Sportfogadasi Appok

Home » Sportfogadasi Appok

Sportfogadasi Appok
Bónusz legfeljebb:
100%
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
Bónusz legfeljebb:
48,000 Ft
+ 120 ingyenes pörgetés
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
+ 170 Ingyen Pörgetések
Bónusz legfeljebb:
350,000 HUF
Bónusz legfeljebb:
160,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 250 ingyenes pörgetés
Bónusz legfeljebb:
100 EUR
Üdvözlő csomag

A sportfogadás fejlődése

A fogadás, ezen belül is a sportfogadás már ősidők óta kedvelt szórakozása a sportrajongóknak. Azt nem tudni pontosan, mikor kötötték az első sportfogadást, de annyi bizonyos, hogy az ókori Rómában már nagyon is népszerű időtöltés volt, egy-egy rangosabb kocsiversenyt megelőzően bizonyára hosszú sorok kígyóztak a fogadó irodák előtt. A népszerűségéből azóta sem veszített, sőt, talán még népszerűbb is, mint bármikor, de a fogadások módja mára már nagyon is megváltozott.

Magyarországon a háború után jelent meg az első hivatalosan szervezett sportfogadási lehetőség, ami nem volt más, mint a totó. Ez a játék mai szemmel nézve még kissé kezdetleges volt, hiszen csak foci fogadásokat lehetett kötni rajta, és ráadásul csak a győztes csapatot, illetve a döntetlen végkimenetelt lehetett megtippelni. Ez a mai fogadó oldalak ismeretében már tényleg elég halványnak tűnik, de a kilencvenes évekig a totó igen sikeres játék volt.

A totó egyeduralmának végül a tippmix vetett véget, amely már több sport fogadását és különféle kombinációkat is lehetővé tett, majd nemsokra rá megjelent, és a lakossági piacon is elterjedt az internet, rajta pedig a fogadó oldalak széles, és egyre szélesedő választéka.

Ekkor tehát a sportrajongók már nem a fogadó irodák előtt álltak sorba, hanem otthonuk kényelméből, a számítógép képernyőjére meredve előbb modemes, betárcsázós, majd később szélessávú interneten kötötték meg a fogadásaikat.

De a felgyorsult világ felgyorsult fejlődésében a fogadó oldalak sem sokáig maradhattak helyhez kötve, hiszen megjelentek és elterjedek az okostelefonok és táblagépek, amelyekkel akár utazás vagy várakozás közben, vagy akár a fogorvosi székben ülve is be lehet lépni a fogadó oldalak felületére.

Sportfogadás útközben: a fogadási oldalak applikációi

A fogadási oldalak eleinte nem foglalkoztak különösebben a mobileszközök piacával, sőt, különösebb lehetőségük sem volt foglalkozni ezzel, de hamarosan kifejlesztésre kerültek az úgynevezett reszponzív oldalak. Azok a fogadó oldalak, amelyek reszponzív oldalt használnak, a mobileszközön, például az okostelefon képernyőjén is ugyanúgy jelennek meg, mint a számítógép jóval nagyobb képernyőjén. Természetesen van, ami kisebb méretben látható és van, ami máshova kerül az értelmezhetőség kedvéért, de az oldal lényegén nem változtat az, hogy mobileszközről nézed, nem pedig a laptopról vagy a számítógépről.

És a fejlődés még itt sem állt meg, mert az emberek egyre kényelmesebbek lesznek, a fogadási oldalak fejlesztői pedig egyre okosabb és jobb megoldásokkal állnak elő, és most már nagyon sok sportfogadás oldalon elérhető az appok letöltése is.

Ha kerestél már letölthető applikációt a kedvenc sportfogadó oldaladhoz, akkor ezen most lehet, hogy egy kicsit meglepődtél, hiszen akár a Google Playstore-t, akár az Apple Store-t böngészted, valószínűleg nem találtál egyikben sem letölthető applikációt a fogadó oldalak nevével.

Ennek az az oka, hogy mind a Google Playstore, mind az Apple Store komoly biztonsági és reklámozási előírásoknak megfelelően üzemel. Ezek elsősorban a 18 éven aluliak védelmére szolgálnak, és sajnos egy sportfogadó alkalmazás nem tud megfelelni a szigorú előírásoknak – nem azért, mert nem jó minőségű, hanem a témája miatt. Ezért a sportfogadó appok letöltése nem olyan egyszerű, mint az átlagos appok, például egy híroldal vagy egy közösségi oldal applikációjának letöltése. Na, ne ijedj meg, mert azért nem lehetetlen: azok a fogadó oldalak, amelyek fejlesztettek applikációt, a saját honlapjukon, jól látható helyen szokták hirdetni ezek letöltését. Ezen kívül egy kicsivel lejjebb részletesen is elmagyarázzuk, hogy hogyan végezhető el a letöltés, sőt, a legjobb és legnépszerűbb fogadó oldalak appjai, a tippmixpro mobil app és a legjobb tőzsde app letöltését egyesével, lépésről lépésre is végig fogjuk venni.

De előbb még arra válaszolunk, hogy ha a fogadó oldalak ugyanúgy jelennek meg a telefonod képernyőjén, mint a számítógépen, akkor mi okod lenne végigmenni a letöltés bonyolult és memóriaigényes folyamatán.

Milyen előnyei vannak a fogadó oldalak applikációinak?

Nos, több okod is lehet erre. Egyrészt, ha a mobiltelefonod vagy a tableted böngészőjéből lépsz be a fogadó oldalak felületére, mindig újra be kell jelentkezned, ami a kis felületen, esetleg a buszon, vonaton (vagy a fogorvosi székben) nem mindig egyszerű feladat. Ezzel szemben a mobil applikációkba belépve nem kell bejelentkezned, ott azonnal a fiókodba léphetsz. 

Az applikáció másik komoly előnye a mobilböngészőből megnyitott oldallal szemben, hogy a fogadás után visszaigazolást küld neked a szelvényedről. Ez nagyon hasznos, és sok esetben igen jól jöhet, tehát már ezért is érdemes végiglépkedned a letöltés egyébként nem annyira bonyolult lépésein.

A mobil applikációk harmadik nagy előnye elsősorban az élő fogadások esetében mutatkozik meg, ezért, ha kedveled a fogadásoknak ezt a felfokozott, adrenalinpörgető módját, akkor most érdemes idefigyelned. (Persze akkor sem árt figyelned, ha inkább az elmélyült, megfontolt fogadások híve vagy.)

Először is, a mobil applikációkban futó live stream a legtöbb iroda esetében lényegesen jobb minőségű, mint a böngészőből megnyitott verzióban, de ez még nem minden. Az élő fogadások esetén ugyanis, mint azt bizonyára tudod, a gyorsaság döntő tényező lehet, azt pedig biztosan nem kell bizonygatnunk, mennyivel gyorsabb egyetlen koppintással megnyitni egy applikációt, mint fellépni a böngészőbe, beírni az oldalt, ami még intuitív kitöltés esetén is időt vesz igénybe, majd rákattintani a megfelelő linkre, megvárni, amíg betölt az oldal, és bejelentkezni rajta… Ennyi idő alatt az esemény, amire fogadni akartál, már rég bekövetkezett, megéri tehát egyszer rászánni azt a néhány percet, amíg letöltöd az applikációt a telefonodra.

És ez még mindig nem minden, hiszen nem csak a fogadások megtétele lesz jelentősen gyorsabb az applikációban, mint a böngészőből megnyitott verzión, hanem a cash out funkció is jóval hamarabb aktiválható rajta. Ha otthon vagy az élő fogadás világában, akkor pontosan tudod, mekkora jelentősége lehet egy jól időzített cash outnak, tehát nyilván habozás nélkül indulsz is letölteni egy applikációt a telefonodra.

Nos, nagyon jól teszed, ugyanis a legjobbat a végére hagytuk: a fogadó oldalak nagyon komoly erőforrásokat fektetnek egy-egy alkalmazás kifejlesztésébe és folyamatosan naprakészen tartásába, márpedig, ha már ennyit fektettek bele, akkor nagyon szeretnék, hogy használják is a játékosok. Ezt pedig a lehető legszimpatikusabb módon érik el: bőkezű mobilbónuszok felajánlásával. Ha letöltesz egy applikációt, biztosan neked is fel fogja kínálni az oldal, hogy vedd igénybe a mobil bónuszt.

Az appok letöltése

Reméljük, sikerült meggyőznünk arról, hogy a mobilappok igénybe vétele nagyon is logikus és okos döntés részedről, most pedig szeretnéd jobban megismerni ezeket a mobilapplikációkat. Az alábbiakban először az appok letöltésének általános menetét ismertetjük meg veled, majd, ahogy már ígértük, néhány általunk jónak talált, népszerű fogadó oldal appjának letöltését mutatjuk be lépésről lépésre. 

Azt javasoljuk, hogy még ha nem is találod meg a kedvenc oldalad appjának letöltését a listában, akkor is fusd át az egyes letöltések menetét, mert elképzelhető, hogy az általad letölteni kívánt app ugyanúgy viselkedik, mint az általunk felsoroltak valamelyike, így, ha problémád van a letöltéssel, talán tippet kaphatsz a megoldáshoz.

A letöltés átalános menete

Lássuk először a letöltés általános menetét.

Először is, tisztázzuk, hogy hol találhatók ezek az alkalmazások a magyar sportfogadó oldalak felületén: általában a láblécben, vagy a fejlécben. Ritka, hogy külön menüpont alatt rejtőzne a letölthető alkalmazás, de ilyen is előfordul, ezért mindenképpen nézz körül a kedvenc oldaladon, ha elsőre nem találod meg a letölthető alkalmazást.

Fotos megjegyezni azt is, hogy a legtöbb sportfogadó oldal alkalmazása csak Android operációs rendszerrel üzemelő mobileszközre telepíthető a leírt lépésekkel, ugyanis az iOS operációs rendszer készülékek, vagyis röviden az Apple-készülékek Magyarországon nem fogadnak külső szolgáltatótól letölthető alkalmazást. 

Ezt az apró kényelmetlenséget kétféleképpen kerülheted meg. Az egyik, ha a Safari böngészőben megnyitott oldalt hozzáadod a mobileszköz, az iPhone vagy az iPad kezdőképernyőjéhez, ekkor kvázi applikációként fog viselkedni.

A másik kerülőút, ha Beállítások menüpont alatt rákattintasz az Ország/Régió lehetőségre, és beállítasz egy olyan országot, ahonnan lehetőség van applikációk fogadására. Természetesen a letöltés után visszaállíthatod az országot/régiót Magyarországra, mert, ha már letöltötted az applikációt, semmi nem fogja befolyásolni a használatát.

A fogadó irodák appjainak letöltése

Lássuk tehát, hogyan töltheted le a fogadó irodák appjait.

Ennek lépései a következők: 

 1. Először is, lépj be a mobileszközöd, a tableted vagy a telefonod böngészőjébe, és innen lépj fel az általad kiválasztott fogadóiroda honlapjára.
 2. Keresd meg a honlapon a letölthető alkalmazást, általában a fejlécben, ritkábban a láblécben fogod megtalálni.
 3. A Letöltés lehetőségre kattintva töltsd le az alkalmazást a mobileszközödre.
 4. Most lépj át a mobileszközöd Letöltések mappájába. Itt meg fogod találni a frissiben letöltött, .apk kiterjesztésű fájlt, amely valószínűleg annak a weboldalnak a nevét fogja viselni, ahonnan letöltötted.
 5. Futtasd a letöltések menüből az .apk kiterjesztésű fájlt.
 6. Engedélyezd a telepítést.
 7. Az .apk kiterjesztésű fájl feltelepül a mobileszközödre, és már kezdhetsz is fogadásokat kötni rajta.

Ugye, hogy nem is annyira bonyolult? Szerintünk feltétlenül próbáld ki, biztosan sikerülni fog.

Most pedig, ahogy már ígértük, nézzük végig néhány fogadóiroda applikációjának letöltési menetét. Lesz közöttük egészen egyszerű, és lesz kicsit ravaszabb is, ezért érdemes mindegyiket ha, nem is figyelmesen elolvasni, de legalábbis átfutni.

Az Unibet app letöltése

Lássuk először is a magyar sportfogadó oldalak egyik legmegbízhatóbbja, az Unibet applikációját. Az Unibet a Malta Gaming Authority engedélyével rendelkező, kiváló oddsokat, több mint 35 féle sportot és rendkívül széles fogadási piacokat kínál, így érdemes megismerkedned vele és mindig a zsebedben hordani, különösen, hogy az applikáció letöltése sem bonyolult.

 1. Először lépj be az Unibet honlapjára. Érdemes ezt mobiltelefonról megtenned, de az Unibet esetében az sem probléma, ha laptopról lépsz be, mivel az .apk fájl laptopról telefonra másolva is működni fog.
 2. Keresd meg a fejlécben az „Alkalmazások” lehetőséget, és kattints rá.
 3. Látni fogod, hogy itt nem egy, hanem két alkalmazás is vár, az egyik a kaszinójátékoké, a másik a sportfogadásoké. Válaszd ki a „Sport” lehetőséget.
 4. Most kattintsa a „Letöltés” gombra. Az .apk fájl a telefonodra kerül.
 5. Lépj be a Letöltések mappába, keresd meg az .apk fájlt és futtasd.
 6. Az Unibet alkalmazás a készülékedre került. Jó szórakozást hozzá!

A Bet365 app letöltése

A Bet365 szintén rendkívül népszerű Magyarországon. Nem csoda, hiszen amellett, hogy a Malta Gaming Authorities engedélyét birtokolja, rendelkezik Gambling Commission, eCOGRA és IBIA tanúsítványokkal is, így méltán nevezhető a legbiztonságosabb sportfogadási oldalnak. Ráadásul gyakorlatilag az elképzelhető összes sportág összes piacán lehet fogadásokat kötni a felületén – a Bet365 magyar nyelvű applikációja semmiképpen nem hiányozhat a mobilod képernyőjéről.

Lássuk is a letöltéséhez szükséges lépéseket.

 1. Lépj be a telefonod vagy a tableted böngészőjéből a Bet365 oldalára.
 2. Itt le kell görgetned egészen az oldal aljáig, ahol megtalálod az „Alkalmazások” lehetőséget.
 3. Koppints az „Alkalmazások” lehetőségre.
 4. Itt több alkalmazást is találsz, válaszd ki ezek közül a „Bet365 Sport” alkalmazást.
 5. Koppints a „Letöltés” lehetőségre, és megkezdőik a fájl letöltése.
 6. Futtasd az .apk fájlt a telefonod vagy táblagéped „Letöltések” mappájából.
 7. Az applikáció a mobileszközödön van, jó szórakozást!

A legjobb tőzsde app: a Betfair app letöltése

A Betfair a Malta Gaming Authorities engedélyével rendelkező sportfogadó oldal, amely nem csak sportfogadó applikációként szerepel a köztudatban, de mint a legjobb tőzsde app is.

A letöltése ennek megfelelően nem lesz különösebben bonyolult, de arra érdemes figyelned, hogy ezen az oldalon sportfogadási célokra a bankkártyáidat már nem használhatod. Hogy akkor mégis hogyan tudsz sportfogadásokat kötni? Ebben segítenek a Skrill és a Neteller alkalmazások – egy másik cikkünkben bővebben is tájékoztatunk ezekről, de most lássuk a Betfair app letöltésének lépéseit.

 1. Lépj be a Betfair oldalára akár a mobileszközödön, akár a számítógépeden.
 2. Keresd meg az oldalon a „Bejelentkezés” lehetőség mellet található „Mobile” lehetőséget, és kattints rá.
 3. Itt is több lehetőséget találsz majd. Válaszd ki ezek közül a Sportsbook appot, és koppints vagy kattints rá.
 4. A következő oldalon megjelenik az „Install” (Telepítés”) felirat, itt koppints erre.
 5. Majd koppints a „Continue” („Folytatás”) gombra, így az .apk fájl az eszközödre kerül.
 6. Futtasd a Letöltések mappából az .apk fájlt.
 7. Használd örömmel a Betfair applikációt.

A 22bet app letöltése

A ciprusi szerencsejáték-felügyelet engedélyével rendelkező 22bet oldalát azért szoktuk kiemelni, mert különleges, egyedi módon közelíti meg a fogadásokat. A 22bet magyar nyelvű weboldalán ugyanis nem csak egy adott esemény bekövetkeztére lehet fogadni, hanem az adott esemény bekövetkezte ellen is. Érdekes koncepció, ugye? Nem lenne rossz, ha ezeket a fogadásokat útközben is meg tudnád kötni? Akkor kövesd az alábbi lépéseket.

 1. Lépj be a 22bet oldalára akár a mobileszközödről, akár a laptopodról vagy az asztali gépedről.
 2. Itt görgess le az oldal legaljáig, ahol megtalálod a „Mobilapplikációk” lehetőséget.
 3. A „Mobilapplikációk lehetőségre koppintva több applikációt is találsz. Válaszd ki a neked tetszőt, és koppints rá.
 4. A fájl letöltése megkezdődik. 
 5. Ha a laptopodra vagy a számítógépedre töltötted le az .apk fájlt, akkor most át kell küldened a telefonodra. Ehhez akár bluetooth-kapcsolatot is igénybe vehetsz.
 6. Futtasd az .apk fájlt a telefon vagy a tablet „Letöltések” mappájából, majd használd egészséggel a 22bet applikációját. 

A Betwinner app letöltése

A curacaói engedéllyel rendelkező, orosz hátterű Betwinner azok körében kedvelt, akik szeretik az ázsiai hendikep opciót. A Betwinner applikáció letöltését azért emeljük ki, mert van egy kis különlegessége: ha a mobileszközöd böngészőjéből lépsz be az oldalra, az oldal azonnal felkínálja az applikáció letöltését. Ez nagyon kellemes és hasznos funkció, amiért a fejlesztők igazán dicséretet érdemelnek.

Persze semmi nem tökéletes, így ez a lehetőség sem jelenik meg mindig, minden telefonon és minden böngészőben. Ha a te telefonodon sem jelenik meg, akkor a következőket kell tenned:

 1. A laptopod vagy a számítógéped böngészőjéből lépj be a Betwinner oldalára.
 2. Görgess le a lap aljáig, a „Betwinner app” feliratig, és kattints rá a feliratra.
 3. Most válaszd ki az Android operációs rendszerhez fejlesztett alkalmazást.
 4. Az .apk fájl a laptopodra vagy a számítógépedre kerül.
 5. Másold át, vagy küld át bluetooth-on az .apk fájlt a mobileszközödre.
 6. Keresd meg az .apk fájlt a mobileszközödön, és futtasd.
 7. Nyerj sokat mobileszközödről a Betwinner applikációjával!

A magyar sportfogadó oldalak közül a legmagyarabb: a Tippmix online fogadás

Bizonyára tudod, hogy Magyarországon egyelőre csak a Tipmixpro oldal minősül legális sportfogadó oldalnak, így a tippmixpro mobil app letöltését feltétlenül be kell mutatnunk neked. 

Ne aggódj, nem visz el a rendőr akkor sem, ha esetleg más oldalak applikációit találja meg a telefonodon. Mindössze arról van szó, hogy a Tippmix online fogadás nyereményeit már adózott formában kapod meg, ezek után nem kell jövedelemadót fizetned, míg a többi sportfogadó oldal nyereményét be is kell vallanod és le is kell adóznod.

A Tippmix.hu mobil változata

A Tippmix.hu oldal használhatóságáról, az odds-okról vagy a játékválasztékról hosszasan lehetne beszélgetni, de ennek a cikknek nem ez a célja, ilyen cikket találsz éppen eleget az interneten. Most inkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy hogyan működik a magyar sportfogadó oldalak csillaga, a Tippmix.hu mobil felületről, tehát okostelefon vagy táblagép képernyőjén milyen élményt nyújt a használata.

A mobileszköz böngészőjébe a Tippmix szót írva a Szerencsejáték Zrt. oldalán találjuk magunkat, ahol a Szerencsejáték Zrt. különböző játékai, a Lottók, a Napi játékok és a Sorsjegyek alatt megtaláljuk a Fogadások oldalát is. Ide kattintva azonnal az aktuálisan fogadható labdarúgóesemények kellős közepén találjuk magunkat, de viszonylag egyszerűen átnavigálhatunk más sportok felületére is. 

A Tippmix.hu mobil felületének használatához először regisztrálnod kell egy játékosfiókot, de ha ez már megvan, akkor ide belépve roppant egyszerű a tippmix online fogadás felülete. Csak koppints mindig arra a lehetőségre, amelyet meg szeretnél tenni, és a felület felépíti a szelvényt. Ezek után kiválaszthatod, hogy milyen kombinációban szeretnéd megtenni a tétjeidet, például kötésben, yankee vagy akár góliát kombinációban, és a „Fogadok” gombra kattintva már meg is teheted a tétet.

A Tippmixpro mobil app

Miután feljebb hosszan méltattuk a mobil appok előnyeit, most már biztosan izgatottan várod a Tippmixpro applikáció letöltésére vonatkozó részletes leírást. De sajnos ki kell ábrándítsunk: a Tippmixpro mobil app nem érhető el sem a Google Play áruházban, sem az Apple Store-ban, sőt, még a Tippmixpro oldalán sem. A Tippmixpro mobil app vagy még nem készült el, vagy az „egyetlen legális magyar oldal” nem is tervezi, hogy ilyen kényelmi szolgáltatással lepi meg hűséges játékosait.

A Tippmix applikáció letöltése

Ennek ellenére nem kell Tippmix aplikáció nélkül maradjon a telefonod sem, ugyanis egy Szabot nevű fejlesztő remek kis alkalmazást épített mind Android, mind iOS felületekre. Ez nem más, mint a Tippmix segéd, amelyet akár a Google Playstore-ból, akár az Apple Store-ból egyetlen koppintással telepíthetsz a mobileszközödre. Ez a Tippmix applikáció online fogadásra nem alkalmas, de a Tippmix szelvények építéséhez nagyszerűen megfelel. Emellett az eredményeket is követi helyetted, és még statisztikákat is készít a játékodról, tehát mindenképpen érdemes beszerezni a telefonodra.

A TML sportfogadás oldala

És ha már a mindenképpen érdemes kategóriánál tartunk, mindenképpen érdemes megismerkedned egy viszonylag új, de máris nagy népszerűségnek örvendő weboldallal, a TML Sportfogadás oldalával. A TML a Thank me later kezdőbetűiből álló betűszó, ami angolul annyit jelent, hogy „Köszönd meg később” – mármint azokat a remek tippeket, amelyeket a TML Sportfogadás oldalán kapsz.

Az oldal üzemeltetői és tippadói olyan volt profi sportolók, akik a mai napig is ápolják kapcsolataikat az öltözőkben, és a sportággal kapcsolatos tudásuk is meghaladja az egyszerű érdeklődői szintet. Tőlük pillanatok alatt olyan profi elemzéseket és tippeket kapsz, amelyekkel órákat spórolsz meg a szelvények összeállításán, és ráadásul komoly nyereményekre is szert tehetsz.

Az oldal fizetős, de van egy öt napos kipróbálási időszak egészen olcsón, jelenleg 1000,- forintért. A befektetett összeg pedig valószínűleg busásan megtérül a tippadók profi és bennfentes infóival, tippjeivel és tanácsaival.

Mire figyelj a mobil applikációk használata során?

Eddig a mobilapplikációk előnyeit ecseteltük, de most, mielőtt végleg elbúcsúznánk, szólunk néhány szót a hátrányaikról is.

Először is, mint minden internetről letölthető alkalmazás esetében, a sportfogadó mobil appok esetében is rendkívül fontos, hogy csak ellenőrzött, legális oldalakról töltsd le őket. Az internetes biztonságot nem szabad félvállról venni, kiváltképp, hogy a telefonodon valószínűleg mobil fizető alkalmazások és mobilbank alkalmazások is találhatók.

Ha sportfogadó oldalon játszol és fizetési alkalmazást használsz, mindig ügyelj arra, hogy ezt biztonságos hálózaton tedd. Ha kávézóban, hotelban, repülőtéren vagy más nyilvános hálózaton is szoktál játszani, érdemes egy VPN-alkalmazást beszerezned.

Akármilyen izgalmas, változatos vagy nagy nyereménnyel kecsegtető mérkőzés van kilátásban, akármilyen fordulat is következik be ennek során, vezetés közben soha, semmilyen körülmények között ne használd a mobileszközödet. Ha nem tudod elkerülni a fogadást, inkább állj félre arra az időre, amíg megkötöd. Ne feledd: saját testi épséged mellett ártatlanok életét is veszélyezteted, ha vezetés közben mobilozol.

ÉS mivel mobileszközökről és szerencsejátékokról van szó, feltétlenül meg kell említenünk a függőség veszélyeit is. Ha már a zsebedben is ott lesz a fogadóiroda, még tudatosabbnak kell lenned a játékoddal kapcsolatban, még inkább ügyelned kell arra, hogy ne vegye át az uralmat az életed többi része felett, hanem maradjon meg kellemes és jövedelmező szórakozásként. Rendszeresen töltsd ki az oldalakon található miniteszteket, ezek eredményét és a környezeted visszajelzéseit pedig mindig vedd komolyan.

Összegzés

Áttekintettük a sportfogadások alakulásának rövid történelmét, majd rátértünk a mobilapplikációk előnyeire. Ismertettük a mobilapplikációk letöltésének nehézségeit, majd bemutattuk néhány sportfogadó oldal applikációjának letöltését is. Külön kitértünk a Tippmixpro oldalára, és szóltunk néhány szót a vadonatúj tippadó oldalról, a TML-ről is. Végül felhívtuk a figyelmedet a sportfogadó mobil applikációk veszélyeire. Reméljük, hogy cikkünkből tájékozódva boldog és jövedelmező órákat fogsz eltölteni mobileszközöd képernyője előtt.

A legjobb 10 új kaszinó és bukmékerek:

Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:

Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
6.000€
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
2.000€
Üdvözlő csomag
4,8 rating
4.8
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,3 rating
4.3
Bónusz legfeljebb:
Akár 275%-os bónusz
Üdvözlő csomag
+ 75 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
300,000Ft
Üdvözlő csomag
5,0 rating
5.0
Akár 25%-ot Többhetes Szelvénycsomaggal
4,3 rating
4.3