5 tárcsás nyerőgépek ingyen – Ismertető a modern nyerőgépekről

Home » 5 tárcsás nyerőgépek ingyen – Ismertető a modern nyerőgépekről

5 tárcsás online játékok nyerőgépek ingyen

Abban a pillanatban, hogy belépsz bármelyik modern kaszinóba, a tekinteted valószínűleg egy élénk tömeg fogja vonzani, amely egy új 5 tárcsás nyerőgépes játék izgalmas akciója körül gyűlt össze, amely épp most jelent meg a piacon. Valójában talán nincs is népszerűbb módja manapság a szerencsejátéknak. Az intuitív videojáték-stílusú játék, amelyet a tárcsák minden egyes pörgetésével járó hatalmas jackpot lehetséges izgalma kísér, olyan szórakozási értéket kínál a játékosoknak, amely meghaladja a régebbi, technológiailag kevésbé fejlett gépek képességeit.

Az online játékok nyerőgépek ingyen elérhető változatainak történelmében szerepet játszó úttörők hozzájárulása által táplálva minden egyes újonnan bevezetett játék izgalmasabbnak tűnik, mint az előző. Ma már rengeteg nagyszerű játékkal találkozhatunk, amelyek gyönyörű, részletgazdag grafikával és magával ragadó témákkal rendelkeznek, és amelyekkel mind a földi, mind az online kaszinókban szórakoztató játszani.

5 tárcsás nyerőgépek: A hely a történelemben

Egyesek azt feltételezhetik, hogy az 5 tárcsás nyerőgépek először a jól ismert 3 tárcsás elődeik, a Liberty Bell és az Operator Bell után jelentek meg a fogadási játékok színpadán, de ennek éppen az ellenkezője igaz: a legelső, pörgő tárcsákon, megfelelő szimbólumokon és nyerővonalakon alapuló fogadási gép valójában egy 5 tárcsás gép volt.

1891-ben Sittman és Pitt kifejlesztette minden nyerőgépek nagyapját, egy pénzérmés pókergépet, amely öt forgó dobon 50 játékkártya képét ábrázolta. A játékosok bedobták az ötcentesüket, meghúzták a kart, és olyan nyereményeket gyűjtöttek, mint a sör és a szivar, ha elég szerencsések voltak ahhoz, hogy egy jó pókerlapot állítsanak fel, amikor a forgó kártyák megálltak.

Nem volt automatikus nyereménykifizető mechanizmus; nem létezett még az a technológia, amely lehetővé tette volna egy kifizetési táblázat összeállítását az 50 szimbólumból létrehozható összes lehetséges nyereménykombinációhoz. Annak érdekében, hogy a nyerőgépek technológiája fejlődjön, Charles Fey a tárcsák számát a gépén kezelhetőbb háromra csökkentette, és nem tett további erőfeszítéseket egy öt tárcsás gép kifejlesztésére. Ehelyett a 3 tárcsás nyerőgépek lettek a korai nyerőgépek korszakának királyai.

Csak idő kérdése volt: az 5 tárcsás nyerőgépek kibővítik a játékot

Ironikus, hogy éppen az az ok, amely először megakadályozta az öt tárcsás nyerőgépek fejlesztését, nagyban felelős ezeknek a gépeknek a mai népszerűségéért: A 3 tárcsás gépekkel ellentétben, amelyek korlátozott számú összkombinációval és alacsonyabb jackpot lehetőségekkel rendelkeznek, a legtöbb 5 tárcsás nyerőgép látszólag végtelen számú lehetséges nyerő kombinációval rendelkezik, és nagy, csábító jackpotokat kínál.

Charles Fey eredeti Liberty Bell nyerőgépe három mechanikus, egyenként 10 szimbólumot tartalmazó tárcsájával matematikailag mindössze 1000 szimbólumkombinációt volt képes elérni. Mivel a jackpot megütésének valószínűsége nagy, ha a lehetséges kombinációk száma kicsi, a kaszinók számára kockázatos üzlet volt, hogy nagy kifizetéseket ajánljanak a nyerő kombinációkért ezeken a gépeken. A tárcsák mérete és a rajtuk lévő szimbólumok száma végül megduplázódott, de még a több szimbólummal lehetséges körülbelül 10 000 kombináció is kevésnek számít a modern szabványok szerint. A jackpotok továbbra is kicsik maradtak; a játékosok a játékkal való egyetlen interakciója az érmék befizetése és a kar meghúzása volt. Idővel a játék kezdett unalmassá válni.

Az elektronikai korszak debütálása olyan változásokat hozott a nyerőgépiparban, amelyek megnyitották az utat a játék gyors fejlődése előtt, és hamarosan lehetővé tették az 5 tárcsás nyerőgépek széles körű elterjedését. A Bally 1964-ben mutatta be a szerencsejáték világ első elektromechanikus csodáját, a Money Honey-t. Nemcsak ez volt az első olyan 3 tárcsás gép, amely nem tisztán mechanikus volt; ez volt az első olyan nyerőgép is, amely “feneketlen” tölcsérrel rendelkezett. A Money Honey képes volt automatikusan maximum 500 érmét kifizetni egyetlen nyertesnek, és ez az újítás nagy sikert aratott a közönség körében.

Az 1980-as évekre a programozható elektronika használata a kaszinójáték-berendezésekben általánossá vált. A gyártók most már beprogramozhatták, hogy a vesztes szimbólumok gyakrabban jelenjenek meg a nyerővonalon, mint a nyerő szimbólumok, és szabályozhatták a játék esélyeit; már nem minden szimbólumot egyformán súlyoztak. Bevezették a virtuális tárcsákat, amelyekkel több millió kombináció alakítható ki. A kaszinók végre bátran kínálhattak nagy jackpotokat az alacsony téteket tevőknek, tudván, hogy az esélyek a háznak kedveznek, mivel ezek a jackpotok valószínűleg nem fognak 15 millió pörgetésenként többször betalálni

Az öttárcsás nyerőgépek jellemzői

Ha kiválasztottál egy öt tárcsás nyerőgépet, amellyel szórakozásból játszhatsz, alaposan tanulmányozd át az összes szimbólumot és nyerő kombinációt, mivel ezek fejlesztőnként változhatnak. Egyes öt tárcsás nyerőgépek például a bal tárcsával kezdenek, és csak balról jobbra számolják a kombinációkat, míg másoknál ezek kétirányúak lesznek.

Vad szimbólum

Az öt tárcsás nyerőgépek vad szimbólumai bármely más szimbólumot helyettesíthetnek. Ha egy, két vagy több vad szimbólum jelenik meg egy nyerővonalon, akkor nyerő kombinációkat alkotnak, és a vad szimbólum egy esetleges veszteséget azonnali nyereménnyé változtat.

Bónusz körök

Az öt tárcsás nyerőgépekben a bónuszjátékok véletlenszerűen jelennek meg a játék során. Ezek sajátos “minijátékok”, amelyek a főjátékon belül zajlanak. Mondhatni, hogy ez egy játék a játékban. Gyakran ezek a minijátékok sokkal könnyebbek, mint a főjáték. Ezt a fejlesztők kifejezetten a játékosok érdekében teszik.

Progresszív jackpot

A progresszív jackpot az öt tárcsás nyerőgépekben egy olyan jackpot, amely a játékban minden egyes tét során növekszik, amíg meg nem állapítják a nyertest. Számos online nyerőgép rendelkezik progresszív jackpottal. Amint a nyertes kiderül, a jackpot összege nullára áll vissza, és nulláról újra növekszik.

5 tárcsás nyerőgépek ingyen és valódi pénzért

Még ha csak szórakozásból is érdekel a nyerőgépes játék, amelyet otthon vagy útközben is játszhatsz letöltés és regisztráció nélkül, egy nap talán megváltoztatod kezdeti gondolkodásmódod, és szerencsét próbálsz a valódi pénzért való játékban.

Az összes modern, 5 tárcsás online nyerőgép valódi pénzért kínálja a játékot. Kiválaszthatsz egyet az 5 tárcsás nyerőgépek közül azok közül, amelyekret már mi is bemutattunk, vagy bármelyiket a weboldalon található listából. Ellenőrizd, hogy a játék elérhető-e Magyarország területén. Arra is figyelj, hogy le kell-e töltened hozzá egy szoftvert, vagy közvetlenül a böngésződben játszhatsz. Ezután regisztrálnod kell a kaszinóban. Add meg a szükséges információkat magadróll, valamint a fizetési adataid majd az első befizetésnél. Ezt követően kezdj el játszani a játékkal. Mielőtt elkezdenél egy 5 tárcsás online nyerőgépet valódi pénzért játszani, azt tanácsoljuk, hogy állítsd be a játékra szánt költségvetést, hogy ne költs túl sokat.

5 TÁRCSÁS NYERŐGÉPEK VS. 3 TÁRCSÁS NYERŐGÉPEK

A három és öt tárcsás online nyerőgépek közötti fő különbségek nyilvánvalónak tűnhetnek, de ha még mindig nem tudsz dönteni, akkor térjünk ki rájuk részletesebben.

5 tárcsás nyerőgépek

 • Modern design, a legmagasabb szintű grafika és hanghatások.
 • Rengeteg játék különböző témákban, az online játékoktól kezdve a tévésorozatokon át az űrlényekig és a hollywoodi sztárokig.
 • Sok videó nyerőgép rövid animációval kezdődik, egyfajta ismerkedés a szerencsejátékosnak egy új játékkal.
 • Nagyszámú nyerő kombinációt kínálnak a tárcsák nagyobb száma miatt.
 • Sok funkcióval rendelkeznek, ami több időt és erőfeszítést igényel a játék elsajátítása során.
 • Nehéz lehet megérteni, különösen a kezdő játékosok számára.

Háromtárcsás nyerőgépek

 • Egyszerű kialakítás és grafika.
 • Ennek a kategóriának a tematikus alapja a gyümölcsös nyerőgépek, 777-es nyerőgépek, Vegas stílusú nyerőgépek.
 • Korlátozott számú nyerő kombinációval rendelkeznek.
 • Kevésbé funkcionális a játékmenet szempontjából.
 • Könnyen érthető a kezdők és a tapasztalt játékosok számára egyaránt.

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
2.000€
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
Akár 275%-os bónusz
Üdvözlő csomag
+ 75 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
300,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Akár 25%-ot Többhetes Szelvénycsomaggal
4,3 rating
4.3
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF