Home » Lucky Lady’s Charm Deluxe

Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 nyerőgép értékelése

Tarts velünk, és nézd meg újra a Novomatic klasszikusát a Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 – a Lucky Lady’s Charm felújított változoata- nyerőgép áttekintésében. A tapasztalt európai fejlesztő újdonsága, a Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 az eredeti játék minden ismerős funkcióját átveszi, és egy 21. századi pörgést ad neki. Új, 100 nyerővonalas struktúrával és két különálló tárcsasorral érkezik. A szimbólumok szuperhalmozottak, és egy jó kis ingyenes pörgetésekkel járó bónuszt is nyerhetsz. Ha szeretted a Novomatic Lucky Lady’s Charm játékát, akkor az új Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 nyerőgép ideális lehet számodra. Utazzunk el még egyszer a Smaragd-szigetre, hátha a szerencsehozó négylevelű lóhere leesik nekünk.

A Novomatic online nyerőgép klasszikusának felelevenítése

A Lucky Lady’s Charm még 2006-ban jelent meg a Novomatic Novo Line szárazföldi nyerőgépek sorozatának részeként. A játék deluxe változata még ma is népszerű a kaszinólátogatók körében Európa-szerte. A klasszikus online kaszinó nyerőgépet még mindig megtalálhatod néhány remek online kaszinó oldalon.

Eltartott egy ideig, amíg a Novomatic frissítette ezt a klasszikus játékot, de a várakozás megérte. A Lucky Lady’s Charm Deluxe slot cím ugyanazokkal a szimbólumokkal és hanghatásokkal rendelkezik, mint az eredeti játék. De ha egy kicsit közelebbről megnézed, sokkal több nyerővonalat és sokkal több akciót fogsz látni.

A Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 online nyerőgép egy varázslatos kelta földön játszódik, amelyet egy gyönyörű nő népesít be, aki vonzza a játékosokat. A tárcsákat a szerencse szimbólumai töltik meg, mint például az ezüst patkók, szerencsehozó nyúllábak és négylevelű lóherék.

A Lucky Lady’s Charm Deluxe slot értékelésünkben úgy találtuk, hogy a játék jól működik asztali és mobil platformokon egyaránt. Egy hagyományos webböngészőn keresztül játszhatsz, letöltés nélkül.

Játsszon 100 nyerővonallal két tárcsán a Lucky Lady’s Charmban

Az eredeti Lucky Lady’s Charm játék egy egyszerű 5 tárcsás nyerőgép volt 10 nyerővonallal. Az új Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 nyerőgépes játék feldobta az akciót 100 lehetséges nyerővonallal. A teljes tét 0,20 és 40,00 érme között mozog.

A nyerőgépet két tárcsasoron játsszák. Az első szett 4×5-ös elrendezésű, a második szett pedig 12×5-ös. A két tárcsakészlet egymástól függetlenül forog, de a 100 nyerővonal nagy része a második tárcsakészleten jelenik meg.

Figyelj oda a magasan fizető szimbólumokra

A nyerőgép első funkciója a szóban forgó hölgy szimbóluma. A hölgy vad szimbólumként működik, és segít a nyerő kombinációk létrehozásában. Ezt úgy teszi, hogy a scatter kivételével minden más szimbólumot helyettesít a tárcsákon. A Novomatic azonban jobban tudja, hogy nem csak egy hagyományos vad szimbólumot épít be a játékokba, így ebben a nyerőgépben a vad szimbólum a nyereményt is megduplázza, amikor egy nyeremény részét képezi. Ha pedig sikerül kizárólag öt vad szimbólumból álló nyereményt kialakítanod, akkor a téted 900-szorosát kapod érte!

Ha már játszottál a Lucky Lady’s Charm Deluxe játékkal a legjobb Novomatic kaszinókban, akkor felismered az új játék szimbólumait. A Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 nyerőgépben a 10, J, Q és K királyi szimbólumok 0,1x és 1x között fizetnek a tétednek, ha háromtól ötig egyforma szimbólumot kapsz. Az A szimbólum és a patkó 0,1x és 1,5x közötti tétet fizet. A négylevelű lóhere és az aranyérme a tét 2x-es főnyereményt fizet.

 

A második tárcsasoron nagy halmozott szimbólumokra figyeljen. A nyúlláb és a katicabogár szimbólumok akár 4x, illetve 5x tétet is fizethetnek.

De a Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 tesztelő csapatának kedvenc szimbóluma maga a hölgy volt. Ő joker szimbólumként működik, és a világító gömb scatter kivételével minden más szimbólumot helyettesít. Ha az 1-es tárcsán egy halom joker szimbólumot kapsz, a halmozott joker szimbólumok megismétlődnek a 2-es tárcsán. Ez hatalmas, az egész 12 sorra kiterjedő jokerek halmokat eredményezhet, ami aztán epikus nyereményket hozhat.

Élvezd a szerencsés ingyenes pörgetéseket három scatterrel

A Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 nyerőgép tesztünk másik fénypontja a lila gömb scatter volt. Három vagy több scatter szimbólum látható mindkét tárcsasoron, ami kiváltja a bónuszt. A scatterek csak az 1., 3. és 5. tárcsán jelennek meg mindkét tárcsasoron.

Ez egy potenciálisan jövedelmező ingyenes pörgetések bónusz funkció. A tárcsákon három scattert elhelyezve 8 ingyenes pörgetést nyerhetsz. Négy scatterrel 12 ingyenes pörgetést, öt scatterrel vagy annál többel pedig 20 ingyenes játékot nyerhetsz. Emellett 3, 4 vagy 5 vagy annál több scatter eltalálásáért 2x, 5x és 20x a teljes tétednek megfelelő készpénzt nyerhetsz.

Ezenkívül az 1-es tárcsasorozaton lévő bármelyik vad szimbólum stacked wild szimbólummá alakul át mindkét tárcsasorozaton. A Lucky Lady’s Deluxe 10 online nyerőgépet értékelő szakértőnk szerint a vadak elég nagylelkűek. De az újratriggerelt pörgetések különösen jövedelmezőek voltak. Sikerült 16 ingyenes játékot nyernünk, ami a tétünk 70-szeresét hozta vissza.

Ennek ellenére a Lucky Ladys Charm Deluxe 10 online nyerőgépet még mindig nagyon változékonynak találtuk. Előfordulhat, hogy tucatnyi pörgetésen is túljutsz anélkül, hogy érdemi nyereményt érnél el.

Nyerj nagyokat ezzel a Lucky Ladyvel még ma!

A Novomatic határozottan a kolosszális tárcsák világába lépett be legújabb ingyenes nyerőgép-kiadásával. A Lucky Lady’s Deluxe online nyerőgép tele van magas variációs akcióval, de az ingyenes pörgetések bónuszával mégis jól jártunk.

Ha kitartasz néhány tucat pörgetésig, akkor néhány stacked wildot vagy az ingyenes pörgetések funkciót is eltalálhatod, és learathatod a nyereményt. Ami a legjobban tetszett nekünk, hogy a Novomatic nem hagyta el a Luck Lady’s Charm eredeti hanghatásait és zenéjét. Ezek a játék ikonikus részét képezik, ezért jó látni, hogy megtartották őket.

A Lucky Lady’s Deluxe ingyen  játszható a legjobb minősítésű online kaszinóinkban. Próbáld ki még ma, és nézd meg, hogyan viszonyul az eredeti klasszikushoz. Az oldalon található linken keresztül pedig ki is próbálhatod.

lucky ladys charm

Lucky Lady’s Charm Deluxe – Végeredmény

Bár teljesen igaz, hogy ez a klasszikus szárazföldi kaszinójáték nem fog díjat nyerni az innovatív hangok működéséért, mégis elég szórakoztató az általános témája és a grafikája miatt. Annak ellenére, hogy meglehetősen nőies vonzerővel bír, biztos lehetsz benne, hogy bárki, aki hozzáfér ehhez a játékhoz, az elejétől a végéig izgalmasnak fogja találni. A szokásos videónyerőgépes elrendezés az állítható nyerővonalakkal kombinálva egy dolog, de az ingyenes pörgetések funkcióban vonalanként a téted 9000-szeresét is megnyerheted. Mindehhez persze hozzáadódik az ingyenes pörgetési kör, amely minden nyereményedet 3x-os szorzóval növeli meg. Ráadásul mivel a vad szimbólum magasabb szinten működik, minthogy csak helyettesíti a többi ikont, a Lucky Lady’s Deluxe sok mindent tud.