Home » Neon54
ELŐNYÖK
- Jutalmazó üdvözlő bónuszok és állandó promóciók
- Gyors és biztonságos tranzakciók
- Magyar ügyfélszolgálati ügynökök

Neon54 kaszinó promóciós kód: 2023

Merüljön el az online kaszinók, vagyis a Neon54 elbűvölő világában. Ez a kaszinó honlap nemrég indult el Magyarországon, és máris nagy rajongótáborra tett szert. Annak ellenére, hogy új a piacon, a Neon54 már az első naptól kezdve számos sikert aratott. 2021-ben hozták létre, és hivatalosan Curacao játékengedéllyel rendelkezik, amely lehetővé teszi a biztonságos üzemeltetését Magyarországon.

Maradjon velünk, így megtudhat mindent az online kaszinóról, a promóciós kódjáról, és a rendelkezésére álló promóciós ajánlatokról.

Válasszon Neon54 promóciós kódot 2023-ben

 

Mielőtt regisztrál a Neon54 oldalon, feltétlenül tekintse át a lehetséges promóciókat, amelyek külömböző előnyöket biztosítanak Önnek. Az összes elérhető ajánlatot ”Promóciók” fülre kattintva találja meg.

 

Melyik promóciós kódot használhatja Neon54 kaszinó 2023-ben? Regisztrációt követően öt különböző üdvözlő bónuszt vehet igénybe. Ezeket különböző karakterekhez kötődnek, amelyeket a Neon54-en való regisztrációkor kell kiválasztania.

 

Amennyiben 2023-ben a Neon54 oldalon kíván játéktevékenységet folytatni, használja fel promóciós kódjaikat, és szerezzen némi extra pénzt a játékegyenlegére. A kódok jóvoltából meghosszabbíthatja a játékidőt, növelheti a nyerési esélyeit, és extra élményekkel gazdagodhat!

 

Gyors tranzakciók a Neon54 oldalon

 

Miután sikeresen regisztrált a Neon54 oldalon, töltse fel egyenlegét, hogy elkezdhessen játszani a kaszinójátékokkal. A weboldal által ajánlott számtalan fizetési mód közül még a legválogatósabb játékos is megtalálja a megfelelőt! Tartózkodási helyének függvényében is a választás Ön kezében van!

 

 

A tranzakciókat a következő fizetési módok alkalmazásával lehet végrehajtani:

 

A Neon54 honlapon eszközölhető befizetés minimális összege 3 000 forint, míg a maximális összege 5 000 forint. A tranzakciók lebonyolítása díjmentes, ami azt jelenti, hogy a nyereményei teljes összegét felveheti.

 

A befizetések feldolgozási ideje azonnali, míg a kifizetések akár 72 munkaórát is igénybe vehetnek. A fizetési mód kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy csak a kezdeti befizetésnél Ön által kiválasztott kifizetési mód használható.

 

Abban az esetben, ha a számlájára történő befizetés vagy kifizetés nehézségekbe ütközik, bármikor kapcsolatba léphet a Neon54 ügyfélszolgálatának munkatársaival, akik azonnal segítséget nyújtanak Önnek az adott probléma gyors megoldásában.

 

Szerezz egy Neon54 bónusz kódot vagy egy kaszinó bónuszt

A Neon54 által felkínált bónuszok extra ösztönzést és bátorítást biztosítanak ahhoz, hogy a játékosok könnyebben lépjenek be az online kaszinójátékok világába, és nagy nyereményeket szerezzenek. Rengeteg bónuszajánlat közül választhat, de kezdjük először az üdvözlő ajánlatokkal, hiszen minden játékos ezt a típusú bónuszt igényelheti a szerencsejáték-kaland elején.

Annak függvényében, hogy a játékos melyik karaktert választja, a következő jutalmakban részesülhet:

 • Kriss: Akár 30 000 forint 3 bónuszban
 • SpoonDog: 10% Cashback akár 60 000 forintig
 • MiraDona: 100% bónusz akár 150 000 forintig és 100 ingyen pörgetés.
 • Craft Pank: 300 forintos befizetés = 1 ingyen pörgetés.
 • David Bowle: 50% bónusz akár 300 000 forintig

Azonban nem ez a lényeg! Az üdvözlő bónuszokon kívül az ügyfelek számos más promóciós ajánlatból is profitálhatnak. Ilyenek a Heti (50 ingyen pörgetés), a Hétvégi Reload bónuszok (50% akár 220 000 forintos bónusz és 50 ingyen pörgetés), a 15% Heti kaszinó cashback és a 25% élő kaszinó cashback. Alapvetően ezek a bónuszok mindegyike tekintetében a feltételek azonosak, de igénybe vételük előtt mindenképpen érdemes mindegyiket külön-külön ellenőrizni, hogy ne érjen semmilyen meglepetés. Emellett a honlap egy remek hűségprogramot is működtet minden olyan ügyfél számára, aki rendszeresen játszik a Neon54-nél és elkötelezettségét mutatja a honlap iránt.

Online kaszinó szerencsejátékok és szoftverszolgáltatók a Neon54 honlapján

A Neon54 játékgyűjteménye minden szempontból megfelel a kaszinó elvárásainak. A játékok mindegyike különböző kategóriákba van csoportosítva, ami lehetővé teszi a zökkenőmentes böngészést és a keresett játék problémamentes megtalálását. Ezen kategóriák a következők:

 • Legjobb játékok: Book of the Fallen, Reactoonz 2, Magestic King, stb.
 • Új játékok: Wolf Fang, Tombstone R.I.P, Gods of Kemet, stb.
 • Népszerű játékok: Primal Hunt, Book of Demi Gods III, African Rampage, stb.
 • Nyerőgépes játékok: Bigger Bass Bonanza, Book of Rampage, Money Train 2, stb.
 • Élő Kaszinójátékok: Crazy Time, Lighting Roulette, Sweet Bonanza Candyland, stb.
 • Asztali játékok: Mega Ball, Real Roulette, Dragon Tiger, Top Card, stb.
 • Jackpotos játékok: Divine Fortune, 40 Super Hot, Temple of Wealth, Diamond Wild, stb.
 • Összes játék

Ezenkívül a játékgyártók neve alapján is böngészhetsz a játékok között, ami további előnyt jelent, ha esetleg egy bizonyos stúdió kiadásai ismerősek a játékosok számára. A Neon54-nél elérhető neves szolgáltatók közé tartozik többek között a Netent, az Evolution, a Pragmatic, a Red Tiger, a Microgaming, az Yggdrasil és számos más szolgáltató. Az e közismert szolgáltatók áltak, a kaszinóban található játékok mindegyike csábító kivitelezéssel, magával ragadó történettel és dallamos háttérzenével várja a játékosokat.

Összességében a játékterem nagyon jól strukturált, és minden egyes játék külön kategóriába van sorolva, ezáltal a játékok közötti böngészés nem okozhat problémát. Még a legigényesebb játékosok számára is a választék elég bőséges, így a megfelelő játék megkeresése soha nem jelenthet gondot a Neon54 Kaszinóban.

Amikor a Neon54 mobil verziójának tesztelésére került sor, a játékokat valódi pénzes módban próbáltuk ki. A funkciók teljesen megegyeznek az asztali verzióval, amely lehetővé teszi, hogy a játékos otthonról is felejthetetlen játékélményben lehessen része. Ráadásul a honlap telefonról vagy táblagépről is elérhető. Csak győződjön meg róla, hogy stabil internetkapcsolattal rendelkezik. Összességében nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogy a Neon54 mobiloldala működik.

ügyfélszolgálata által nyújtott szolgáltatások minősége

A Neon54 ügyfélszolgálata minden tekintetben magas szaktudással rendelkezi a problémák kezelése, illetve további információnyújtás szükségessége esetén. Sőt, ellentétben más kaszinókkal, a Neon54 gondoskodott arról, hogy az ügynökökkel való kapcsolatfelvétel sem okozza gondot. Ez azt jelenti, hogy az ügyintézők a [email protected] e-mail címen vagy a honlapjuk jobb felső sarkában található Élő Chat ablakra kattintva valós időben érhetőek el. Az átlagos válaszadási idő az Élő Chaten keresztül körülbelül 10 másodperc, míg egy e-mail megválaszolása legfeljebb 45 percet vehet igénybe.

A Neon54 a széleskörű kapcsolattartási csatornák kialakítására irányuló törekvései ezzel nem érnek véget: az ügyintézők éjjel-nappal elérhetőek, ami azt jelenti, hogy a világ bármely pontján is tartózkodik, és nem számít, hogy mennyi az idő, a Neon54 ügyfélszolgálata készen áll arra, hogy tisztázzon minden felmerülő kérdés vagy megoldjon minden előreláthatatlan problémát.

A kaszinó biztonságossága

 

A biztonságos játékot illetően, fontos megjegyezni, hogy a Neon54 honlapot az illetékes szervek a megbízhatóság és a biztonság szempontjából ellenőrizték. Ezenkívül a márka Curacao szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik, és a játékosok biztonsága érdekében rendszeresen különböző vizsgálatoknak vetik alá. A játékok mindegyike tesztelve van a helyes RTP és a tisztességes RNG szempontjából, ami a Neon54 honlapon Ön által folytatott veszélytelen és biztonságos játéktevékenységet garantálja.

Online kaszinó általános értékelése

Összességében lenyűgözött bennünket a Neon54 honlap ajánlatában szereplő lehetőségek rendkívüli és gazdag tárháza. A játékok bőséges kínálata, a promóciókkal és ajánlatokkal tarkított bónuszrészleg az elsődleges dolgok, amelyek vonzzák a vadonatúj felhasználókat, így az ingyenes, gyors tranzakciók választéka, a felhasználó-optimalizált design és a nagyszerű emberbarát ügyfélszolgálati csapat csupán egy része annak a sok előnynek, amely e kaszinó kiválasztásakor dominál.

Előnyök

 

– Jutalmazó üdvözlő bónuszok és állandó promóciók

– Gyors és biztonságos tranzakciók

– Magyar ügyfélszolgálati ügynökök

 

5,0 rating
Neon54
5,0 rating
5.0/5