlegedet vagy bankszámláról történő elektronikus átutalást használod. Ha készpénzt fizetsz be személyes befizetésként bankkártyával vagy hitelkártyával, akkor 2,9%-os díj + 0,30 $ az elküldött teljes összegből.

PAYPAL BEFIZETÉSI ÉS KIFIZETÉSI IDŐK

Kifizetés esetén a díjak attól függően merülhetnek fel, hogy hová veszed fel a PayPal-eszközöket. Miután kaszinónyereményed a PayPal-számládon van, választhatod, hogy bankszámlára vagy bankkártyára küldöd, ami a két legkedveltebb lehetőség a kifizetésekhez. A PayPal az elhelyezkedésedtől függően nem számít fel díjat a pénz átutalásáért a kapcsolt bankszámládra. 

USD-ben denominált bankszámlára történő pénzküldésért az átutalás értékének 2,5%-át kell fizetni. Ha ehhez át kell váltanod a pénzed pénznemét, a valutaváltási díjak is felszámításra kerülnek. Bankkártyás pénzfelvétel esetén a pénzfelvétel értékének 2%-át kell fizetned, a minimális és maximális összegeket pedig pénznemenként határozzák meg. Pozitívum, hogy a bankkártyára történő kifizetések gyorsak. A bankszámláról történő kifizetések legalább egy munkanapot vesznek igénybe.

Amint láthatod, ezek a PayPal által felszámított díjak némelyike elég nagy darabot vehet le a kaszinónyereményedből, és ezért egyes játékosok más fizetési módokat részesítenek előnyben. A díjak változhatnak attól függően, hogy melyik joghatóságból vagy országból fogadsz, ezért mindig ellenőrizd, hogy milyen PayPal-díjakkal kell számolnod, mielőtt pénzt fizetsz be vagy veszel ki egy online kaszinóban.

 

PAYPAL ÚTMUTATÓ: HOGYAN LEHET PAYPAL-LAL BEFIZETNI EGY KASZINÓBA?

A PayPal fogadási oldalakon történő befizetés meglehetősen egyszerű folyamat. Bár a folyamat oldalanként némileg eltér, a vázoltakhoz hasonló a folyamat alapja:

 1. Lépés: Győződj meg róla, hogy a PayPal-egyenlegeden van pénz, vagy az bankkártyádhoz van kapcsolva.
 2. Lépés:  Jelentkezz be a kiválasztott szerencsejáték-oldalra, menj a Pénztár részhez, és válaszd a PayPal-t.
 3. Lépés: Add meg a befizetni kívánt összeget. Győződj meg róla, hogy megfelel a kaszinó által előírt minimális befizetési összegnek.
 4. Lépés: Várd meg, amíg az összeg megjelenik az online kaszinó számládon, ami általában azonnal megtörténik, ha a PayPal-t használod.
 5. Lépés: A PayPal befizetést most már felhasználhatod valódi pénzes nyerőgépek és kaszinójátékokra.

Kifizetés a PayPal-t elfogadó kaszinókban

A PayPal-kifizetések, a befizetésekhez hasonlóan, szintén nagyon egyszerűen elvégezhetők, és a folyamat nem sokban különbözik kaszinónként. Íme egy gyors összefoglaló a PayPal segítségével történő kifizetéshez szükséges lépésekről:

 1. Lépés: Erősítsd meg, hogy a kaszinó egyenlegedből tudsz kifizetést eszközölni. Például teljesítened kell az összes fogadási követelményt, ha üdvözlő bónuszt igényeltél, és be kell nyújtanod az összes személyazonosító dokumentumot, ha a kaszinó ezt kérte.
 2. Lépés: válaszd ki a PayPal-t a kifizetés módként, és válaszd ki a kivenni kívánt összeget, amelynek a kaszinó minimális és maximális kifizetési követelményei közé kell esnie.
 3. Lépés: Töltsd ki a felugró űrlapokat a szükséges adatokkal, és ellenőrizd, mennyi időbe telik a kifizetés feldolgozása. A PayPal esetében ez általában kevesebb, mint huszonnégy óra.
 4. Lépés: Amint a valódi pénzes nyereményed megjelenik a PayPal-egyenlegeden, elköltheted közvetlenül a számládon keresztül, vagy kiveheted a bankszámládra.

AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT MINŐSÉGE

A PayPal-fizetések egyik előnye, hogy csalás elleni védelmet nyújtanak. Minden tranzakciót felügyelnek, hogy megakadályozzák többek között a csalást és a személyazonosság-lopást. Ha bármi gyanúsnak tűnik, a PayPal csapata rajta van a dolgon. Ráadásul a 3D-Secure segítségével sokkal nehezebb feltörni a számláját. Ez egy extra biztonsági réteg, ahol csak te engedélyezheted a banki tranzakciókat egy speciális kód segítségével. Az ügyfélszolgálat ugyan nagy területet kell lefedjen, elég könnyen elérhetők, és segítőkészek.

Content Protection by DMCA.com

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
40,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
235,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF