SKRILL KASZINÓK

Home » Fizetési Módok » SKRILL KASZINÓK

A SKRILL KASZINÓK

Amikor belép az online kaszinó szerencsejátékok világába, egy megbízható fizetési lehetőséget kell találnia az új kaszinószámlája feltöltéséhez. Manapság számos fizetési lehetőség közül választhat. A Skrill az egyik megbízható alternatív fizetési mód, amely könnyebb befizetési és kifizetési lehetőségeket biztosít a kaszinójátékosok számára világszerte. Nézze meg, mi teszi a Skrillt az online kaszinójátékosok egyik legkedveltebb fizetési módjává. Ha tetszik amit lát, akkor pedig felsoroltunk számos olyan kiváló online kaszinót, amelyek elfogadják a Skrill-t.

A legjobb 5 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
2 games
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
360,000 HUF
+ 220 Ingyen Pörgetések
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A Skrill, eredetileg Moneybookers, 2001 óta létezik, és célja az volt, hogy kényelmesebb módot biztosítson a kaszinószámlák feltöltésére. A céget 2015-ben felvásárolta a Paysafe Group, és új nevet kapott. A Skrill egy harmadik féltől származó fizetési processzor vagy e-pénztárca, amely számos pénzügyi szolgáltatáshoz biztosít hozzáférést az interneten keresztül.

Nagyon népszerű a kaszinójátékosok körében, és a legjobb Skrill kaszinókban 40 pénznemben lehet befizetéseket és kifizetéseket végrehajtani.

SKRILL ÚTMUTATÓ: HOGYAN LEHET SKRILL-LEL BEFIZETNI EGY KASZINÓBA?l

A Skrill használatával történő kaszinószámla feltöltés egyszerű folyamat, amely mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. A befizetéseket közvetlenül a Skrill kaszinó weboldalán vagy közvetlenül az online kaszinóban, ahol éppen játszik, lehet elvégezni. Hogyan lehet Skrill használatával befizetést eszközölni az online kaszinóban:

 1. Válassza a Skrillt a rendelkezésre álló fizetési módok közül;
 2. Adja meg a befizetni kívánt összeget, és jelentkezzen be a Skrill számlájára, amikor megjelenik az új ablak;
 3. Adja meg e-mail címét és jelszavát a tranzakció befejezéséhez;
 4. A folyamat befejezése után visszakerülsz a kaszinó oldalára.

SKRILL DÍJAK ÉS JUTALÉKOK

Az a nagyszerű dolog, hogy a Skrill-t használod a fizetési módként, hogy a legtöbb online kaszinó nem számít fel díjat az ezen a fizetési módon keresztül történő befizetésekért vagy kifizetésekért. Sajnos a Skrill a Skrill számlájára feltöltött összegekért és a kifizetésekért díjat kér.

A felszámított díjat az Ön banki szolgáltatója határozza meg. Ez a díj 0,50%-tól kezdve egészen 7%-ig vagy még magasabbra is emelkedhet. A Skrill weboldalán a különböző banki szolgáltatók által felszámított díjakról átlátható áttekintést talál. Ha Skrill VIP taggá válik, lehetősége van arra, hogy a tagsági hűségszint növekedésével csökkentse a díjakat.

SKRILL BEFIZETÉSI ÉS KIFIZETÉSI IDŐK

A Skrill elkötelezett az online fogadások kifizetésének gyors és intelligens megvalósítása mellett minden online kaszinójátékos számára. Míg minden befizetés azonnal feldolgozásra kerül, addig a kifizetések feldolgozása 48 és 78 óra közötti időt vehet igénybe. A várakozási idő fő oka az online kaszinó feldolgozási ideje, mivel a Skrill azonnali kifizetéseket ígér. A jó dolog az, hogy soha nem kell túl sokáig várnod arra, hogy a nyereményed utat találjon a Skrill számládra. A Skrill gyors és biztonságos pénzátutalásokat kínál, és a legtöbb online kaszinó nem számít fel további díjakat ezekért az átutalásokért. Ráadásul a Skrill gondoskodik arról, hogy személyes és pénzügyi adatai biztonságban maradjanak, miközben élvezheti az első osztályú online szórakozást. A Skrill számlájára számos banki lehetőséggel, a főbb pénznemek bármelyikének felhasználásával lehet pénzt befizetni. Emellett a Skrill 1-Tap alkalmazás használatával azonnali fizetéseket is végezhet egyenesen a mobiljáról vagy táblagépéről.

A Skrill előnyei és hátrányai

A Skrill egy előnyös fizetési mód, amely tökéletes az online kaszinójátékosok számára, mivel számos előnnyel jár, de vannak hátrányai is.

 • Skrill 1-Tap az egyszerű tranzakciókért
 • 24/7 ügyfélszolgálat
 • Rendkívül biztonságos
 • Szinte azonnali átutalások
 • Számos online kaszinóban elfogadott
 • Néhány díj
 • Néhány EU-n kívüli kaszinóban nem fogadják el

Különleges kaszinóbónuszok a Skrill használatával

Az egyik legfőbb ok, amiért sok játékos a Skrillt használja a fizetési módként, az a kaszinó bónusz promóciók és jutalmak hozzáadása. A Skrill használatával exkluzív kaszinó- és pókerkedvezményekre számíthatsz a legjobb online kaszinókban.

A Skrill saját VIP-programmal is rendelkezik, amely biztosítja, hogy alacsonyabb díjakat, éjjel-nappal elérhető támogatást és még több előnyt kapjon, amelyek növelik az online kaszinójátékok élvezetét. A Skrill ennyi kiegészítő jutalommal az egyik legjobb választássá lépett elő a legnagyobb online kaszinókban való játékhoz.

Ügyfélszolgálat a Skrillnél

A Skrill ügyfélszolgálata megtalálható az ügyfélszolgálati segédportálon. Ezen az oldalon számos kérdésére választ talál a GYIK kérdésekben, valamint a kapcsolatfelvétel módjait ezeken az eszközökön keresztül:

Email: Kapcsolatfelvételi űrlap

Telefon: +44 203 308 2520

A SKRILL FIZETÉSI RENDSZERE ÉS AZ ONLINE KASZINÓK

A Skrillnek lehet, hogy néhány évvel ezelőtt volt néhány hullámvölgye, de összességében szilárd és megbízható vállalat maradt. A Skrill az elsők között volt az Egyesült Királyságban engedélyezett e-pénztárcák között, és a mai napig szabályozott fizetési processzor. Mint ilyen, megbízható és biztonságos fizetési lehetőségnek számít.

A Skrill ráadásul extra védelmet biztosít a fizetésekhez azzal, hogy soha nem adja ki banki adatait online. Minden fizetés titkosítása PCI-DSS Level1 titkosítással történik, amely a legmagasabb szintű iparági adatbiztonsági szabványoknak felel meg. A Skrill megbízhatónak tekinthető, és biztonságos fizetési módnak számít.

A Skrill használata szerencsejátékhoz

Ha nagy és biztonságos pénzátutalások, különleges bónuszjutalmak és egy további VIP jutalomprogram az, amit keres, akkor a Skrill a fizetési lehetőség, amit érdemes megfontolni. A Skrill már hosszú ideje létezik, és sikerült megmaradnia egy jó hírű és megbízható fizetési módszernek, amelyet az iparág számos vezető online kaszinója használ.

Ez az e-pénztárca lehetővé teszi, hogy nyugodt lelkiismerettel, azonnal befizessen és kivegyen a kaszinószámlájára és a számlájáról. Tudva, hogy személyes és pénzügyi adatai biztonságban vannak, és az összegek gyorsan átutalásra kerülnek.

A Skrill engedélye és háttere

A Skrill-t 2001-ben alapították Moneybookers néven, és az Egyesült Királyságban a Financial Services Authority szabályozza. A Rapid Transfer és a Skrill Money Transfer, a Skrill fő márkanév leányvállalatai az ír központi bank által szabályozottak.

Skrill kaszinók GYIK

Keres valamit, amire nem kaptál választ? Íme néhány kérdés, amit általában kapunk.

Hogyan játszhatok igazi pénzért egy kaszinóban Skrill e-tárcával?

A Skrill az egyik első e-pénztárca fizetési mód, amelyet az online kaszinójátékosok számára elérhetővé tettek. A világ számos online kaszinójában megtalálható. Ne feledje, hogy egyes online kaszinók nem kínálnak bónuszjutalmat a Skrill befizetésekhez. A folyamat nagyon egyszerű, fentebb részletesen leírtuk.

Ingyenes a Skrill használata a szerencsejátékokhoz?

A legtöbb online kaszinó nem számít fel semmilyen díjat a Skrill-en keresztül történő befizetésekért vagy kifizetésekért. A Skrill azonban díjat számít fel Önnek a Skrill számlájára feltöltött összegekért és az arról történő minden kifizetésért.

Mely országok fogadják el a Skrillt?

A Skrillt közel 200 országban fogadják el, többek között Ausztriában, Ausztráliában, Bangladesben, Belgiumban, Cipruson, Észtországban, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Indiában, Indonéziában, Írországban, Olaszországban, Kenyában, Lettországban, Litvániában, Luxemburgban, Malajziában, Máltán, Monacóban, Nepálban, Hollandiában, Lengyelországban, a Fülöp-szigeteken, Portugáliában és az Egyesült Királyságban.

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
2.000€
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
Akár 275%-os bónusz
Üdvözlő csomag
+ 75 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
300,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Akár 25%-ot Többhetes Szelvénycsomaggal
4,3 rating
4.3
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF