Legális fogadóirodák Magyarországon

Home » Legális fogadóirodák Magyarországon

Legális fogadóirodák Magyarországon
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
+ 170 Ingyen Pörgetések
Bónusz legfeljebb:
100%
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
Bónusz legfeljebb:
48,000 Ft
+ 120 ingyenes pörgetés
Bónusz legfeljebb:
100 EUR
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF
Bónusz legfeljebb:
160,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 250 ingyenes pörgetés
Bónusz legfeljebb:
40,000Ft
Üdvözlő csomag

Fogadni nagyon sokan szeretnek, köztük biztosan te is, hiszen ezért olvasod most ezt az oldalt. Viszont azt is nagyon sokan tudják, vagy tudni vélik, hogy milyen veszélyeket rejtenek a fogadások, ők pedig amellett, hogy maguk távol maradnak a fogadóirodák kínálatától, alighanem megpróbálnak másokat, többek között téged is lebeszélni arról, hogy fogadóiroda szolgáltatását vedd igénybe. Általában ilyenkor a nem legális online fogadóirodák veszélyeivel szoktak előhozakodni.

Ezek az emberek rendszerint jót akarnak, hiszen csak téged féltenek attól a rettenetes helyzettől, amibe a nem legális fogadóirodák látogatásával kerülhetsz. De a helyzet, mint mindig, most is árnyaltabb, hiszen Magyarországon még az sem teljesen egyértelmű, hogy mit takar a legális fogadóirodák fogalma.

Ezért ebben a cikkben összegyűjtöttünk neked sok-sok tudnivalót a Magyarországon legális fogadóirodák, a nem legális fogadóirodák, sőt, a legjobb fogadóirodák kérdéseivel kapcsolatban is. Ha elolvasod a cikket, egyrészt megelőzheted, hogy a nem legális online fogadóirodák csapdájába kerülj, másrészt, ha legközelebb valaki ki akar oktatni azzal kapcsolatban, hogy kedvenc fogadóirodád működése nem legális, ezért komoly veszélyeket rejt, már könnyedén meg tudsz majd felelni az érveire. Ezért érdemes tovább olvasni, igaz?

Mit kell tudni a legális fogadóirodák kérdéséről?

Vágjunk is bele a téma közepébe, tisztázzuk, vagy legalább próbáljuk meg tisztázni, hogy mit jelent a legális fogadóiroda fogalma.

A fogadóirodák működése engedélyekhez van kötve. Az engedélyeket az erre felhatalmazott szervek, szerencsejáték-felügyeletek állítják ki, és az is meg van határozva, hogy melyik szerencsejáték-felügyelet engedélye hol, melyik országban érvényes.

Ezeket az engedélyeket cseppet sem könnyű megszerezni, mert rendkívül szigorú feltételekhez vannak kötve. Hiszen egy egyszerű vállalkozást sem olyan könnyű elindítani, képzelheted, hogy egy ilyen sok eseménnyel foglalkozó, összetett tevékenységű és sok pénzt mozgató oldal esetében, mint egy fogadóiroda, mennyi mindennek kell megfelelni. Bizony, ezek a felügyeletek a legális fogadóirodák esetében mindent, de tényleg mindent megvizsgálnak a tisztességes játékfeltételektől kezdve az adatkezelés biztonságos módjáig.

Ha nézelődsz a neten, a legális fogadóirodák esetében jellemzően háromféle engedéllyel fogsz találkozni: vagy a Malta Gaming Authority által kiállított engedéllyel, vagy a curacaói Curacao Gaming engedéllyel, vagy a Ciprusi Szerencsejáték-felügyelet engedélyével. Ezen kívül az európai piacon engedélyezett még a UK Gambling Authority engedélye is, ezt azonban csak nagyon kevés oldal mondhatja magáénak.

Mivel ezeknek az engedélyeknek egyáltalán nem egyszerű a megszerzése, ezért azok az oldalak, amelyek veszik a fáradságot és bejárják a hivatalos utakat, nem fogják elhallgatni előled az engedélyük meglétét, hanem büszkén kiírják annak kibocsátó hatóságát és számát az oldalukra, általában a láblécbe, bizonyításául annak, hogy ők bizony legális fogadóirodák.

Összefoglalva tehát elmondhatjuk, hogy a legális fogadóirodák azok, amelyek érvényes engedéllyel rendelkeznek.

Hol itt a gond?

A gond ezzel az, hogy a legtöbb ország, így Magyarország is szabályozza a hozzáférhető oldalakat, Magyarország egészen 2022. júliusáig próbálta a szerencsejáték- és sportfogadás-piacot állami monopóliumként megtartani. Ennélfogva a fenti szabály enyhén módosul, vagyis azok a legális fogadóirodák, amelyek rendelkeznek érvényes engedéllyel, és adott országban engedélyezett a működésük.

Csakhogy ez sem ilyen egyszerű, ugyanis az Európai Unióban létezik egy szabály. Illetve igazság szerint elég sok szabály létezik az Európai Unióban, minket azonban most csak egy érdekel, mégpedig a szolgáltatások szabad áramlására vonatkozó szabály. Ez kimondja, hogy az Európai Unió országai között minden szolgáltatás akadálytalanul mozoghat.

Ha már sok éve játszol online sportfogadási oldalak felületén, biztosan emlékszel arra az időre, amikor még egy-egy sportfogadó oldalra nem lehetett egyszerűen rákkattintva fellépni, hanem úgynevezett alternatív linkek és tüköroldalak segítségével kellett megkerülni a magyar szabályozás által támasztott nehézségeket. Az Európai Bíróság egy döntésének következtében szerencsére ezek az idők mára már tovatűntek, de a Magyarországon legális fogadóirodák köre még mindig viszonylag szűk, sőt, konkrétan egy fogadóirodára korlátozódik.

Legális fogadóirodák GYIK

A hosszas bevezető után következzen néhány olyan kérdés, ami a legális fogadóirodák kapcsán merülhet fel.

Végül is melyek a Magyarországon legális fogadóirodák?

Ezt a kérdést nagyon röviden és egyszerűen meg tudjuk válaszolni: egészen a közelmúltig Magyarországon kizárólag a Tippmixpro oldala volt az, amely a legális fogadóirodák Magyarországon is legális számát gyarapította. Emellett pedig ott voltak azok a legális fogadóirodák, amelyek az Európai Gazdasági Térségben legálisan folytathatják tevékenységüket, hiszen rendelkeznek a máltai, a ciprusi vagy a curacaói engedéllyel, de Magyarországon a piac monopolizálása miatt mégsem minősültek legálisnak.

Ez sajnos azzal is jár, hogy jelenleg a sportfogadási oldalak piaca nem igazán szabályozott, ami sajnos olyan fogadóirodák megjelenését is lehetővé teszi, amelyek nem csak a magyar törvények szerint nem legálisak, hanem egyáltalán nem működnek legálisan.

Szerencsére a 2022-ben elfogadott jogszabály már lehetővé teszi, hogy az EGT-országokban legális szereplők, mint Magyarországon legális fogadóirodák működjenek, ami nagyban megkönnyíti majd a helyzet rendezését – és a te választásodat is.

Mi történik, ha nem legális fogadóirodák oldalán kötök fogadást?

Az, hogy mi történik, ha nem legális fogadóirodák oldalán kötsz fogadásokat, attól is függ, hogy milyen szempontból nem legális a fogadóiroda.

Ha egy EGT-tagországban engedélyezett, máltai, ciprusi vagy curacaói irodával van dolgod, akkor különösebben nagy tragédia nem történik, mindössze annyi lesz a dolgod, hogy a következő év májusában össze kell gyűjtened az ilyen oldalakon megszerzett nyereményedet, és ezek összegét be kell írjad az adóbevallásodba. 

Ügyelj arra, hogy itt nem arról az összegről van szó, amennyit végül nyertél, hanem minden elért nyereségről. Tehát, ha az év folyamán az oldalon elvesztesz százezer forintot, és nyersz százhúszezret, akkor a bevallásodban nem húszezer forintot kell feltüntetned, tehát nem a veszteségekkel csökkentett nyereségedet, hanem a nyereményed teljes összegét – mind a százhúszezer forintot. (Az összegeket csak példaként hoztuk, reméljük, ennél jóval kisebb veszteségeket, és még inkább jóval nagyobb nyereményeket érsz el.)

Ezt nem kell megtenned abban az esetben, ha a Tippmixpro oldalán érsz el nyereményt, mert ugyanúgy, ahogyan a szerencsejátékok, például a lottó, a kenó vagy a kaparós sorsjegy esetében, a sportfogadás nyereményeit is már adózott formában kapod meg, ezzel csak annyi a dolgod, hogy a lehető legjobban kiélvezd.

Ez a helyzet tehát akkor, ha a Magyarországon nem legális fogadóirodák oldalán játszol. Ennél jóval kellemetlenebb lehet az, ha olyan oldalra tévedsz, amely egyáltalán nem folytat legális tevékenységet.

Ebben az esetben az a legkevesebb, amivel megúszod a kalandot, hogy hiába érsz el nyereményt az oldalon, az oldal azt soha nem fizeti ki neked, hiszen nem azzal a céllal jött létre, hogy jól érezd magad és minél gyakrabban visszatérj, hanem pusztán azzal, hogy kifosszon.

És ennél még sokkal komolyabb következményei is lehetnek annak, ha egy ilyen oldalon játszol. 

Veszélyesek-e a nem legális irodák és sportfogadási oldalak?

Igen, az ilyen oldalak borzasztó veszélyesek, hiszen a regisztráció alatt sok személyes, úgynevezett érzékeny adatot osztasz meg magadról. A nem legális fogadóirodák oldalai pedig rendszerint kifejezetten ezekre az adatokra kíváncsiak, ezeket próbálják megszerezni, majd ezekkel az adatokkal fognak visszaélni. Arra most nem térünk ki, hogy hogyan élnek vissza a személyes adataiddal, hiszen ez nem bűnügyi cikk, de annyit azért elárulunk, hogy a nevedben elkövetett bűntényektől az adataid különféle listákhoz való továbbértékesítéséig, sőt, még ezeken is túl a lehetőségek skálája szinte végtelen. És emellett az ilyen oldalakról általában nagy számban kapott spamek és a bennük érkező vírusok akár a bankszámlád adataihoz is könnyedén hozzáférhetnek, és ha már ezt megtalálták, semmiből nem áll, hogy alapos nagytakarítást végezzenek ott. Ez pedig nem hiányzik neked, igaz?

Honnan tudhatom, ha egy oldal nem legális?

Említettük már, hogy a legális fogadóirodák azért tekinthetők legálisnak, mert végigjárják az engedély kiváltásának hosszas és bonyolult folyamatát. Ezeket az engedélyeket általában a láblécben, ritkábban a fejlécben tüntetik fel, de mindenképpen olyan helyen, ahol könnyen megtalálod. Ha nem találod meg könnyen az engedély számát és kiállítóját, az általában nem az oldalszerkesztők ügyetlenségének vagy a te figyelmetlenségednek az eredménye, hanem valószínűleg arról van szó, hogy az engedély nem is létezik. Ezért, ha új oldalt találsz, amelyen játszani szeretnél, először mindig győződj meg arról, hogy rendelkezik-e engedéllyel.

Emellett akkor is elkezdhetsz arra gyanakodni, hogy nem legális oldalon jársz, ha az oldal túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, például a megszokottnál nagyságrendekkel nagyobb bónuszokat kínál, esetleg jelentősen kisebb megfogatási követelményekkel, vagy elképesztő odds-okat. Itt is megállja a helyét az az általános érvényű igazság, hogy ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az rendszerint nem is igaz. Erre pedig neked biztosan nincs semmi szükséged, tehát az ilyen oldalakról a lehető leggyorsabban állj tovább.

A legális oldalakon emellett mindig elérhető az ügyfélszolgálat is, jól látható helyen fel van tűntetve a közvetlen kapcsolat, amelyen keresztül apró-cseprő problémáiddal fordulhatsz hozzájuk. Ehhez nem is kell regisztrálnod, akár egy egyszerű „Hol tudok regisztrálni?” kérdéssel is letesztelheted, hogy mennyire működik megbízhatóan és jól az oldalnak ez a része. Ha gyors és pontos választ kapsz, valószínű, hogy korrekt, legális oldallal van dolgod, ha viszont nem kapsz választ, vagy a válasz nem olyan, ami kielégítené az igényeidet, az semmiképpen nem jó jel. Érdemes egy kicsit utánanézni a sportfogadó irodát üzemeltető cég elérhetőségeinek és az e-mail-címeknek is, ahova a bonyolultabb kérdésekkel fordulhatsz, mert itt is kiderülhet, hogy nem legális az oldal – például, ha nincsenek megadva elérhetőségek.

Szintén a nem legális online fogadóirodákra utaló árulkodó jel még az is, ha nem fordítanak figyelmet a játékosvédelemre. Itt most nem csak az SSL-titkosításra gondolunk, bár természetesen ennek megléte vagy nem léte is döntő lehet abból a szempontból, hogy egy iroda működése legális-e avagy nem, hanem inkább arra, hogy el kell-e fogadnod a regisztráció során a GDPR-t, vagyis az adatok védelméről és kezeléséről szóló törvényt, elvégezteti-e veled az oldal a KYC-verifikációt, és fordít-e figyelmet a (sajnos nagyon is valós veszélyt jelentő) szerencsejáték-függőség kialakulásának megelőzésére, illetve a kialakult függőség kezelésére.

Ezek sajnos pont azok a dolgok, amiktől mindenkit a hideg ráz, hiszen ki akarná végig böngészni az adatok védelméről szóló szabályzat hosszú és cseppet sem izgalmas oldalait, vagy ki szereti, ha az oldal, ahelyett, hogy kiutalná a pénzét, arra szólítja fel, hogy azonosítsa magát. Ennek ellenére biztosan te is tudod, hogy ezek a lépések éppen a te biztonságodat szolgálják, az adatvédelmi szabályzat biztosítja, hogy az adataidat ne adják el olyan vállalkozásoknak, amelyekkel nem szeretnél kapcsolatba kerülni, a KYC-verifikációnak pedig, amelynek során egy személyi azonosságodat igazoló iratod, például a személyi igazolványod vagy az útleveled jó minőségű fényképe mellett egy lakcímedet igazoló közüzemi számlát kell beküldened, leginkább a pénzmosás megelőzése a célja. A pénzmosás megelőzésének célja pedig a terrorizmus és az emberkereskedelem visszaszorítása – ezek elég fontos célok, ugye?

Nagyon fontos még a szerencsejáték-függőséggel való foglalkozás is. A legális fogadóirodák Magyarországon komoly figyelmet fordítanak erre is, hiszen Magyarországon a sok más függőség mellett ez is nagyon is komoly problémát jelent. A legtöbb legális fogadóiroda oldalán jó tanácsok sorozatát találod, amelyek mind segítenek abban, hogy a játék valóban játék maradhasson, és ne menjen át egy kellemetlen függőségbe. Emellett szinte minden oldalon találsz egy minitesztet is, amelye kitöltve megállapíthatod, hogy biztonságosan játszhatsz-e még, nem szorulsz-e esetleg segítségre. A saját érdekedben javasoljuk, hogy ezt a tesztet mindenképpen töltsd ki rendszeresen, az eredményét pedig feltétlenül vedd komolyan. Töltsd ki abban az esetben is, ha a környezetedből, a családodtól vagy a barátaidtól kapsz olyan jelzést, hogy a sportfogadás élvezete nagyobb szerepet tölt be az életedben annál, ami még normális lenne.

Ha pedig az eredmény „pozitív”, vagyis sajnos átlépted az egészséges játék határát és már inkább függőségről beszélhetünk, akkor a legjobb fogadóirodák oldalán megtalálod azoknak a szervezeteknek a nevét és elérhetőségét, amelyek képesek hatékonyan fellépni a problémád ellen, amelyek már számtalan szerencsejáték-függőnek adták vissza a boldog és teljes értékű élet ajándékát. Emellett a legális online fogadóirodák biztosan kínálnak olyan lehetőséget, amellyel kizárhatod magadat a játékosfiókodból. Ezt a kizárást nem lehet feloldani semmilyen módon, meg kell várnod, amíg letelik a saját magad számára kiszabott „higgadási idő”. Sőt, a legtöbb oldalról végleg is kizárhatod magad, amelynek köszönhetően soha többé nem fogsz tudni regisztrálni az oldalon – erre is jó a feljebb már részletesen bemutatott KYC-verifikáció, hiszen hiába regisztrálnál új e-mail-címmel, a verifikáció során fel fog ismerni a rendszer, és letiltja a fiókodat. Illegális oldalakon, amelyeknek nem célja a te jólléted megőrzése, ezzel a lehetőséggel biztosan nem találkozol, hiszen ezeknek az oldalaknak kizárólag az az érdekük, hogy te minél több pénzt (és adatot) hagyj náluk magadról.

Melyek a legjobb fogadóirodák?

Most, hogy már behatóan ismered a legális és nem legális fogadóirodák közötti különbséget és (remélhetőleg) arról is meggyőztünk, hogy érdemes a több adminisztrációval járó, de jelentősen több biztonságot adó és irányodba nagyobb tiszteletet tanúsító oldalakon regisztrálni és játszani, engedd meg, hogy felhívjuk a figyelmedet néhányra a Magyarországon legális fogadóirodák kínálatából.

Hogy ezek-e a legjobbak, azt nem tudjuk megmondani, hiszen ez mindig egyéni döntés, egyéni preferencia. Előfordulhat, hogy ami az egyik játékosnak nagy kedvence, az a másiknak valami miatt nem tetszik, például nem áll neki kézre a kezelőpult, vagy éppen az oldal színe nem felel meg az ízlésének. Ez így tökéletesen rendben is van, hiszen nem vagyunk egyformák, és így szép színes a világ.

Az alábbiakban viszont a sokszínűség maximális tiszteletben tartásával megosztunk néhány olyan fogadóirodát, amelyet objektív szempontok szerint válogattunk össze és emeltünk ki a számtalan oldal közül. Ha elolvasod a véleményünket ezekről a (mellesleg egytől-egyig legális) sportfogadó irodákról, amellett, hogy megismersz néhány kiváló sportfogadó irodát, megfigyelheted azt is, milyen szempontokat figyelembe véve válogathatod ki a legjobb sportfogadó oldalakat.

A Rabona fogadóiroda

Rabona
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag

A Rabona fogadóiroda a curacaói hatóságok engedélyével rendelkezik. A sportfogadás üdvözlőbónuszként 100%-os match bónuszt kínál, amelynek legmagasabb elérhető összege 35 000 forint lehet, kiegészítőként pedig free betet, 4000 forint értékben. Kínál emellett még számos izgalmas bónuszt is, kiemelnénk közülük az 50%-os heti reload bónuszt, a cashback bónuszt, amelyet 150 000 forintig vehetsz igénybe, és a 100%-os bore draw bónuszt.

Ami a fogadható sportokat illeti, a legfeltűnőbb, hogy elképesztő mennyiségű futball-ligában, és ezen kívül is rengeteg sportra köthetsz fogadásokat a Rabona oldalán. A futballon kívül találsz más csapatsportokat: kosárlabdát, röplabdát, futsalt és jégkorongot is, de megtalálod az utóbbi időben egyre népszerűbbé váló e-sportokat, sőt, a futball és a kosárlabda esetében a virtuális sportokat sem kell nélkülöznöd. Találsz teniszt és asztaliteniszt, MMA-t és motorsportokat, valamint olyan ínyencségeket, mint az amerikai futball, az ausztrál futball vagy a padel. A Rabona fogadóiroda oldalán lóverseny-fogadásokat is köthetsz, és ha ennyi izgalom nem elég, akkor élő fogadási lehetőségek is várnak.

A Rabona oldalán igénybe veheted a legnépszerűbb fizetési módokat: a Skrillt és a Netellert, valamint a Visa és Mastercard típusú bankkártyákat is, és két mérkőzés között, vagy ha éppen nincs szezon a kedvenc sportágadban, az oldal kaszinója is játékok széles választékával vár.

A Zulabet fogadóiroda

Rabona
Bónusz legfeljebb:
35,000Ft
Üdvözlő csomag

A Zulabet fogadóiroda engedélyét a Malta Gaming Authority állította ki, és az oldal rendelkezik eCOGRA-hitelesítéssel is, ami azt jelenti, hogy ez a tesztelő és hitelesítő intézet is bevizsgálta és hitelesítette az oldalt. Ebből következtethetjük, hogy a Zulabet valószínűleg elég komolyan veszi a tevékenységét, és fontos számára, hogy elégedetten távozz tőlük és minél gyakrabban visszatérj.

A Zulabet üdvözlőbónusza a Rabonához hasonlóan szintén egy legfeljebb 35 000 forint értékű 100%-os matchbónusz, és itt is megtalálod a heti reload bónuszt, a cashback bónuszt és a bore draw-t, ezen kívül pedig egy fogadásépítő bónusz, egy 3000 forint értékű free bet is vár, ha a fogadásépítős fogadásaid nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.

Sportok tekintetében szintén sok bajnokság mérkőzései közül válogathatsz, és megtalálod a legnépszerűbb csapatsportokat, az izgalmas motorsportokat és a küzdősportokat is. De nem hiányoznak az e-sportok sem, a CS:GO, a LoL és a Valorant mellett DOTA2-t és Kings of Glory-t is találsz, és természetesen e-futball is vár. A virtuális sportok között pedig FIFA, lóverseny, agárverseny, kosárlabda- és teniszmérkőzések között válogathatsz.

A Zulabeten a be-és kifizetési lehetőségek nagyon széles választéka vár, Mastercard és Visa bankkártyákkal, előre feltöltött paysafecarddal, valamint Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, MiFinity és MuchBetter fizetési rendszerekkel is teljesítheted a ki- és befizetéseket, de a Zulabet igazi erőssége azügyfélszolgálatban rejlik.

Az ügyfélszolgálatot ugyanis bármikor elérheted, a chatfelületen heti hét napban, éjjel-nappal magyar nyelvű ügyféltámogatást kapsz. Az e-mailben feltett kérdésekre és jelzett problémákra 45 percen belül kapsz választ, de ha nem szeretsz írni, telefonon is könnyedén eléred az ügyfélszolgálatot, ingyenesen hívható, magyar szám tartozik az oldalhoz. Mindez azt sugallja, hogy a Zulabet valóban elégedett ügyfeleket szeretne látni az oldalán.

A 22bet fogadóiroda

22bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés

A ciprusi engedéllyel rendelkező 22bet fogadóirodát olyan nagy nevekkel szokták egy lapon emlegetni, mint a Bet365, az Unibet és a Betfair – ez talán már önmagában is elég garancia lehet, de ennél még jóval többet tud az oldal, ami miatt érdemes lehet belé helyezni a bizalmadat.

Először is, a felsorolt sportfogadó irodák közül egyedül a 22bet rendelkezik Androidra és iOS-re is letölthető alkalmazással. Bár ez nem feltétlenül elvárás a jó fogadóirodával szemben, hiszen a legtöbb oldal ma már tökéletesen reszponzív és a mobileszközök kijelzőjén is teljesen élvezhető képet nyújt, de azért például élő fogadások esetén elég nagy segítség lehet, ha nem böngészőből kell belépni az oldalra, hanem egyszerűen egy koppintással már ott is találod magad. Gondolj bele, így akár a lelátón ülve is pillanatok alatt köthetsz élő fogadásokat – elég menő, mi?

És ez még nem minden. A 22bet fogadóirodával kapcsolatban azt szokták kiemelni, hogy mennyire sajátosan közelíti meg a sportfogadásokat, és valóban: náluk ugyanis nem csak egy esemény bekövetkeztére, hanem egy esemény bekövetkezte ellen is lehet fogadni. Ez nagyon izgalmas kombinációkra ad lehetőséget, pont ugyanúgy, mint az ázsiai hendikep, amely szintén elérhető az oldalon.

A 22bet természetesen rendelkezik éjjel-nappal magyar nyelven elérhető ügyfélszolgálattal, nem különben e-mail-elérhetőséggel is, ráadásul elég sokkal, hiszen a különféle problémákat különféle e-mail-címeken kell jelezni feléjük. Ez komolyságot sugall, bár mi tagadás, kissé meg is nehezítheti a játékosok dolgát.

A be- és kifizetési rendszerek is rendkívül széles választékban állnak a felhasználó rendelkezésére, bankkártyákkal, e-pénztárcákkal, sőt, még kriptopénzekkel is teljesíthetjük a befizetéseket és igényelhetünk kifizetéseket. Érdemes olyan módon igényelni a kifizetést, amilyen módon már teljesítettünk befizetést, mert ez nagyban meggyorsítja a folyamatot.

Sportok tekintetében a 22bet oldalán 36 sportág töméntelen piacára lehet fogadni, emellett döbbenetes mennyiségű e-sport is található az oldalon: CS:GO, Mortal Kombat, Tekken, Killer Instinct és egyebek mellett e-futball, e-rögbi, e-jégkorong, e-rallye és még számtalan izgalmas e-sport vár, feltétlenül érdemes körülnézni a választékban.

Érdemes-e az új legális online fogadóirodák kínálatából is szemezgetni?

Ha a régi, patinás oldalak ilyen komoly előnyöket kínálnak, úgy gondolhatod, hogy nem érdemes az új fogadóirodákkal foglalkozni, hiszen úgysem tudnak semmi különlegeset mutatni – ez azonban közel sem biztos. Először is, az új irodák gyakran kiváló bónuszokkal csalogatják magukhoz a látogatókat, és sokszor a modernebb fizetési rendszerek vagy a legújabb lehetőségek előbb jelennek meg az új oldalakon, mint a régebbieken. Másrészt pedig egyszer minden régi oldal új volt, tehát ha esélyt adsz egy vadonatúj oldalnak, egyáltalán nem lehetetlen, hogy legalább akkora kedvenceddé válik, mint bármelyik másik, amelyik esetleg már sok-sok éve része a legális fogadóirodák piacának.

Összegzés

Áttekintettük a különféle szempontból legális és nem legális irodákat, felsoroltuk, milyen hátrányok érhetnek, ha nem legális irodánál kötsz fogadásokat és azt is, hogy hogyan ismerheted fel a nem legális irodákat, majd szempontokat adtunk a legjobb fogadóirodák kiválasztásához. Reméljük, hogy cikkünk alapján sikerül elkerülnöd a csalókat, és rengeteg csodás élménnyel és nyereménnyel gazdagodsz a legális sportfogadóoldalak jóvoltából.

Content Protection by DMCA.com

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
40,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
235,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0