VISA

A VISA KASZINÓK

A “VISA” és a “kártyás fizetés” szavak úgy járnak együtt, mint a “kaszinó” és a “szerencsejáték”: két olyan szorosan összefüggő dolog, hogy szinte szinonimák. Ez azért van így, mert a VISA termékekkel naponta több százmilliárd tranzakciót bonyolítanak le világszerte. Mivel Ön valószínűleg azért van itt, hogy olyan online kaszinót találjon, amely elfogadja a VISA fizetéseket, ezen az oldalon megmutatjuk, hogyan találhatja meg a legjobbakat az értékeléseink és szűrőink segítségével. Emellett többet olvashat a VISA Inc. vállalatról, a VISA online használatának előnyeiről és hátrányairól, valamint arról is, hogyan használhatja a bónuszokat a visa casino oldalakon.

A legjobb 5 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
2 games
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
360,000 HUF
+ 220 Ingyen Pörgetések
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A VISA hihetetlen globális sikerének fő oka, hogy egy fontos dologban különbözik a riválisaitól. Ahelyett, hogy közvetlenül a fogyasztóknak bocsátanának ki kártyákat, a vezető pénzintézeteknek nyújtanak VISA márkájú termékeket – így hatalmas ügyfélhálózathoz férnek hozzá. Ez egy egyszerű, mégis hatékony stratégia, amely már több mint fél évszázada működik. A vállalat egyre bővülő hálózata miatt a kaliforniai bázis mellett több kontinensen is létesítettek központokat. Szinte minden VISA-tranzakciót a négy adatközpont egyikén keresztül dolgoznak fel; Virginia, Colorado, London és Szingapúr. Ezek a létesítmények fokozottan védettek a bűnözés, a terrorizmus és a természeti katasztrófák ellen; egymástól függetlenül képesek működni; és másodpercenként több milliárd számítást képesek kezelni.

A VISA előnyei és hátrányai

A VISA használatának egyik nagy előnye, hogy mennyire széles körben elfogadott. Bármerre is jár a világban, nagy valószínűséggel találkozik egy VISA terminállal, így a kártyáik birtoklása általában azt jelenti, hogy gond nélkül fizethet.

Ugyanez elmondható az online kaszinókról is. A kaszinóoldalak túlnyomó többsége elfogadja a VISA-t fizetési módként, így a felhasználók bejelentkezhetnek a kívánt kaszinóba, gyorsan és egyszerűen befizethetnek, és percek alatt játszhatnak kedvenc játékaikkal.

A VISA biztonsági intézkedései is a világ legjobbjai közé tartoznak. A “Verified by Visa” talán a legismertebb biztonsági ellenőrzés az online fizetéseknél. További jellemzői közé tartozik a tokenizáció (a kártyaadatok egyedi felhasználói tokennel való helyettesítése), a fejlett EMV chiptechnológia és a biometrikus eszközök, például az arc- és ujjlenyomat-felismerés. Még prediktív elemzések is léteznek, amelyek a szokatlan kártyaműveletek kiszűrésével jelzik, ha valószínűsíthető a csalás. A felhasználókkal azonnal felveszik a kapcsolatot, ha ezek bekövetkeznek.

A VISA-felhasználók másik előnye a jutalmazási rendszer, amely egyes hitel- és betéti kártyáin elérhető. Ezek a kártyatípustól függően változnak, és általában pontrendszerrel működnek. Az előnyök közé tartoznak a regisztrációs bónuszok és az utazási, étkezési és vásárlási kedvezmények; de néha a felhasználóknak igazolniuk kell jövedelmi adataikat és hiteltörténetüket ahhoz, hogy jogosultak legyenek.

Hogyan játszhatok igazi pénzért egy kaszinóban Visa kártyával?

A VISA használata rendkívül biztonságos módja az online kaszinókban történő befizetésnek, legyen szó akár hitel-, betéti- vagy Electron-kártyájukról. Megjegyzés: Ezek között kisebb különbségek lehetnek; az Electron kártyák például nem rendelkeznek folyószámlahitel-kerettel, így csak annyit fizethet be, amennyi a folyószámláján van. A pénz befizetéséhez azonban mindegyik nagyjából ugyanazt a folyamatot követi.

Először is regisztrálnia kell a kiválasztott kaszinóban, ha még nem rendelkezik számlával. Miután ezt megtette, menjen a kaszinó pénztár részlegébe, ahol kiválaszthatja a VISA fizetési módot. Ezután már csak annyit kell tennie, hogy megadja a VISA adatait – a kártyaszámot, a lejárati dátumot, a CVV-t (biztonsági kódot) és a nevét -, valamint a befizetés összegét. A VISA befizetéseknek azonnal meg kell jelenniük a számládon, mint a legtöbb nagy szolgáltatónál.

A VISA FIZETÉS RENDSZER ÉS AZ ONLINE KASZINÓK

Ha Ön VISA hitelkártyát használ, akkor az egyik dolog, amire figyelnie kell, hogy az Ön országa engedélyezi-e a hitelkártyák használatát az online kaszinókban. Az Egyesült Királyság és Svédország egyike azon országoknak, amelyek nem teszik ezt lehetővé, így az onnan származó felhasználók nem tudják majd használni hitelkártyájukat az online kaszinókban. Megjegyzés: Még ha az Ön országa engedélyezi is a hitelkártyák használatát az online kaszinókban, mindig biztonságosabb, ha a saját számláján lévő pénzt használja, mint a bankét; azaz a hitelkeretét. A visa szerencsejáték aranyszabálya, hogy csak olyan pénzzel fogadj, amit megengedhetsz magadnak, hogy elveszíts, és ez általában nem így van, ha kölcsön kell venned. További részletekért olvassa el a biztonságos szerencsejátékkal kapcsolatos útmutatónkat.

Azoknál a kaszinóknál, amelyek lehetővé teszik a VISA-kártyára történő kifizetést, a folyamat nagyon hasonló a befizetéshez, csak hosszabb ideig tarthat, amíg a pénz megérkezik a számlájára, és a kifizetés díjköteles lehet: ezt ismét a kaszinóval kell egyeztetni a kifizetés előtt.

VISA kaszinó bónuszok

Egy utolsó megjegyzés. Kaszinójátékosként valószínűleg tudni szeretné, hogyan találja meg a VISA kaszinók által kínált legjobb bónuszokat. A befizetés nélküli bónuszok például nagyszerű módja annak, hogy kipróbáljuk párat a visa játékok közül. Ehhez menjünk a kaszinóbónuszok listájára, és a fizetési mód szűrőnél be kell jelölni a “VISA” négyzetet. Ezáltal megkapja az alkalmas visa online kaszinó bónuszok teljes listáját.

Ezt tovább finomíthatod, ha a “Bónusz típusa” szűrőben kiválasztod a kívánt bónusz típusát. A befizetési (üdvözlő) bónuszok esetében válassza a ‘Befizetési bónusz’ opciót, hogy a megfelelő kaszinókhoz jusson. Alternatívaként a befizetési bónuszok listájára is léphetsz, és ott bejelölheted a ‘VISA’ négyzetet.

 

VISA BEFIZETÉSI ÉS KIFIZETÉSI IDŐK

Akár Visa, MasterCard, Maestro vagy bármilyen más hitelkártyát használ az online kaszinó visa befizetés esetében is a folyamat többé-kevésbé ugyanaz. Először is meg kell győződnie arról, hogy olyan banknál van hitelkártya, amely engedélyezi az online szerencsejátékokat, és hogy a preferált online kaszinó kínálja ezt a fizetési módot a régióban.

VISA ÚTMUTATÓ: HOGYAN LEHET VISA-VAL BEFIZETNI EGY KASZINÓBA?

  1. lépés: Menjen az Ön által preferált kaszinó pénztár részlegébe, és válassza ki a kaszinó visa befizetés lehetőséget;
  2. lépés: Adja meg a megfelelő kártyaadatokat;
  3. lépés: Ellenőrizze az összeget, és hagyja jóvá a fizetést.

A fenti folyamatot követően az összeg általában szinte azonnal megjelenik a kaszinó számláján.

VISA DÍJAK ÉS JUTALÉKOK

Bár általában nem számítanak fel semmilyen díjat a hitelkártyák használatáért, egyes online kaszinók egy kis százalékot (2-3% között) felszámíthatnak feldolgozási díjként. Ezt a kaszinó fizetési szekciójában jelzik. Győződjön meg róla, hogy a bankjánál ellenőrizze a szerencsejáték tranzakciós díjakat és kamatdíjakat. A valutaváltás esetén is felszámításra kerül, ez a díj általában körülbelül ugyanannyi, függetlenül attól, hogy melyik hitelkártya-társaságot választja.

VISA: PÉNZFELVÉTEL A KASZINÓBÓL

A Visa, Visa Electron és MasterCard kártyával felvett pénzek átutalása a bankszámlájára körülbelül 4-6 munkanapot vesz igénybe. Fontos megjegyezni, hogy a Maestro kártyát nem használhatja a kaszinó számlájáról történő pénzfelvételhez.

A VISA ÜGYFÉLSZOLGÁLAT MINŐSÉGE

A Visa kiterjedt ügyfélszolgálati hálózattal rendelkezik, és arra is van lehetőség, hogy a kaszinó vagy a bank segítségét kérjük.

VISA MOBILFIZETÉS ÉS MOBILAPPLIKÁCIÓ

A Visa használható akár virtuális kártyaként is, nem feltétenül kell hozzá bankszámla vagy hitelszámla.

Content Protection by DMCA.com

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
40,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
235,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 600,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb: 875,000 Ft + 500 ingyenes pörgetés
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
4,5 rating
Bónusz legfeljebb:
110,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
€600
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100%
4,3 rating
Bónusz legfeljebb:
105,000Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF