Kenó tippek

Home » Kenó tippek

Kenó tippek trükkök

A kenó egy izgalmas és rendkívül népszerű lottó jellegű játék. Magyarországon is az emberek nagyon szeretnek online Kenót játszani, és mint ilyen, számos lehetőség van a Kenó játékok élvezetére. Már nem kell elmenend egy lottozóba sem, egyszerűen azért, mert az online kaszinókban és a magyar lottó oldalon is megtalálható ez a játék.

Ami még jobb, hogy sok állami lottótársaságnak valóban van olyan weboldala, ahol Kenót játszhatsz, és valós időben követheted a sorsolásokat. Természetesen, mint minden más szerencsejáték, a Kenó játék sem csak a szerencséről szól. Valójában könnyen választhatsz egy Keno stratégiát, és megpróbálhatod egy kicsit növelni a nyerési lehetőségeidet.

Az online Kenó játék lehetőséget ad arra, hogy a jobb kifizetésekkel rendelkező játékokat válassz, kipróbáld a népszerű lottójáték új változatait, új témákat fedezz fel, és általában megtaláld a legjobb online Kenó weboldalakat, ahol játszhatsz a játékkal, kipróbálhatod a szerencséd és nyerhetsz.

Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
Bónusz legfeljebb:
40,000 Ft
ÜDVÖZLŐ CSOMAG:
* Csak új ügyfelek. 200% bónusz

Így játszd a Kenót – Kenó tippek

A Keno népszerűsége egyértelműen az egyszerű és magával ragadó koncepciójának köszönhető. Bár a nyerési esélyek nem feltétlenül a legmagasabbak, a játék logikája könnyen követhető. Az online kaszinókban már régóta népszerű, a játékosokat vonzó választásként szerepel a cím.

A játékmenet nagyon egyszerű. Kiválasztasz néhány számot, és reméled, hogy ezek lesznek a nyerő számok. A legtöbb Keno játékot 80 számból álló totóval játsszák, a legnépszerűbb változatot pedig 20-as Kenónak hívják, ahol 20 számot választasz, és reméled, hogy a sorsolás során ugyanennyi szerencseszámot húznak ki.

A játékban változó jegyár befizetésével vehetsz részt, és a kifizetésed aszerint kerül kiszámításra, hogy hány nyertes Kenószámot kaptál, valamint hogy mekkora a téted. Míg az állami lottójátékoknál a sorsolások száma meghatározott, addig az online Kenót annyiszor játszhatod, ahányszor csak szeretnéd, és olyan összeggel fogadhatsz, amennyit játékonként kényelmesnek érzel.

A játék lényegében így működik:

  1. Kiválasztod, hogy mennyit szeretnél feltenni.
  2. Megjelölöd a nyerő számokat, amennyit szeretnél.
  3. Megnyomod a sorsolás gombot, vagy nézed a élő soroslást.

Kenó tippek trükkök a győzelemhez

A Kenó megnyerése szerencse és némi ügyesség kérdése is. Az “ügyesség” kifejezést egy szemernyi sóval – ha nem is az egész zsákkal – kellene venni. Minden Kenó játék egy véletlenszám-generátoron alapul – az élő kenónál pedig úgy húzzák a számokat. Nincsenek olyan okos minták, amelyeket felismerhetnél, és nincs olyan legjobb Keno stratégia, amelyet kihasználhatnál. Van azonban egy általános játéktempó és játékstílus, amely lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki az online Kenó játékból, és úgy játssza a játékot, hogy minimalizálja a veszteségeket és növelje a siker esélyeit. Az egyszerűség kedvéért nevezhetjük ezt “stratégiának”, de az alábbi tippek inkább a játékosok tapasztalatain alapulnak, mint a tényeken, ezért ezt mindig tartsd szem előtt. 

Természetesen van néhány kivétel, például az esélyek, amelyek többnyire fixek, ha bizonyos kombinációkat választasz. Más szóval, matematikailag tudhatod, hogy mekkora az esélye annak, hogy egy adott stratégia, vagy inkább számkombináció beválik.

Szeretnél mindig nyerni a kenón? Ismerd az esélyeket!

A legtöbbeteknek valószínűleg újdonság az esélyek fogalma a Kenóban. Nézd, a játék nem a legjobb esélyeket kínálja, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellene tisztában lenned azzal, hogy mi a helyzet. Elvégre valódi pénzben fogadsz annak reményében, hogy valamit visszanyerhetsz. A 20 pontos Kenóban, és egyébként a játék bármelyik változatában, minél nagyobb százalékban találsz számokat, annál jobb a kifizetés. Egy 20 számos találat hét számjegyű kifizetést jelent. Azonban elgondolkodtál már azon, hogy valójában mekkora az esélye, hogy ennyit nyerhetsz? A legtöbb kenó tippadó valójában csak arra próbál rávenni, hogy a 20-as kenóval kísérletezgess. 

Egy 20-as Kenó játék általában öt találat körül adja a legjobb esélyt a sikerre. Egy 20-as Kenó játékban majdnem egy a négyhez az esélye, hogy öt számod nyerjen. Ezért segíthet, ha tudod, mennyi a tényleges nyeremény öt számra egy 20-as Kenó játékban, és megpróbálod megtalálni azt a játékot, amelyik a legtöbbet fizet.

Ezek az esélyek útmutatást adnak Neked ahhoz, hogy hogyan közelítsd meg a különböző Kenó-játékokat, és hogyan végezd el a választásokat. Az oddsok nem minden, ami ahhoz kell, hogy jobb legyél a Kenóban, de jó kiindulópontot jelentenek ahhoz, hogy később más lehetőségeket is felfedezhess. 

Aknázd ki a kenó-esélyek ismeretét!

Ahhoz, hogy valóban előnyhöz juss, valószínűleg a legjobb megtérülést kínáló oddsokhoz akarsz majd ragaszkodni. Amikor Kenót játszol, a hét pont feletti találatok esélye már nem tűnik túl jónak. Leginkább a 4, 5 és 6 számkombinációkat fogod keresni és megpróbálni megnyerni, mert ott valamivel jobbak az esélyek és magasabbak a keno nyeremények.

Vannak eredendő előnyei annak, ha megpróbálsz azokra a számokra összpontosítani, amelyek a legjobb esélyt kínálják a sikerre. Először is, kevesebb szám miatt kell aggódnod, és kevesebb dolog romlik el. Egyértelműen nagyobb esélyed van a nyerésre.

Persze, néhány játékos még mindig megpróbál tíz vagy akár húsz számmal is nyerni, de ezek egyszer az életben adódó lehetőségek. Ha a közepes számokra törekszel, jobb és fenntarthatóbb játéktempót kapsz, ami szerintünk jobb, mivel így nagyobb a nyerés valószínűsége. A 4, 5, 6 vagy 7 számos kenó játékok egyszerűen a legnépszerűbbek a gyakorlott játékosok körében, akik tudják, hogy a hétszámjegyű nyeremények hajszolása a puszta, vak szerencse birodalmába tartozik. Ugyanez igaz a kaparós sorsjegy trükk és más, magukat tuti megoldásnak nevező tippekre is.

Limitáld az elveszíthető kereted

Könnyen lehet, hogy annyira megszállottja leszel a Keno-nyeremény gondolatának, hogy elfelejted, mennyit költöttél. A legtöbb stratégia mindig ugyanazt tanácsolja – mindig tartsd számon a veszteségeidet. A Keno egy gyorsan játszható lottójáték, és bár a “gyors kiválasztás” funkcióval 20 számra való fogadás könnyedén megy, a számlád egyenlege azt fogja tükrözni, hogy milyen szerencsés voltál az elmúlt néhány játék során. Mindig az a legjobb, ha beállítasz egy veszteséglimitet, hogy ne lépd át a játékonként vagy játékmenetenként meghatározott valódi pénzlimitet, és a lehető legtöbbet hozd ki minden egyes körből. 

Általában ennek a veszteséghatárnak olyan összegnek kell lennie, amely nem árt a családi költségvetésednek, és csak a kaszinójátékra elkülönített pénzedet érinti. Ha nehezen tudod meghatározni, hogy mi ez az összeg számodra, vedd fel a kapcsolatot egy felelős szerencsejáték-szakértővel, hogy segítsen meghatározni.

Szóval ennyi? Kenó csak szerencse?

Talán azt gondolod – köszönöm szépen, mintha nem tudnám már eddig is, hogy a Kenónak sok köze van a véletlenhez. Nos, akár tudhatod is, de a Kenó játékosokat gyakran emlékeztetni kell arra, hogy a szerencsejátékokban az esélyek nem változnak, bármennyire is kéred a sorsot. Sőt, szerencsejátékosként mi magunk is könnyen elkalandozunk egy kicsit, és megpróbálunk mintákat felfedezni ott, ahol nincsenek. Egyes játékosok azt hiszik, hogy a Kenóban szerencseszámaik vannak, mások pedig a “forró számokra” esküsznek. 

Bármit is teszel, a legjobb, ha a Kenó számokat véletlenszerű eredménynek tekinted, és kevés tényleges “ügyességi” elem képes befolyásolni őket. Ez azt jelenti, hogy a játék kevésbé szórakoztató? Nem, egyáltalán nem. Megfelelő költségvetést állíthatsz be magadnak, kipróbálhatod a különböző verziókat, és az esélyekkel kapcsolatos tudásodat felhasználhatod arra, hogy a lehető legreálisabban befolyásold a játék kimenetelét.

 

 

 

Content Protection by DMCA.com

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
40,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
235,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0