Home » Starburst

[advanced_iframe src=”https://games.netent.com/embed/game.html?gameId=starburst_not_mobile&currency=HUF&language=hu” id=”iframe1″ name=”iframe1″ title=”iframe1″ width=”100%” height=”600″ ]

Starburst áttekintés

Starburst rövid története: Válaszok a kérdésekre, amelyeket tudnod kell

Kaszinók kínálatában szerepel a Starburst online játék ingyenes változata, ami mobilon és más eszközökön is elérhető. Az újoncok az alapvető nyerőgépes játékmenetet követve különösebb gond nélkül kiismerhetik ezt a nyerőgépet. Mielőtt kipróbálnád a demóverziót vagy valódi pénzzel játszanál, itt találsz néhány választ a gyakran feltett kérdésekre:

 • Ki fejlesztette ki a Starburst játékot? Starburst játék a NetEnt Studios kínálatából származik. A szolgáltató világszerte vezető szerepet tölt be a nyerőgépek és más játékszoftverek online kaszinók számára történő szállításában. Az 1996-ban alapított NetEnt székhelye Svédországban található. A Starburst a szolgáltató egyik legtöbbet játszott játéka.
 • Mikor jelent meg a Starburst? A NetEnt 2012-ben adta ki a Starburst nyerőgép ingyenes online játékot, így ez a szolgáltató egyik legrégebbi és legismertebb online nyerőgépe. A megjelenése óta a fejlesztők időt szakítottak arra, hogy megalkossák a Starburst xxxtreme ingyenes nyerőgépet, a Starburst folytatását.

Kulcsfontosságú információk és feltételek: NetEnt ingyenes online Starburst nyerőgép

A NetEnt Starburst nyerőgép ingyenes játéka egyszerű, ha megvan a játékhoz szükséges információk kéznél vannak. A nyerőgép számos bónuszfunkcióval rendelkezik, amelyeket ebben a részben tárgyalunk. A beállítási struktúrát is megvizsgáljuk, mint például a tárcsák számát és az elfogadható tétméretet. Ezek az információk és feltételek segíthetnek az első szerencsejátékos munkamenet során:

 • Bónusz körök: A Starburst ingyenes játékban a játékosok értékes bónuszfunkciókat vehetnek igénybe. A bővülő joker egy olyan funkció, amely a 2-től 4-ig terjedő tárcsákon jelenhet meg. A Starburst grafika a joker szimbólumot jelképezi. A Starburst Wilds funkció akkor aktiválódik, ha legalább egy ilyen ikont talál a játék tárcsáin. A joker szimbólum úgy növekszik, hogy kitölti az egész tárcsát, ahol ebben a bónuszban megjelenik, és egy újrapörgetést nyerhetsz. Akár három további újrapörgetést is kaphatsz, ha az újrapörgetés során újabb joker szimbólumot érsz el. Ha ez a funkció aktiválva van, a játék megnyerésének esélye megnő.
 • Játék közbeni jackpot. A Starburst nyerőgépes játékban nincs játékbeli jackpot. A jackpothoz legközelebb a maximálisan lehetséges nyeremény elérése áll. A Starburst játék maximális nyereménye 50000, euró. Az arany sáv ikon 250-szeres tétet biztosít, ha egy nyerővonalon 5 egyforma ikon jelenik meg.
 • Jackpot. Nem fogsz hozzáférni olyan bónuszjátékhoz, amely jackpot nyereményt biztosít. Csak akkor juthatsz hatalmas nyereményhez, ha a 250-szeres nyereményt 5 magas nyereményt hozó ikonnal váltod ki. A jackpot bónuszkör hiányát a joker funkció elérhetősége fedezi.
 • Üdvözlő bónuszok. A Starburst nem rendelkezik üdvözlő bónuszajánlattal. Egyes kaszinók azonban üdvözlő ajánlatként ingyenes pörgetéseket biztosíthatnak a Starburst játékhoz. Ezek az üdvözlő bónuszok speciális feltételekkel járnak. Amint megerősíted a fogadási és az átjátszási követelmények elfogadását, felhasználhatod az ingyenes pörgetések üdvözlő ajánlatát. Ha érdekli ez a funkció, kipróbálhat más valódi pénzes nyerőgépet is.
 • Bónuszjáték. Az egyetlen bónuszkör itt egy joker bónuszkör. A joker szimbólum megjelenhet a második, harmadik vagy negyedik tárcsán. Terjed, hogy kitöltse a tárcsákat, megragad a helyén, és újrapörgetést okoz, amint megjelenik. Ha az újrapörgetéskor egy másik vad szimbólum is megjelenik, akkor az is megnő, és újabb újrapörgetést vált ki. Összesen három újrapörgetés áll rendelkezésre.
 • Ez a játék a tipikus online kaszinós, a Starburst öt tárcsa és három sor felépítésű.
 • Tétméret. A Starburst játékban 10p-től maximum 100 fontig terjedő tétméretet lehet tenni.

Starburst ingyenes pörgetések, RTP és volatilitás

A Starburst 96,1 százalékos RTP-vel büszkélkedhet. Minden alkalommal, amikor tétet teszel, a ház a bevételnek mindössze 3,9 százalékát kapja, míg a játékosok a tét 96,1 százalékát vihetik haza. A ház előnye miatt egy online nyerőgépes játék ugyanúgy nyereséges maradhat, mint egy földi kaszinó. Ami a nyerési esélyeket illeti, a Starburst nyerőgép volatilitása az alacsony tartományban marad. Más szóval, bármikor számíthatsz a nyeremények folyamatos áramlására, és nem is tart sokáig, amíg megérkeznek. A gyakori nyeremények és ezáltal az alacsony volatilitás következtében a nyeremény összege is viszonylag alacsony. A hatalmas nyeremények, amelyekhez a bővülő Starburst Wild segítségével juthatsz hozzá, azt sugallják, hogy ez egy ésszerű kompromisszum.

Minimális és maximális tétek

A Starburst játékban minimum 10p és maximum 100 dollár A nyereményeidet ebben a játékban a téttartományon belül a feltett összeg határozza meg. Nagyon fontos, hogy tanulmányozd ennek a kifejezésnek a jellemzőit, ha azt tervezed, hogy játszol még bármilyen más ingyenes nyerőgépet nem letöltés nem regisztráció azonnali játék.

Bónusz funkciók a Starburst nyerőgépben

A Starburst ingyenes nyerőgép nem sok bónusz funkcióval van megtöltve, de vannak interaktív funkciók, amelyek javítják a játékmenetet. A tipikus bónusz funkciók, amiket egy nyerőgéptől el lehet várni: ezek közé tartoznak az ingyenes pörgetések, a szorzók és néha a jackpot. Elmagyarázzuk ezeket a fogalmakat, és azt, hogy hogyan alkalmazhatók a Starburst online nyerőgép játékban:

 • Az ingyenes pörgetések egyike a játékon belüli bónuszfunkcióknak, amelyeket online nyerőgépes játékok során élvezhetsz. Az ingyenes pörgetéses bónuszkörök kiváltásához előfordulhat, hogy egy adott szimbólumot kell bizonyos számban a nyerőgép tárcsáin megjelenítened. A játéktól függően a bónusz kiváltásának feltétele eltérő lehet. A Starburst játékban nem lehet ingyenes pörgetéseket kiváltani.
 • Automatikus játék. A nyerőgépes játékok lejátszásához minden alkalommal, amikor tétet teszel, a pörgetés gombra kell kattintanod. Az automatikus pörgetés funkcióval egyszerűen beállíthatod, hogy hány pörgetést szeretnél automatizálni, és nyugodtabban élvezheted a játékot. A Starburst nyerőgépnél kihasználhatja az automatikus lejátszás funkció előnyeit, hogy felgyorsítsa az élményt, és kevésbé kelljen minden egyes pörgetés elindításával foglalkoznia.
 • A joker szimbólumok egyedi ikonok a Starburst magyarul is elérhető kiadásában is. Ezek az ikonok önmagukban nem rendelkeznek értékkel, de más ikonokat helyettesíthetnek, hogy segítsenek egy bónusz kiváltásában. Néha a jokerek segíthetnek egy-egy nyerő kombinációt kiegészíteni a tárcsákon. A Starburst játékban a joker funkció a játék központja.
 • A szorzók, ahogy a cím is mutatja, a nyerőgépekben található figyelemre méltó funkciók, amelyek egy bizonyos összeggel növelhetik a nyereményedet. Bár ezek eléggé szokványosak, nem minden nyerőgépben találhatók meg. Az alapvető cél a nyereményed 100 vagy akár 1000-szeresére való megduplázása. A Starburst nem rendelkezik szorzóval az alapjátékban és a bónuszkörben.
 • Scatter szimbólumok. Ezek olyan szimbólumok, amelyek meghatározott nyereményeket adnak, ha megfelelő számú ilyen szimbólumot kapsz bárhol a tárcsákon, és nem csak egy nyerővonalon vagy összekapcsolt tárcsákon. A scatter-szimbólumok néha akkor fizetnek, ha három, négy vagy öt darab jelenik meg belőlük. Ebben az online nyerőgépben nem találsz scatter szimbólumot.
 • A progresszív jackpotokkal rendelkező nyerőgépek fizetik ki a legnagyobb nyereményeket. Ezek a játékok különböző kaszinók játékosainak pénzét gyűjtik össze, és egyetlen szerencsés nyertesnek fizetnek ki. Sajnos a Starburst nagy nyeremény nem progresszív nyerőgép.
 • Automatikusan élvezhetsz egy újabb pörgetést egy újrapörgetésekkel rendelkező nyerőgépen A Starburst bónusz kör során néhány újrapörgetést kapsz.