Maestro

Home » Fizetési Módok » Maestro

Maestro kaszinók

Lehet, hogy a Visa és a Mastercard az elsődleges hitel- és betéti kártyák az online kaszinó befizetésekhez, de mellettük egy másik kártya is várakozik – a Maestro. Ez kizárólag a Mastercardon keresztül kínált betéti kártyaszolgáltatásként működik.

A legjobb 5 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
2 games
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
360,000 HUF
+ 220 Ingyen Pörgetések
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0

Általános információk

Azonban nem annyi online kaszinó támogatja a Maestro-t, mint a Mastercardot. 1991-ben indult, és mára sokkal ismertebbé vált, mint a különböző más fizetési módok. Ez elsősorban a Mastercarddal való kapcsolatának köszönhető. Mint említettük, számos online kaszinóban használhatóvá vált, bár ezek közül nem olyan könnyű tisztességes és minőségi kaszinókat találni, mint gondolnánk. Itt jövünk azonban mi a képbe, hiszen összegyűjtöttük neked a legjobb Maestro kaszinók gyűjteményét. A Mastercard tulajdonában lévő Maestro betéti és prepaid kártyákat 1991-ben vezették be. A betéti kártyák a társult bankoktól szerezhetők be, és a kártyabirtokos folyószámlájához kapcsolódnak.

Részletek a Maestro fizetési rendszerről

Az előre fizetett kártyák működtetéséhez azonban nem szükséges semmiféle számla. A Mastercard hálózata természetesen az egész világon elterjedt, és ezt a hálózatot használja a Maestro is. Európában azonban továbbra is sokkal népszerűbb fizetési módként, mint bárhol máshol. 2002-ben egy másik, a Mastercard égisze alatt működő kártyamárka, a Switch nevű, a Maestro-val egyesült. Ezzel sikerült a két ügyfélkört egybeolvasztani, bár ez az Egyesült Királyságban csak 2011-ben vált teljesen elfogadottá. Sajnos az elmúlt évtizedben csökkent a Maestro-kártyák száma az Egyesült Királyságban, bár az európai kontinensen továbbra is népszerűbb. Ennek oka lehet, hogy a Royal Bank of Scotland márkái – amelyekből több is van – 2015-ben mind átálltak a Visa kártyára. Ezért az Egyesült Királyságban már csak néhány független bank kínál Maestro-kártyákat. Ettől függetlenül, mivel Európában még mindig jobban működik, számos online kaszinó van, amely ezt a piacot szolgálja ki. Tehát, bár lehet, hogy már nem olyan népszerű, mint egykor volt, még mindig sok szerencsejátékos kedveli az online játéktevékenységek során.

MAESTRO Útmutató: Hogyan lehet Maestro-val befizetni egy online kaszinóban?

Annak ellenére, hogy a Maestro tranzakciók általában véve visszaszorultak az utóbbi időben, ez nem jelenti azt, hogy az online kaszinókban használhatatlanná váltak. Még mindig vannak bizonyos okok, amelyek miatt előnyös lehet a kaszinójátékok során történő felhasználásuk. Vessünk tehát egy pillantást a Maestro bankkártyák használata mögötti előnyökre és hátrányokra:

Hogyan játszunk egy online kaszinóban igazi pénzben Maestro bankkártyát használva?

A Maestro kártya használata a kiválasztott online kaszinóban egyszerű folyamat. Valójában semmiben sem különbözik más hitel- vagy betéti kártyák használatától. Ez elég szerencsés, mert sokan használnak ilyen kártyákat online vásárlásra és hasonlókra nap mint nap. Így az, hogy ilyen módon tudunk befizetni egy online kaszinóban, még jobbá teszi a dolgokat. Ráadásul, mivel ez azonnali, a tranzakció befejezése után azonnal felhasználhatja a jáékos a pénzt. Ahhoz, hogy folytassa a befizetést, a játékosnak egyszerűen követnie kell az alábbi lépéseket, miután megtalálta a Maestro kaszinót:

  1. Lépjen be a pénztárba, és válassza a Maestro-t, mint az Ön által preferált fizetési módot.
  2. Adja meg a befizetni kívánt összeget, majd folytassa.
  3. Töltse ki a kártyaszámot, a lejárati dátumot, a CCV2 kódot és egyéb információkat a kérésnek megfelelően.
  4. Fejezze be a tranzakciót, és kezdjen el játszani a játékokkal.

DÍJAK ÉS JÁRULÉKOK

A legtöbb jó hírű online kaszinó nem számít fel díjat felhasználóinak a Maestro kártya fizetési módként való használatáért. Ennek ellenére egyes bankintézetek, amelyek maguk biztosítják a kártyákat, díjakat érvényesíthetnek ügyfeleik tranzakcióira. Tehát vagy a pénzintézeténél és/vagy a kaszinónál, ahol játszik, ellenőrizheti, hogy felszámítanak-e bármilyen díjat a Maestro-tranzakciók után.

BE- ÉS KIFIZETÉSI IDŐK

Nem minden online kaszinó biztosítja a Maestro-t, mint lehetséges kifizetési módot, ezért készüljön fel arra, hogy alternatív lehetőséget kell választania, ha ezt használta befizetésre. A Maestro-n keresztüli pénzfelvételek általában ugyanannyi időt vesznek igénybe, mint a normál kártyás tranzakciók, így általában három és öt munkanap közötti időt kell várnia, mire megkapja a pénzét.

A Maestro előnyei és hátrányai

Nézzük meg ezeknek a kaszinóknak néhány előnyét.

  • Nincs tranzakciós díj
  • Előre fizetett kártyás lehetőségek
  • Lassabb kifizetések

Hátrányok:

  • Kifizetésre általában nem használhatók
  • Hosszadalmas lehet igényelni

Különleges kaszinóbónuszok a Maestro használatával

Az online kaszinók gyakran kínálnak speciális promóciós ajánlatokat a játékosoknak, bár ezek nem kifejezetten a Maestro-felhasználóknak szólnak. Ehelyett mindenkihez szólnak, és ezek gyakran elérhetőek az újonnan érkezőknek a kaszinó üdvözlő ajánlatok formájában, valamint a rendszeres játékosoknak folyamatos jutalmak formájában.

ÜGYFÉLTÁMOGATÁSI RENDSZER MINŐSÉGE

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a Maestro kártyával kapcsolatban, kapcsolatba léphet a Mastercard ügyfélszolgálatával, és ők segíteni fognak Önnek. A Maestro több okból is népszerű fizetési mód. Az égbe törő hírneve azt jelenti, hogy a kereskedők világszerte elfogadják fizetőeszközként. Lehet, hogy Ön a világ egy távoli sarkában van, de valószínű, hogy bármelyik kisvárosban talál egy Maestro fizetési lehetőséget.

Mint minden Mastercard márka, a Maestro is szigorú biztonsági protokollokat követ. A felhasználók zéró felelősségvédelemben részesülnek, ami azt jelenti, hogy visszatérítést kap, ha valaki csalárd módon pénzt vesz le a számlájáról. Mindenképpen ellenőrizze azonban a szerződési feltételeket, ha prepaid kártyával rendelkezik, mivel ezek gyakran nem jogosultak erre. További biztonsági mechanizmusok közé tartozik a fizetés titkosítása és a tokenizáció (amikor a kártyaadatokat egy egyedi token helyettesíti a kereskedő adatbázisában), ami nagyon megnehezíti, hogy valaki feltörje a kártyáját.

Egy másik nagy pozitívum a kártya tranzakciós sebessége: elektronikus jellegéből adódóan számolnia kell azzal, hogy a fizetés azonnal megtörténik: bár ez az online fizetési módok között ez egyre inkább standard szolgáltatássá válik.

Megjegyzés: Csak azt költheti el, ami a számláján van, a Maestro csak betéti és előre fizetett formában létezik, ami jó hír azoknak, akik ellenőrizni szeretnék kiadásaikat. Ez azt is jelenti, hogy nem kell kamatot és hitelkártyadíjat fizetnie, amelyek gyorsan felhalmozódhatnak. Ami a negatívumokat illeti, a Maestro-kártya megszerzése időigényes folyamat lehet. A Mastercard hitelképesség-ellenőrzést végezhet, és néha több napba telik, amíg a kártya postán megérkezik. Ez frusztráló lehet azok számára, akik azonnal szeretnék használni a szolgáltatást, és számos olyan digitális fizetési mód létezik, amely könnyebb hozzáférést kínál.

Összegezve

Összességében nézve a Maestro ma már tényleg eléggé visszaszorulóban van, és emiatt nem is annyira elterjedt, mint mondjuk 10 éve volt. Ehhez képest azonban még a legújabb kaszinók is elfogadják, hiszen végtére is a cél az, hogy a játékos be tudjon fizetni, és ezzel a befizetésével előnyökre tegyen szert. A Maestro fizetési mód esetében arról beszélhetünk, hogy a kártyával sok helyen lehet még fizetéseket kezdeményezni, de ha biztosra karunk menni, akkor elsősorban a Visa és a MasterCard az a két kártyatípus, amivel bárhol garantáltan fizethetünk.

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
2.000€
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
Akár 275%-os bónusz
Üdvözlő csomag
+ 75 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
300,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Akár 25%-ot Többhetes Szelvénycsomaggal
4,3 rating
4.3
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF