PAYSAFECARD Kaszinók

Home » Fizetési Módok » PAYSAFECARD Kaszinók

PAYSAFECARD Kaszinók

A Paysafecard Online használatának előnyei

Vegyük sorra a Paysafecard kaszinókban való használatának pozitívumait.

A legjobb 5 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
2 games
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
360,000 HUF
+ 220 Ingyen Pörgetések
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
  • Biztonságos és biztonságos – nincs szükség banki adatok megadására. Ez olyan közel áll a készpénzzel való játékhoz, amennyire csak lehet az interneten.
  • Jobb költségvetési kontroll – az egyenleg ellenőrzése és az egyensúly megtartása még sosem volt ilyen egyszerű.
  • Díjmentes – az online kaszinók nem számítanak fel díjat a Paysafecard használatáért.

A Paysafecard online használatának hátrányai

Amit tudnod kell, mielőtt a Paysafecardot fizetési módként használnád:

  • Kifizetési lehetőségek hiánya – a Paysafecard használatával nem vehetsz ki pénzt a kaszinószámládról. Más módszereket kell használni.
  • Rugalmasság – Az utalvány felhasználása után az ügyfeleknek egy másik utalványt kell beszerezniük egy kiskereskedelmi üzletből.

Paysafecard kaszinók

Ha úgy döntenél, hogy valódi pénzes kaszinókban fogsz játszani, remek ötlet lehet, hogy előre fizetett kártyás fizetési móddal kontrolláld a kiadásaidat. Hogyan segíthet ebben a Paysafecard? Olvass tovább, hogy többet megtudj a Paysafecardról és annak jellemzőiről, valamint egy listát találsz több tucat olyan weboldalról, amelyek elfogadják ezt a banki módszert.

PAYSAFECARD ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A Paysafecardot 2000-ben alapították, és székhelye Bécsben, Ausztriában található. A Paysafecardot 2013-ban felvásárolta a Skrill, majd 2015-ben az Optimal Payments Groupon belül a Skrill csoport része lett. Napjainkban az Optimal Payments Group átnevezte magát, és Paysafe Group néven ismert. Mindezek között 2014 novemberében a Skrill felvásárolta az Ukash-t is, a Paysafecard egyik legnagyobb versenytársát.

A PAYSAFECARD FIZETÉSI RENDSZERE ÉS AZ ONLINE KASZINÓK

Nem csoda, hogy oly sok online kaszinó elfogadja a Paysafecardon keresztül történő fizetéseket, hiszen ez a banki szolgáltató valóban sok mindent kínál a felhasználóknak. A kényelmed érdekében az alábbiakban felsoroljuk a használatának főbb előnyeit:

Prepaid rendszer

A Paysafecard világszerte 500 000 kiskereskedőnél található meg, és a legfőbb vonzereje az, hogy segít a kiadások ellenőrzésében. A kapcsolódó befizetési eljárás segíthet megtervezni a kiadásaidat, ami előnyös, ha online szerencsejátékot játszol.

Névtelen műveletek

Sok felhasználó szeretne anonim maradni, miközben valódi pénzért játszik, és pontosan ez az egyik előnye, amit a Paysafecard kínál a felhasználóinak. Az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy megveszel egy Paysafecardot egy üzletben, és elkezdhetsz játszani, személyes adatok nélkül.

Biztonságos eljárások

Nem meglepő, hogy a Paysafecard egy biztonságos banki lehetőség. Elvégre a szó ott van a cég nevében. Használata során adataid névtelenek maradnak, és teljes mértékben te döntheted el, hogy mekkora összeget szeretnél befizetni, és mikor aktiválod azt.

Hogyan játszhatok igazi pénzért egy kaszinóban Paysafecarddal?

Ahhoz, hogy a Paysafecardot egy online kaszinóban használhasd, el kell menned egy helyi kiskereskedőhöz, és meg kell vásárolnod egy utalványt az adott összeggel, amire szükséged van.

Tippek

 

  • Az utalványokat különböző összegekben árulják, általában 10 és 100 dollár között mozognak.
  • A Paysafecardot a város különböző termináljainál töltheted fel, és erről nyugtát is kaphatsz. Minden egyes kártyautalványhoz vagy nyugtához tartozik egy egyedi PIN-kód, amelyet meg kell adnod a kiválasztott online kaszinóban, hogy folytathasd a befizetést.

PAYSAFECARD MOBILFIZETÉS ÉS APPLIKÁCIÓ

A Paysafecard saját mobilalkalmazást kínál, ahol az utalványról vagy nyugtáról leolvasott QR-kód beolvasásával kezelheted kiadásaidat. Ezután gyorsabban be tudsz jelentkezni az ujjlenyomatoddal, és még a tranzakciókat is nyomon követheted egy fiók létrehozásával. A mobilalkalmazás messze legjobb része, hogy Paysafecardot is igényelhet. Csak generáld a vonalkódot, és menj el a legközelebbi kiskereskedőhöz, hogy átvedd!

PAYSAFECARD ÚTMUTATÓ: HOGYAN LEHET PAYSAFECARD-DAL BEFIZETNI EGY KASZINÓBA?

Ahhoz, hogy Paysafecard használatával befizess egy online kaszinóban, csak válaszd ki fizetési módként az online kaszinó kapcsolódó részlegében, és add meg az utalványodon található 16 számjegyű PIN-kódot. A pénz megjelenik az egyenlegeden, és pillanatok alatt a tiéd lesz, hogy játszhass vele!

PAYSAFECARD: PÉNZFELVÉTEL A KASZINÓBÓL

Ahhoz, hogy kivehesd a nyereményedet, menj a kaszinószámlád Paysafecard szekciójába. Töltsd ki a szükséges információkat, és add meg a kivenni kívánt összeget.

Megjegyzés: A pénz megérkezése a Paysafecard számlára az online kaszinó szabályaitól függően némi időt vesz igénybe. A legtöbb online kaszinó amúgy nem támogatja a Paysafecard kifizetéseket.

PAYSAFECARD DÍJAK ÉS JUTALÉKOK

A Paysafecard esetében további díjak merülhetnek fel, amelyekről a Paysafecard díjszabásánál, valamint a vonatkozó feltételekben és feltételekben tájékozódhat.

Nincsenek extra díjak, és a tranzakciók mindig biztonságosak. Ideális, ha fontos számodra a személyes adatvédelmed, és szeretnéd, hogy banki adataidat optimálisan biztonságban tudd. Ráadásul, ha szeretnél ragaszkodni a költségvetéshez és felelősségteljes játékosként viselkedni, a Paysafecard lehet, hogy éppen a tökéletes választás, mivel nem költhetsz többet, mint amennyivel a kártyát feltöltöd, ami lehetetlenné teszi a túlköltekezést.

A LEGJOBB BÓNUSZOK PAYSAFECARD KASZINÓKHOZ

Ha bónuszokat nézzük, akkor a Paysafecard fizetési mód nem kÍnál külön előnyöket. Alapesetben a legtöbb online kaszinóban ugyanazokat a bónuszokat veheted igénybe, amelyeket akkor veszel igénybe, amikor bármelyik másik fizetési módot használod. Tehát a legtöbb esetben az üdvözlőbónuszok és a feltöltési bónuszok azok, amelyeket minden további nélkül igényelhetsz ha Paysafecard-dal fizetsz be. Mindenesetre érdemes előre ellenőrizni az egyes bónuszok felhasználási feltételeiben, hogy mely fizetési módokra érvényes az ajánlat.

A PAYSAFECARD ÜGYFÉLSZOLGÁLAT MINŐSÉGE

Mivel a Paysafecard már elég naggyá nőtte ki magát, ezért kiemelten fontos az, hogy a játékosok számára megfelelő támogatást nyújthasson. Emiatt pedig kiterjedt ügyfélszolgálatot kell kínálniuk. A Paysafecard ügyfélszolgálatát eléred csevegésen és emailben is. Ha regisztráltál az oldalon, akkor onnan is tudsz üzenetet küldeni.

Paysafecard kaszinók GYIK

Milyen előnyökkel jár a Paysafecard használata az online kaszinókban?

A Paysafecard több okból is okos választás, az első az, hogy világszerte elérhető, hiszen több mint 40 országban használják. Ez a banki módszer leegyszerűsíti az online kaszinókban történő befizetések és kifizetések folyamatát, és a legjobb az egészben, hogy nem kell megosztanod banki adataidat az általad használt kaszinókkal.

Mennyi a Paysafecard minimális befizetési összege az online kaszinókban?

Ha Paysafecardról van szó, a minimális összeg, amit online vásárolhatsz, 5 dollár, vagy 10 dollár a kiskereskedőknél. A kaszinók azonban inkább 10 dollárnyi (tehát 3500-4000 Ft) befizetést fognak kérni, tehát ennél kisebb összegű Paysafecard vouchert nem érdemes venni.

Találhatok befizetés nélküli bónuszokat a Paysafecardhoz?

Igen! Rengeteg Paysafecardhoz való befizetés nélküli kaszinó van, és néhányuk még ingyenes pörgetéseket is kínál. 

Mi történik a kártyán maradt pénzzel?

Az el nem költött pénz az utalványon marad, egészen addig, amíg a lejárati dátumot rá nem írják. Ez azt jelenti, hogy bármikor felhasználhatod később is, ha nem akarsz mindent egyszerre befizetni, feltéve, hogy nem léped túl az előre beállított időkeretet.

Használható-e a Paysafecard online kaszinókban?

Igen, a Paysafecard használható az online kaszinókban, sőt, szerencsejátékokhoz ajánlott fizetési mód, mivel így anonim maradhatsz és ellenőrizheted a kiadásaidat.

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
2.000€
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
Akár 275%-os bónusz
Üdvözlő csomag
+ 75 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
300,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Akár 25%-ot Többhetes Szelvénycsomaggal
4,3 rating
4.3
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF