BANKI

BANKI ÁTUTALÁS ONLINE KASZINÓKBAN

A banki átutalások vagy átutalások biztonságos módon, személyesen vagy online küldhetnek pénzt két bankszámla között. A világ gyakorlatilag minden bankja alapszolgáltatásként kínál átutalást, és az ebből származó díjak jelentős bevételi forrást jelentenek. Az internet korában a hagyományos banki átutalások egyre ritkábbak lettek, mivel számos fizetési mód gyakran ingyenes és/vagy azonnali fizetést kínál, azonban ha szeretné, még mindig megvásárolhat nagyjából bármilyen terméket vagy szolgáltatást a hagyományos módon. Számos online kaszinó elfogad banki átutalást, és ez az oldal segít megtalálni a legjobbakat. 

A legjobb 5 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
2 games
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
360,000 HUF
+ 220 Ingyen Pörgetések
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Az 1970-es években hét nemzetközi bank létrehozta a Society for Worldwide Interbank Interbank Financial Telecommunication, vagy röviden SWIFT nevű együttműködő átutalási rendszert. A cél az volt, hogy egységesítsék az országok közötti átutalási folyamatot, és garanciát nyújtsanak az ügyfeleknek arra, hogy a pénzösszegek biztonságosan kerülnek elküldésre. A rendszer úgy működik, hogy minden egyes intézményhez más-más kódot rendelnek, amely a megfelelő helyre irányítja a pénzeszközöket. Bár ma már egy technológiailag sokkal fejlettebb korban élünk, az átutalási folyamat többé-kevésbé ugyanaz maradt, csakhogy a legtöbbje automatizált.

Íme egy gyors összefoglaló:

 • A feladó megbízza a bankot, hogy utaljon át egy bizonyos összeget, és ki kell töltenie a címzett banki adatait.
 • A küldő bank biztonságos üzenetet küld (egy SWIFT-hez hasonló rendszeren keresztül) a fogadó banknak, amelyben felkéri, hogy a részleteknek megfelelően hajtsa végre a fizetést.
 • Az átutalás ezután több órát vagy napot vesz igénybe, attól függően, hogy a két bank milyen kölcsönös számlákkal rendelkezik, és gyakran attól függően, hogy különböző országokban vannak-e.
 • A kért összeg a feladó számláján terhelésként, a címzett számláján pedig jóváírásként jelenik meg, az esetleges átutalási díjakkal együtt, amelyeket általában a feladó egyenlegéből vonnak le.

Bár az internet korában az emberek egyre inkább az alkalmazásokon és digitális pénztárcákon keresztül történő átutalásokat részesítik előnyben, a banki átutalásoknak még mindig nagy a vásárlói köre. Hogy a megnövekedett online lehetőségek azt jelentik-e, hogy a banki átutalás végül elavulttá válik, még nem tudni, de világszerte emberek milliói számára továbbra is ez a fizetési mód a legmegfelelőbb. Annyi bizonyos, hogy nagyobb pénzösszegek mozgatására még mindig az utalás az általános módszer, főleg amiatt mert a bankok közvetlenül tudnak egymással kommunikálni, nincs szükség közvetítésre.

A banki átutalások előnyei és hátrányai

Az évek során a banki átutalásokat bizonyos szabályozásoknak vetették alá, gyakran biztonsági okokból, és néha a gátlástalan banki díjak visszaszorítása érdekében. Ez azt jelenti, hogy a módszer az egyik legbiztonságosabb módja a pénzküldésnek, és sok bank garantálja a teljesített tranzakciót. Ha emberi hiba miatt rossz adatok kerülnek megadásra, akkor a pénz vagy nem hagyja el a feladó számláját, vagy visszaküldik, ha a hiba észlelésekor már ki is vették.

Előnyök:

 • Biztonságos módszer
 • Nyomonkövethető, akár visszafordítható
 • Befizetésnél általában azonnali jóváírás van

Hátrányok:

 • Drága
 • Lassú

Hogyan játsszunk egy kaszinóban valódi pénzért banki átutalással

Az, hogy a befizetést követően mit játszanak a játékosok, az attól függ, hogy milyenek a személyes preferenciáik. Általában egy befizetéssel valamilyen bónusz is járhat, így ennek a felhasználása is elsődleges lehet, és a befizetett egyenleg jó része arra fog majd elmenni, hogy a bónusz megforgatási követelményeit teljesítsük. A legjobb online kaszinók egyébként számos játékot kínálnak, tehát biztos, hogy nem fogunk akadályokba ütközni, ha felmerül az a kérdés, hogy mit játsszunk.

BE- ÉS KIFIZETÉSEK TELJESÍTÉSÉNEK IDŐTARTAMA

A banki átutalások nemzetközileg is széles körben elérhetőek, így a felhasználók a világ szinte bármely országába küldhetnek pénzt, akár bankszámlára, akár vállalkozásnak. A nemzetközi banki szabályok általában még a rossz biztonsági adatokkal rendelkező országokban is védik a fizetéseket. Egy országnak is érdekében áll, hogy ne veszélyeztesse az átutalásokat, mivel ez elriasztaná az országokat és a vállalkozásokat a velük folytatott kereskedelemtől.

DÍJAK ÉS JUTALÉKOK

A banki átutalások esetében – összehasonlítva mondjuk a kártyás vagy e-pénztárcás fizetésekkel, azt láthatjuk, hogy a díjak elég magasak. Mivel sok esetben nemzetközi utalásokról van szó, a díjak még magasabbak lehetnek, és sok országban – köztük Magyarországon is – a bankok minden tranzakcióra díjat számítanak fel, ami akár több száz, nagyobb összegeknél akár több eze forint is lehet. 

ÚTMUTATÓ BANKI UTALÁSOKHOZ: HOGYAN TUDSZ BANKI UTALÁSSAL BEFIZETNI EGY KASZINÓBA?

Ha már megtaláltuk a szimpatikus online kaszinót, akkor lehet, hogy ideje pénzben játszani. Ehhez pénzt kell befizetni, és ezt banki átutalással általában egyszerű megtenni. Először is győződjünk meg róla, hogy a banki adatok kéznél vannak, és hogy a kaszinószámla teljesen nyitva van. Készen áll? Íme egy lépésről-lépésre haladó útmutató a befizetéshez:

 1. Menjen a kaszinó pénztár részlegébe, és válassza a “banki átutalás” lehetőséget a lehetőségek listájából.
 2. Adja meg a banki adatait, esetleg az online számládhoz való bejelentkezést is beleértve.
 3. Adja meg a befizetni kívánt összeget.
 4. Kattintson duplán, hogy minden rendben van, és erősítse meg a tranzakciót.
 5. A banki átutalások általában lassabbak, mint az azonnali fizetési módok, ezért előfordulhat, hogy az összeg nem jelenik meg azonnal a kaszinó számláján. Ha azonban szokatlanul sokáig tart, akkor lépj kapcsolatba a bankoddal, hogy ellenőrizd, hogy a pénz elhagyta-e a számládat, és a kaszinóval, hogy megtudd, megkapták-e a pénzt.

BANKI ÁTUTALÁS: PÉNZFELVÉTEL A KASZINÓBÓL

Az is elég gyakori, hogy a bankok banki átutalással fogadják el a kaszinó kifizetéseket, ez azonban az online kaszinótól függ. Ha igen, akkor a folyamat hasonló a fentiekhez, csak a kaszinó “kifizetés” szekcióján keresztül kell megtenned.

Banki átutalásos kaszinóbónuszok

A kaszinóbónuszok gyakran szórakoztató részét képezik az online kaszinók világának. Ezek ingyenes pörgetések vagy kreditek és bónuszegyenleg formájában érkeznek, és lehetőséget adnak arra, hogy talán a semmiért kapj valamit. A befizetési bónuszok nagyon népszerűek az online kaszinók körében, mivel arra ösztönzik a játékosokat, hogy küldjenek nekik pénzt, mielőtt megkapják a bónuszt, míg a befizetés nélküli bónuszok azért igen népszerűek a játékosok körében, mivel csak regisztrációt igényelnek. Ha banki átutalásos kaszinóbónuszokat szeretnénk találni, akkor kezdjük a kaszinóbónuszok listájával. Ha ott vagyunk, menjünk a “Fizetési mód” szűrőre, és válasszuk ki a “Banki átutalás” opciót. 

Összegezve

Az online banki utalások ma már másodpercek alatt teljesülnek, így ez egy valid befizetési mód. Mivel az online kaszinók általában céges számlákról utalnak, a kifizetések lassan kerülnek végrehajtásra, amihez hozzájárul még az is, hogy nemzetközi, gyakran devizában való utalásokról beszélhetünk, amely a konverzió miatt még akár 1-2 napot hozzáadhat a teljesítéshez. Javasoljuk, hogy a banki utalás helyett válassz inkább olyan fizetési módot, ami valamivel egyszerűbb és gyorsabb, mint mondjuk az e-tárcák, vagy a bankkártyák.

 

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
2.000€
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
Akár 275%-os bónusz
Üdvözlő csomag
+ 75 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
300,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Akár 25%-ot Többhetes Szelvénycsomaggal
4,3 rating
4.3
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF